Sky: Copiii trucurilor de lumină: Sfaturi și strategii pentru a salva toate băuturile spirtoase

Când stelele cad din cer, depinde de copiii lumii să salveze cosmosul! Sky: Copiii Luminii este un joc frumos nou de la acea companie de jocuri, mintea creativă din spatele Journey and Flower.

Ia rolul unui copil de lumină în căutarea lor de a restabili stelele. Pe parcurs, vă veți face prieteni cu mulți alți jucători umani în aceeași căutare ca și dvs. Nu sunteți niciodată singuri în lumea cerului, iar sfaturile și trucurile noastre vă vor arăta cum să reușiți în călătoria dvs.

Sky: Copiii Luminii este un joc minunat și vă recomandăm să luați câteva momente pentru a descoperi și explora pe cont propriu. Odată ce ați făcut acest lucru, nu ezitați să vă scufundați în Cerul: ] Stelele trebuie să se întoarcă! Dacă sunteți pierdut în lumea expansivă a cerului, începeți aici. Sky-ul este împărțit în mai multe nivele și puteți accesa toate acestea în orice moment de la baza dvs. de domiciliu prin portaluri. Există mai multe spirite care trebuie să fie returnate cosmosului în fiecare nivel și dacă stați pe tamponul special cu constelația de pe el, puteți vedea câte spirite au nevoie de salvare în fiecare nivel

Pentru a salva un spirit, trebuie mai întâi să-i eliberați de mormintele lor de piatră. Odată ce urmați istoria unui spirit, veți găsi rămășițele de piatră. Luminează-le cu lumânarea și se vor întoarce la stele. Încă nu ați terminat – pentru a finaliza ritualul, trebuie să găsiți templul sfârșitului nivelului. Spiritele pe care le-ați eliberat s-au adunat aici și abia apoi le puteți trimite înapoi în cosmos odată pentru totdeauna.

Fiecare spirit întors are un "copac de recompensă" pe care să-l răsfoiți și o faceți fie personal sau din tamponul de constelație din baza ta de bază. Deblocarea de recompense noi necesită tribute ușoare și inimi.

Căutați lumânările roșii

Când explorați lumea, fiți atenți la lumânările roșii. Aceste lumanari sunt de obicei situate in locuri unde ar trebui sa fiti oricum, deoarece acestea sunt adesea picioare de ghidaj pe care dezvoltatorii au plecat in. Cand te apropii de lumânarile rosii, poti absorbi o parte din esenta lumina. Lumina energiei se umple în colțul din stânga sus, iar când o umpleți până la capăt, veți câștiga un tribut ușor, una dintre principalele valute ale jocului

Distruge întunericul

În în plus față de lumânările roșii, puteți întâlni "întunericul". Întunericul are multe forme, dar de cele mai multe ori veți găsi bug-uri umbroase de umbră situate undeva. Nu puteți să le pierdeți, deoarece se disting foarte mult din cauza umbririi și a întunericului. Puteți să ardeți aceste bug-uri întunecate, apropiindu-le de o lumânare și vă vor răsplăti cu mai multă lumină.

Căutați focalizarea lentilelor

Când vă aflați într- nivel și căutați spirite, fiți atenți la focalizarea inconfundabilă a lentilelor. Veți ști când îl veți vedea – când veți vedea efecte pe ecranul dvs. care arata ca un flare de un fel, veți observa că este în formă de cruce. Dacă te uiți în centrul izbucnirii, vei vedea un spirit. (19659002) Întoarceți-vă cu mai multă lumină și băuturi spirtoase

Ori de câte ori salvezi un spirit galben, te vor răsplăti cu o lumină aripilor în loc să se întoarcă la constelații. Lingele luminoase, odată ce colectați suficient, vă vor ridica nivelul aripii, permițându-vă să zburați mai sus și pentru mai multe lungimi. Veți întâlni anumite situații (cel mai devreme fiind Daylight Prairie), unde nu veți putea ajunge la o margine înaltă. Pur și simplu ține minte pentru mai târziu, apoi întoarce-te când ți-ai îmbunătățit aripile.

Dacă te descurci, probabil ai observat acele "câmpuri de forță" din jurul nivelelor. Aceste câmpuri de forță pot fi transmise numai dacă ați salvat suficiente spirite în nivel, deci nu uitați de acestea, de asemenea. Calea dincolo de aceste câmpuri de forță deține adesea mai multe spirite și spiritele de la Winged Light

Întoarceți-vă la spirite odată eliberate pentru lucruri amuzante

Odată ce reveniți în constelație, puteți să le întâlniți în persoana de la începutul nodului unui nivel. Puteți să le oferiți tribute ușoare și să deblocați expresii noi, echipamente noi și vrăji noi pentru copilul dumneavoastră cer. Aceasta este, de asemenea, una dintre putinele modalitati de a castiga inimile, astfel incat veti avea nevoie de multa lumina. Du-te mereu lângă lumanari roșii, arzând întunericul și salvând spiritele și ar trebui să poți obține multă lumină.

Uneori un spirit va avea o vrajă în arborele lor de recompensă. Vrajile sunt vrăji magice puțin interesante care vă afectează pe dvs. și pe jucătorii din apropiere. Aceste vrăji pot varia de oriunde, de la pur și simplu la rece și curat ca vraja Fireworks, de fapt, de ajutor ca vraja Anti Gravity, care scade gravitatea în jurul vostru timp de cinci minute. Cu toate astea, cuvintele sunt o singura folosire, deci va trebui sa o deblocati pe altul daca vreti sa o folositi din nou

Faceti o multime de prieteni

Magia adevarata a Sky se află în capacitatea de a face prieteni cu orice jucător pe care îl întâlniți. Înainte de a putea face acest lucru, va trebui să oferiți un tribut iluminat. În cazul în care jucătorul acceptă, le puteți numi și puteți petrece niște tribute luminoase pentru a debloca acțiuni cum ar fi abilitatea de a ține mâinile, îmbrățișarea și alte lucruri sănătoase

Nu numai că este distractiv, dar este, de asemenea, de ajutor! Când vă întoarceți la baza dvs. de pornire, puteți să vedeți lista de prieteni din lista de constelații. Puteți să le trimiteți o esență de lumină o dată pe zi și ei vă pot trimite și tu! Asigurați-vă că faceți acest lucru pentru a fi un bun prieten!

Și vor exista chiar puncte în nivelurile în care aveți nevoie de o altă persoană pentru a progresa. În a doua zonă a Zilei Prairie, veți găsi uși care au diamante pe ele. Poți să aprinzi un diamant cu lumânarea și toate diamantele trebuie să fie aprinse pentru ca ușa să se deschidă. Cu toate acestea, diamantele rămân aprinse doar pentru o secundă, deci veți avea nevoie de o altă persoană staționată în apropiere pentru a lumina în același timp.

Dacă nu puteți obține pe nimeni să vă ajute cu ea, asigurați-vă că utilizați apelurile dvs.! Puteți atinge copilul să facă un apel mic, dar un apel mare îi va atrage atenția. Atingeți și țineți apăsat pe tine, apoi lăsați-vă să faceți un apel mare, avertizând toți jucătorii din apropiere.

Sky: Copiii Luminii este un joc magic și minunat, iar bucuria aventurii este descoperirea pur și simplu a lucrurilor cu prietenii nou-născuți. Faceți o mulțime de prieteni, partajați codurile de mai jos în comentarii și spuneți-ne dacă aveți alte sfaturi sau trucuri pe care le puteți partaja cu colegii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *