Shogun II: Căderea Samuraiului se alătură familiei Saga de Război Total

SAMURAI

Asamblare creativă este încântat să anunțe asta Shogun total de război II: Căderea Samuraiului a devenit parte din Familia Total War Saga. Titlul jocului a fost schimbat în O Saga de Război Total: Căderea Samuraiului iar proprietarii vor primi ca cadou toate pachetele de facțiuni DLC publicate până acum.

Anunțul a venit cu comunicatul de presă de mai jos:

Căderea samuraiului a avut întotdeauna caracteristicile perfecte, în ceea ce privește dimensiunea și scopul, pentru a fi de fapt un titlu din seria Saga conform Creative Assembly. Aceste jocuri preiau strategia pe scară largă și luptele în timp real tipice seriei Total War și le introduc în cadre istorice particulare, care spun momente precise și intense, permițând jucătorilor să experimenteze și să determine evenimentele cruciale pentru viitorul națiunilor întregi în perioade de echilibru precar.

Căderea samuraiului spune ciocnirea dramatică între cultura tradițională a samuraiului și puterea explozivă a armelor moderne și include toate pachetele de facțiuni DLC. Set la 400 de ani de la evenimentele din Războiul Total: Shogun 2, sarcina jucătorului este de a conduce Japonia antică în epoca modernă, în timp ce sosirea Americii, Marii Britanii și Franței dezlănțuie un război civil aprig care va determina viitorul națiunii.

Pentru a sărbători anunțul, O Saga de Război Total: Căderea Samuraiului este în prezent disponibil pentru cumpărare pe Steam cu o reducere de 75%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *