Steelseries Arctis 9X Review: Misiunea îndeplinită

Arctis 9X pentru Xbox One este următoarea dintr-o linie de căști de joc de succes pe care SteelSeries susține că este „cea mai premiată linie de căști din istorie”. Cu peste 50 de premii la nivel general, este greu de argumentat că pedigree-ul hardware de bază este bine stabilit, mai ales când ai în vedere modul în care am analizat anterior casetele Arctis 7 și Arctis Pro .

Cu un set ordonat de zone de funcții principale, 9X este una dintre puținele căști Xbox One compatibile oficial în linia companiei. Arctis 3 Bluetooth este compatibil din punct de vedere tehnic alături de câțiva alții, dar 9X provine dintr-un parteneriat direct cu Microsoft, toate cu scopul de a aduce cea mai bună experiență sonoră pentru Xbox One.

Pot spune că obiectivul a fost îndeplinit.

Design

9X include drivere de 40 mm capabile să răspundă de 20-22.000 Hz și un microfon retractabil ClearCast care anulează zgomotul, care se fixează în legătura stângă.

Ca și alte căști din linia Arctis, 9X prezintă un finisaj cu totul negru de sus în jos. Cutiile prezintă un finisaj mat pe partea exterioară a fiecărei plăci captusite premium, cu un finisaj mai periat care le înconjoară și se mișcă în jurul benzii.

Schimbarea mai vizibilă aici este designul cu sârmă verde care se găsește pe pânză de-a lungul benzii. Culoarea este aceeași cu cea verde verde oficială.

În general, designul său de bază este comparabil cu Arctis 7 în aproape toate sensurile și nu se deosebește în mod special de setul cu cască mediu din linie.

Caracteristici

În timp ce 9X s-ar putea să nu găsească totul în Pro, însă are câteva caracteristici unice. În mod deosebit, microfonul merită atenție, deoarece este unul dintre cei mai buni din experiența noastră. Este clar și precis și nu sună ca și cum ai vorbi printr-o cutie de conserve.

Pe deasupra, 9X dispune de EQ încorporat, o caracteristică drăguță care poate fi ușor trecută cu vederea, mai ales într-un set cu cască creat pentru consolă. 9X oferă patru presetări care acoperă cea mai mare parte din ceea ce se așteaptă mulți utilizatori. Cu toate acestea, într-o învârtire care nu se găsește adesea pe setul cu cască centrat pe consolă, puteți regla presetările cu motorul SteelSeries dacă aveți un computer.

Căștile oferă, de asemenea, o conexiune fără fir dual pentru Xbox Wireless și Bluetooth, despre care vom vorbi mai multe despre mai jos.

Bineînțeles, este prevăzută și cu o țesătură de ochelari de schi infamă de confortabilă SteelSeries de-a lungul benzii, ceea ce o face (încă o dată) una dintre cele mai confortabile căști de pe piață.

Performanță

Adăugarea la o bază deja excelentă este o configurație wireless de ultimă generație compatibilă cu Xbox, cu clopote și fluiere notabile.

SteelSeries nu a făcut decât să bată wireless pe un căști și sunați-l pe zi. Arctis 9X acceptă o conexiune fără fir dublă, ceea ce înseamnă că vă puteți conecta la Xbox One și la telefonul dvs. Bluetooth în același timp. Acest lucru vă permite să conectați audio de la telefon dacă aveți nevoie să efectuați un apel sau doriți să ascultați lista de redare preferată.

În plus, setul cu cască permite o conexiune cu cablu audio numai pentru sesiunile de jocuri care depășesc setul cu cască 20- durată de viață a bateriei.

Căștile pot fi de asemenea utilizate pe computer dacă aveți una întinsă. În testarea mea, nu a fost nevoie de hardware suplimentar pe Windows 10, însă SteelSeries susține că este necesar un dispozitiv pentru conexiuni cu latență scăzută.

În general, sunetul cu 9X este excelent. Veți găsi ceva comparabil cu ceea ce este disponibil în Arctis 7 sau chiar în Arctis Pro. Aceste cutii împachetează mult pumnul în nivelurile înalte și mijlocii și oferă tonuri clare, care se diferențiază ușor unele de altele.

Pro:

  • Se conectează ușor la Xbox One și PC
  • Oferă conexiune fără fir dublă
  • Sunet excelent

Contra:

  • Punctul de preț ridicat ar putea descuraja unii jucători
  • Nu acceptă toate platforme

În general, Arctis 9X este una dintre cele mai bune căști pe care SteelSeries le-a făcut. Nu poți greși cu asta, mai ales dacă ești un jucător Xbox.

Arctis 9X este disponibil pentru 199,99 USD la GameStop și Steelseries.com .

Iată specificațiile complete ale căștilor:

Drivere
 Neodim 40mm
  Răspuns la frecvență
 20-22,000Hz
  Sensibilitatea căștilor
 98 dBSPL
  Impedanță de căști
 32 Ohm
  Răspuns la frecvența microfonului
 100-10,000Hz
  Model microfon
 bidirectionala
  Sensibilitatea microfonului
 -38 dBV / Pa
  Impedanța microfonului
 2.200 Ohm
  Tip microfon
 Retractabil
  Tip (e) de conexiune
 Wireless, Bluetooth
  Range
 20ft (6m)
  Durată de viață a bateriei
 20 de ore
  Versiunea Bluetooth
 4.1
  Profiluri Bluetooth
 A2DP, HFP, HSP
 


[ Notă: O unitate de revizuire Arctis 9X a fost furnizată de SteelSeries în scopul acestei revizuiri.]

! Funcție! (F, b, e, v, n, t, s) { dacă (f.fbq) întoarcere; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *