Shantae 5 Este „Shantae și cele șapte sirene”: Iată imagini și detalii

Shantae 5

În martie 2019, Pas înainte echipă a anunțat Shantae 5, noul capitol al saga destinat să aterizeze pe mai multe platforme.

Ulterior, casa de software a mers mai departe, împărtășind cu publicul nou și colorat Shantae 5 Deschiderea animației, creat de nimeni altul decât echipa Studio TRIGGER. Acum, în ajunul ediției Gamescom 2019, Pas înainte a ales să oficializeze titlul definitiv al jocului. După cum puteți vedea pe twitter, veți găsi în partea de jos a acestei știri, de fapt, Shantae 5 a fost redenumită oficial în ” Shantae și cele șapte sirene „.

În sprijinul anunțului, echipa a împărtășit și câteva detalii inițiale despre proiect, confirmând că jocul va oferi un lumea jocurilor neliniare și interconectate, cu numeroase orașe și temnițe. Vor fi, de asemenea, noi dansuri și transformări, precum și lupte de șefi și mini-jocuri. Data publicării noului platform-action-aventură are încă nu a fost confirmat, dar Shantae și cele Șapte Sirene vor debuta pe piața jocurilor din 2020. Mai jos sunt platformele acceptate de noua producție WayForward: Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, PC și Apple Arcade. Mai multe informații despre titlu vor fi lansate de casa de software în viitorul apropiat, dar așteptând să aflați mai multe, puteți arunca o privire primele imagini oficiale ale jocului, disponibil în partea de jos a acestei știri. Sunteți mulțumit de întoarcerea lui Shantae?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *