Slitherine a achiziționat maestrul francizei magice

 Franciza Master of Magic

Casa de software Slitherine tocmai a făcut oficial achiziția drepturilor la franciza Master of Magic celebra strategie bazată pe ture care a debutat pe PC înapoi în 2994, de Atari.

Iată cuvintele lui Iain McNeil, director de dezvoltare la Slitherine:

„Încercăm să lucrăm la această foarte populară franciză. Suntem conștienți de faptul că dezvoltarea unui continuu IP foarte popular implică o mare responsabilitate. Am arătat în repetate rânduri că suntem în măsură să răspundem așteptărilor jucătorilor când vine vorba de a lucra pe nume foarte faimoase. „

„ Titlurile care se joacă astăzi sunt încă legate de cele din epoca de aur a jocurilor. Nu o putem ignora, la fel cum nu putem ignora faptul că tehnologia a făcut progrese mari. Mă refer la domenii precum integrarea socială, multiplayer, istorie, accesibilitate și multe altele … Va fi o provocare, dar suntem fericiți că am acceptat-o ​​și vom face tot posibilul să facem dreptate pentru brand ".

Vă reamintim, de asemenea, că printre titlurile care provin de la Slitherine găsim și continuările lui Close Combat și Fantasy General, ambele care vin în anul curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *