Simpson: Hit and Run, ar putea ajunge o remaster?

Nu întotdeauna jocurile video licențiate au avut succesul sperat, în special în ceea ce privește o franciză precum cea a Simpsons atât de multe au fost realizate, cu rezultate deseori uitate. O excepție plăcută a fost Simpsonii lovesc și fug.

Acesta este un joc lansat în 2004 pe PS2, Xbox și Nintendo Gamecube, definit de mulți drept a GTA în Simpsonian sos, deși foarte departe, și a fost deosebit de apreciat pentru că a oferit o reprezentare plăcută a Springfield că suntem obișnuiți să vedem la TV.

Jocul video este încă foarte apreciat de fani, care au clamorat pentru a reveni, cel puțin sub forma remake-uri sau remasterizări, dar până acum nu s-a produs încă nimic în această privință. Cu toate acestea, a fost Vlad Ceraldi, producător al titlului istoric, care a relansat speranțele că într-un interviu recent a spus: „Aș vedea bine un remake sau o remaster, chiar și pe diferite platforme. Desigur, ar trebui să existe mai întâi voința proprietarii francizei și cineva care apoi decide să o facă, dar da, ar fi distractiv să reexplorăm acele personaje și acel univers „.

Apoi, producătorul a continuat: „Acum putem fi mult mai credincioși, este posibilă mult mai multă explorare în conținut decât a fost la vremea respectivă. În joc erau atât de multe referințe, dar nu puteam include totul. Acum există multe alte lucruri care ar putea fi făcute și ar fi cu siguranță fascinante. „

Pe scurt, cineva se gândește la asta. Cu toate acestea, înainte de a ne entuziasma prea mult, Ceraldi ne-a ținut să precizăm că este vorba despre moment în discuție și că, prin urmare, nu există nimic concret pe masă, la starea actuală a lucrurilor. Dar visarea nu costă nimic, nu-i așa? Tot pentru că jocul inițial s-a dovedit a succes tot din punct de vedere economic.

„Când creezi ceva, uneori știi că ai făcut ceva special. Acesta a fost unul dintre acele cazuri în care știam că am atins semnul. Nu ne așteptam să se vândă atât de bine, a depășit așteptările noastre. ”

Tu ce crezi? Ați dori o revenire a Simpsonii lovesc și fugiți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *