Shaders Minecraft 1.14 – cei mai buni mods Shaders shaders de acolo

Shaders Minecraft, de cele mai multe ori, te obligă să alegi pe care o prețuiești mai mult cu experiența ta Minecraft: estetică sau performanță. Shaders va fi întotdeauna mai impozabil pe platforma dvs. decât vanilia Minecraft, astfel încât deliciile de iluminare volumetrică, godrays și curbura lumii (da, serios) nu sunt disponibile tuturor. Dar ceea ce s-ar putea să fii surprins să găsești este că în zilele noastre unele dintre cele mai multe cele mai bune shaders Minecraft afară nu există doar pe deplin la zi Minecraft 1.14, dar și foarte personalizabile și ușoare, capabile să funcționeze chiar și pe mașini inferioare. Rămâneți puțin și vom vorbi despre unele dintre preferatele noastre.

Shaders Minecraft (1.14) – cele mai bune mods Shaders Shaders

Mai jos am ales opt dintre cele mai multe cele mai bune shaders Minecraft pe care le-am găsit, încercându-le într-o serie de situații diferite, acordând atenție nu numai cât de bine le arată Minecraft, ci și cât de performant și personalizabil este fiecare pachet de umiditate. Și da – este compatibil cu fiecare dintre umbrele de mai jos Minecraft 1.14.4deci nu aveți scuză să nu le încercați!

Cum se instalează shaderele Minecraft pentru 1.14

În zilele noastre este uimitor de ușor să instalezi un nou mod de shaders Minecraft; o puteți face chiar și cu Minecraft încă rulând. Înainte de a ajunge la umbrași, vă voi arăta rapid cum să începeți cu ei.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă asigurați că aveți cea mai recentă versiune de Optifine instalat. De pe această pagină puteți descărca cea mai recentă versiune de Optifine. După ce este descărcat, atât timp cât ai instalat Java, poți doar să dai clic pe fișierul .jar descărcat pentru a-l rula și instala automat Optifine.

Acum pentru cei înșiși. Cu fiecare dintre umbrele de mai jos, am inclus un link către site și pagina de unde le puteți descărca. Fiecare se descarcă sub forma unui folder ZIP comprimat, dar nu trebuie să-l decuplați. Pur și simplu navigați la următorul folder:

Apoi copiați / lipiți folderul ZIP direct în folderul shaderpacks.

Si asta e! Acum puteți reveni în Minecraft, iar sub Setări video puteți face clic pe Shaders pentru a afișa ecranul de selectare a umbrelor (și opțiunile de personalizare pentru fiecare pachet de shader individuale din colțul din dreapta jos). Este la fel de simplu.

Să vorbim acum despre unele dintre cele mai bune și mai frumoase umbre de Minecraft pe care le-am privit vreodată.

Shaders Minecraft – Shaders vibranți ai Sildur

Shaders vibranți ai Sildur este probabil opțiunea perfectă pentru mod-urile Shaders Minecraft și este ușor de văzut de ce odată ce îl vedeți în acțiune. Nu numai că acest pachet de umbră oferă lui Minecraft un make-up mult necesar și incredibil de cuprinzător, dar și-a făcut un nume pentru sine ca unul dintre cele mai personalizate și flexibile modele de shaders din jur.

Acolo stă cu adevărat succesul Sildur. La urma urmei, fiecare ambalaj shader din această listă arată frumos. Dar cu Sildur, este foarte ușor să îți petreci vârste modificând mici setări pentru a obține aspectul absolut perfect pentru tine și lumea ta Minecraft. Aveți șase versiuni diferite ale modului pe care să le încercați, de la Lite până la Extreme, așa că indiferent de specificațiile dvs., veți putea să executați Sildur cu puțin efort. Și chiar și la setări maxime, Sildur este remarcabil de ușor și obține puncte masive pentru performanță în comparație cu majoritatea celorlalți shaders Minecraft din jur.

Descărcați cea mai recentă versiune de Shared-uri vibrante ale Sildur aici.

Shaders Minecraft – Shaders incredibili ai lui Sonic Ether

Shaders-urile incredibile ale lui Sonic Ether sau, pe scurt, SEUS, este locul în care ar fi început mulți jucători care și-au cufundat piciorul în oceanul Shaders Shaders. Acest pachet de umbră este pentru un aspect Minecraft foarte curat și familiar, mai puțin strălucitor decât mulți din această listă, dar la fel de frumos, în special în mișcare.

Dezavantajul este că nu este la fel de personalizabil ca și Sildur sau anumite alte shadere Minecraft din această listă; dar aspectul este că pare grozav chiar din poartă, fără modificări ale setărilor necesare. Cerul este strălucitor și îndrăzneț, umbrele adaugă un nou nivel de adâncime lumii, iar fluturarea blândă a frunzelor în vânt te ajută cu adevărat să te pierzi în propria ta mare experiență de supraviețuire.

Descărcați cea mai recentă versiune de SEUS aici.

Shaders Minecraft – BSL Shaders

Bun domn, BSL Shaders sunt frumoși. Ca, într-adevăr frumos. De fapt, când s-au spus și s-au terminat, cred că acesta este pachetul de umbră la care m-aș întoarce pentru propria mea lume de supraviețuire. Totul inclus aici, de la profunzimea uimitoare a efectelor de câmp, până la iluminarea crocantă, reflecțiile frumoase ale apei și norii puști de departe te transportă într-un loc pe care aproape că ți-l puteai imagina a fi Minecraft 2.0.

S-ar putea să vă așteptați ca un astfel de pulchritude ucigătoare să coste cadrele mai mici, dar … nu, nu chiar. De fapt, este mai bun pentru mine pe platforma mea (high-end) decât a făcut-o SEUS, deși poate nu la fel de lin ca și Sildur. Dar faptul că Minecraft poate arăta așa de bine și poate continua să funcționeze la 60 FPS decent, pe o platformă bună, îmi zâmbește mintea.

Descărcați cea mai recentă versiune de BSL Shaders aici.

Shaders Minecraft – Shaders Continuum

Aici, iată lucrul despre Continuum Shaders. Tocmai am lăsat o lirică despre frumusețea stupidă a BSL Shaders, dar Continuum Shaders doar bate în parc pe oricare altul din această listă. Uită-te la ecranul respectiv. Serios, faceți clic pe el și vizualizați-l la o rezoluție maximă de 2k. Continuum pune mult accent pe efectele sale de iluminare autentice și se arată.

Însă – și este un lucru mare, dar – din punct de vedere al optimizării, Continuum se prăbușește pe față, în comparație cu multe alte shadere Minecraft de acolo. Modul în care vi l-am prezentat este acesta: dacă doriți o captură de ecran uimitor de bună, care să vă facă lumea Minecraft să pară a ieșit dintr-un studio de animație de clasă mondială, Continuum este ceea ce ar trebui să utilizați. Dacă sunteți după un pachet de umbră, care arată uimitor în mișcare și vă permite să mergeți mai departe cu un loc de construcție, minerit sau luptă, atunci poate ar trebui să-i dați o trecere. În timp ce încă apreciază frumusețea sa, desigur. Adică serios, uită-te la captura de ecran. Nu pot trece peste asta. Aceasta este cea mai bună captură de ecran Minecraft pe care am văzut-o vreodată.

Descărcați cea mai recentă versiune de Continuum Shaders aici.

Shaders Minecraft – Shaders Chocapic13

Iată un alt pachet shader clasic al cărui nume ar putea fi familiar chiar dacă nu ai folosit niciodată shaders Minecraft în viața ta. Venerabilul pachet Shaders de la Chocapic13 se ridică și astăzi ca una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pentru 1.14, datorită stilului său vibrant, dar cu rol în parte și a capacității sale de a rula pe o mulțime de echipamente diferite fără prea multe probleme.

Pentru cei care doresc să-și testeze cu adevărat Titan XP-urile cu cel mai scăzut al ochilor, bine, probabil că nu vă vor scoate șosetele așa cum sperați. Dar Shaders-urile lui Chocapic13 creează cumva un Minecraft mai relaxant decât aproape orice alt pachet shader pe care l-am încercat (și am încercat multe). Există ceva atât de senin în legătură cu această combinație particulară de frunze care se balansează, valuri ușor strălucitoare și iluminare moale și subtilă.

Descărcați cea mai recentă versiune a Shaders-ului lui Chocapic13 aici.

Shaders Minecraft – Beyond Beldy Shaders

Dacă doriți să recreați Pirații din Caraibe în Minecraft, atunci Beyond Belief Shaders sunt absolut umbrele pentru tine. Aceasta este cea mai bună apă a oricărui pachet de umiditate din această listă. Este cu adevărat dincolo de credință.

În ansamblu, aș spune că există încă unul sau două umbre care arată cu o calitate ușor mai înaltă, dar Shadow Beyond Belief încă vă revitalizează complet experiența Minecraft, chiar înainte de a începe să reglați setările (ceea ce este ușor de făcut de către un set de opțiuni de personalizare minunate și bine prezentate). Iluminarea este excelentă, ecologiile și rafinamentele obiectivului se adaugă, mai degrabă decât să iasă din experiență, și … Adică, cmon. Apa aceea. Aceasta este apa din viața reală, adică. Lucruri incredibil de impresionante.

Descărcați cea mai recentă versiune de Beyond Belief Shaders aici.

Shaders Minecraft – KUDA Shaders

KUDA Shaders scoate culoarea în peisaj ca niciun alt pachet shader pe care l-am încercat. Este ca și cum fiecare vedere chestionată a fost ajustată de un redactor de culori profesionale și de un editor foto. Știe exact unde să se sature, unde să se desatureze, unde să se ridice roșii și portocalele și albastrii și verdeturile. Știe să facă ca râurile să poposească și zăpada de pe vârfurile acestor munți să strălucească de orizontul permanent întunecător.

De asemenea, KUDA Shaders este echipat cu o gamă decentă de opțiuni de personalizare, alături de opțiuni presetate, care se ridică până la Cinematic, dacă nu doriți să petreceți timpul adaptând lucrurile. Chiar și pe Low, se simte ca un Minecraft nou. Și, destul de amuzant, în timp ce majoritatea celorlalte pachete de umbră tind să arate cel mai bine în timpul zilei, în care jertfele și efectele de iluminare sunt în vigoare deplină, cred că KUDA strălucește cel mai bine la lumina scăzută, la fel cum începe soarele.

Descărcați cea mai recentă versiune de KUDA Shaders aici.

Shaders Minecraft – Shaders Vanilla Plus

Am lăsat cel mai bun până în ultimul rând cu Vanilla Plus Shaders? Asta depinde de ceea ce urmați. Evident că shaderele precum Continuum sau BSL sau Beyond Belief arată mai impresionant din punct de vedere tehnic. Dar Vanilla Plus nu și-a propus niciodată să aplice toate acele clopote și fluiere puternice. Ceea ce își propune să facă este Vanilla Plus este să vă oferim un design grafic de calitate grafică Minecraft, de înaltă calitate, în timp ce rămâneți cât mai adevărat cu vanilia Minecraft. Și acest lucru se întâmplă cu un succes remarcabil.

Așa ar trebui să arate Minecraft tot timpul, chiar din poartă, prima dată când îl încărcați. Vi s-ar fi iertat că ați privit ecranul de mai sus după o lungă perioadă de timp petrecută departe de Minecraft și nu ați dat seama că acesta este un pachet de umbră, ci, în schimb, ați spus „dvs. dumnezeu, Am uitat cât de bine arată Minecraft uneori. ”Mai mult, acesta este probabil cel mai ușor și cel mai bine optimizat pachet shader din oricare din această listă, învingând chiar și pe Sildur în această privință (deși nu se potrivește desigur cu incredibilă varietate de personalizare a lui Sildur Opțiuni). Cred că am petrecut vreo 10 minute mai mult întrebându-mă despre lumea de pe Vanilla Plus Shaders decât am făcut-o cu orice alt pachet shader, pentru că am fost la fel de impresionat de cât de bine a făcut Minecraft să pară, fără a pierde farmecul și senzația nostalgică de simplu. vanilie Minecraft.

Descărcați cea mai recentă versiune de Vanilla Plus Shaders aici.

Și cu asta, voi încheia acest ghid pentru cei mai buni shaders Minecraft de acolo pentru 1.14. Cele opt pachete de umbră de mai sus acoperă întregul spectru în ceea ce privește aspectul, opțiunile de personalizare și impactul asupra performanței – așadar, sperăm că ai găsit modificarea shaders pentru tine. Dar asta nu este tot! Dacă sunteți în căutarea unei vederi spectaculoase care să se combine cu noul dvs. pachet shader, atunci de ce nu consultați lista noastră cu cele mai bune semințe Minecraft pentru 1.14?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *