Spelunky 2: Fereastra de lansare întârziată, jocul va fi lansat după 2019

Spelunky 2

Derek Yu a anunțat asta Spelunky 2 Fereastra de lansare a fost amânată. Jocul nu va mai fi lansat până în 2019, așa cum era planificat inițial, pentru a oferi echipei mai mult timp pentru a finaliza procesul de dezvoltare.

„Hei, fan Spelunky! Din păcate, nu cred că vom putea lansa Spelunky 2 anul acesta. Dezvoltarea merge bine și nu suntem departe de obiectivul final, dar densitatea și detaliile pe care vrem să le introducem în joc durează mai mult decât se aștepta. Vă mulțumesc pentru răbdarea dvs. “ citeste tweet-ul lui Derek Yu raportat în partea de jos a știrilor.

Anunțat surprinzător pe parcursul Săptămâna Jocurilor din Paris 2017, Spelunky 2 este prezentat ca continuarea genului eponim asemănător creat de Derek Yu, unde jucătorii se află că explorează ruinele antice în căutarea unor comori prețioase. În cel de-al doilea episod al sagai, vom prelua controlul fiicei speleologului, protagonista originalului, care se confruntă cu provocări și mai profunde.

În august anul trecut, la aproape un an de la anunț, dezvoltatorii au lansat primul trailer al jocului Spelunky 2, permițându-ne să vedem în final jocul real în acțiune. Fereastra de lansare inițială a fost setată pentru 2019, dar, în final, Derek Yu și echipa sa au decis să amâne pentru a finaliza procesul de dezvoltare.

În acest moment, tot ce mai rămâne este să așteptați actualizări pe Spelunky 2 fereastra de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *