Soulcalibur 6: Sezonul 2 anunțat și croiala cu Samurai Shodown

 Soulcalibur 6

De la EVO 2019, au fost anunțate mai multe noutăți pentru SoulCalibur 6, care vor păstra atenția iubitorilor de saga asupra titlului în cauză pentru destul o vreme încă. Să începem cu noul DLC al sezonului dedicat lui Cassandra, care este acum disponibil pentru descărcare.

În același timp, însă, echipa de dezvoltare a anunțat că lucrează la un al doilea sezon al jocul, cu sezonul 2, cu alte personaje care vin. Interesant în acest sens va fi încrucișarea dintre SoulCalibur 6 și Samurai Shodown, deoarece unul dintre noii luptători care se vor alătura listei jocului în curând, este Haohmaru.

Acesta este al treilea „personaj invitat. ", Personaj invitat, al jocului, care primise deja în trecut 2B de la Nier: Automata și Geralt de Rivia de la The Witcher în primul sezon de trecere.

Pentru moment, ceilalți luptători care vor face parte din secunda a doua pasul nu a fost anunțat, dar având în vedere interesul fanilor, suntem siguri că nu vor trece mult timp în știrile viitoare. Caracterele suplimentare pot fi achiziționate individual la prețul de 6 euro, în timp ce sezonul are un cost de 30 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *