Steam and Mods: Noul conținut al atelierului trebuie aprobat de moderatori

Prototip, Ride 2 și Steep Printre ofertele Săptămânii Steam

Pe baza numărului din ce în ce mai mare de rapoarte primite de la moddere pe principalele site-uri de jocuri de video și forumuri, managementul de top al Valve ar fi făcut publicarea conținutului în Steam Workshop mai restrictivă.

De la lansarea sa în ianuarie 2008, platforma Workshop integrată în clientul Steam a permis milioanelor de dezvoltatori amatori să-și împărtășească mod-urile cu restul comunității printr-o procedură destul de rapidă și fără nicio limită sau „cenzură”, dacă nu. posteriori după un control al moderatorilor Steam care ar putea avea loc la recomandarea celorlalți utilizatori.

Ultimele modificări făcute de casa de software a lui Gabe Newell, descoperite recent de către modders-ul ofensivului global Counter Strike și confirmate de mulți alți dezvoltatori amatori, au introdus în schimb un certificarea cu doi factori sistem care oferă de acum încolo confirmarea identității autorului modului și, mai ales, a controlul preventiv al a Aburi moderator cine va fi responsabil pentru aprobarea sau negarea autorizației de publicare a conținutului în cauză.

Schimbarea de politică pusă în aplicare de Valve, în intențiile gigantului american pentru jocuri de noroc, ar trebui să garanteze o îmbunătățire a serviciului și sfârșitul așa-numitului „spam de mod„, Cum ar fi pachetele false de piele CS: GO. Vorbind de moduri, ați ascultat noile melodii ale lui The Witcher 3 adăugate recent de către modders la coloana sonoră a capodoperei CD Projekt?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *