Spune adio DuckTales: Remastered pe magazinele digitale

Capcom a făcut o surpriză anunţ azi despre DuckTales: Remastered, spunând că jocul nu va mai fi disponibil pe magazinele digitale începând cu 8 august.

Ca agent de actualizare, DuckTales: Remastered este disponibil în prezent pe Nintendo Wii U, PlayStation 3, Steam și Xbox 360.

Până la scoaterea sa, jocul este scos la vânzare cu până la 75% reducere.

Timpurile aproximative în care jocul se va deconecta în bine sunt următoarele:

  • Wii U – 9 august, 16:59 p.m. PDT
  • PlayStation 3 – 9 august, 8:00 PDT
  • Xbox 360, Xbox One (prin compatibilitate înapoi) – 8 august, 5 p.m. PDT
  • Aburi – 4:59 p.m. PDT (așteptăm să auzim înapoi de la Capcom la data pentru aceasta, dar ar trebui să fie 8 august sau 9 august.)

Capcom a subliniat faptul că DuckTales: Remastered va putea fi redat în continuare pentru cei care au o copie fizică și cei care au descărcat deja titlul. Dacă a fost eliminat din sistemul unui utilizator, acesta poate fi, de asemenea, re-descărcat.

DuckTales: Remastered a primit recenzii mixte atunci când s-a lansat în 2013, cu aprecierea aspectelor sale retro, în mare parte în funcție de individul care îl joacă. Revista noastră a notat cât de adesea nostalgia poate înghiți cum ne amintim jocurile pe care le-am jucat în trecutul îndepărtat, chiar dacă jocul în sine încă mai ține.

Totuși, nu este deloc surprinzător că jocul, ferm ancorat așa cum este în generația precedentă, se bazează pe arenele digitale. Pe măsură ce începem să trecem la următoarea generație cu platforme de genul Xbox Scarlett și PlayStation 5 (sau ceva), este probabil ca mai multe jocuri din acea epocă să înceapă să dispară și de pe vitrine (deși s-ar putea doar, știți, să rămâneți pe Steam cu toate celelalte jocuri retro …).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *