Super Mario Meets Doom: Iată spectaculosul videoclip al unui dezvoltator de Splash Damage

 Super Mario Meets Doom

După ce ne-am bucurat de reinterpretarea infernală a primei lumi a lui Super Mario cu un nivel imposibil de Super Mario Maker 2, vă propunem videoclipul realizat de Sean Noonan, dezvoltatorul principal al Splash Damage, să recreeze primul nivel de Super Mario inspirat de DOOM.

Proiectul Noonan a fost creat pentru a demonstra capacitatea autorului englez cu instrumentele de dezvoltare Visual Studio după ce a lucrat la el timp de aproximativ o lună: nu, deci, un mod sau un joc creat cu instrumente precum cele ale lui Unity, CryEngine sau Unreal Engine 4, ci un „experiment” cu care să arătăm abilitățile cuiva.

După cum putem ghici uitându-ne la videoclipul produs de Noonan, reinterpretarea legendarului legendarul Mondo 1-1 al primului capitol pentru NES în aventura plumbierului mustachioed al Marelui N, inspirat de grafică în culori pastelate și Super s oft forme Mario 3D World pentru Wii U și 3D Land pentru Nintendo 3DS, aruncând totul într-un context tipic FPS ca acela al DOOM.

Având în vedere rezultatele obținute cu Visual Studio, același dezvoltator al Splash Damage (angajat în prezent pe Gear Tactics) raportează că dorește să recreeze același scenariu în cadrul unei demo-uri redabile și să o distribuie gratuit deși ne îndoim cu tărie că Nintendo poate susține un experiment similar. Ce părere aveți despre proiectul bizar al lui Noonan? Spuneți-ne cu un comentariu, dar nu înainte de a admira cele mai bune cinci niveluri italiene ale Super Mario Maker 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *