Starcraft: IP-ul a fost definitiv abandonat?

Starcraft

Dacă ați sperat la un nou capitol StarCraft sau la un spin-off, atunci pot exista unele vești proaste pentru dvs. Într-adevăr, se pare că Activision Blizzard nu are niciun interes să finanțeze noi proiecte legate de marca istorică.

Pentru a evidenția această situație a fost Jason Schreier de la Kotaku, un personaj care este întotdeauna bine informat și care de obicei nu ratează niciodată o bătaie. Cel mai recent raport financiar al Activision Blizzard vorbește despre interesul companiei de a-și extinde echipele pentru a crea și susține serii de succes, precum Call of Duty, Candy Crush, Warcraft, Hearthstone, Overwatch și Diablo. Absența totală a Starcraft în Lita face apoi lipsa de interes pentru seria de jucători strategici în timp real, ale căror încercări de a crea un spin-off au eșuat mizerabil. Recent, de fapt, s-a vorbit despre un nou trăgător în prima persoană care, din păcate, nu are Diablo 4 și Overwatch 2.

Evident, este imposibil de știut dacă serialul este definitiv mort sau dacă există posibilitatea pe viitor să revină să vorbească, dar în prezent, este foarte dificil ca un nou capitol să ajungă pe piață în următorii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *