Super Smash Bros. Cu: Organizatorii interzic accesul la doi jucători Pro

Super Smash Bros.

Organizatorii organizației Convenția Super Smash, un eveniment de importanță globală pentru toți fanii Nintendo brawler care va avea loc în acest weekend în Virginia, le-a interzis unui jucător să participe la competiție și, în schimb, altuia să participe chiar la convenție, ca persoana nedorită.

James ” Osiris197 G, un jucător care a fost implicat într-o luptă și – se pare – dependent de alcool, va fi complet exclus din eveniment. Inițial, i s-a permis să participe, dar indignarea ridicată de fani pe rețelele de socializare i-a determinat pe organizatori să opteze pentru o interdicție reală pentru jucătorul care, prin urmare, nici nu putea intra locul de desfășurare.

În schimb, Zack ” CaptainZack Lauth a fost împiedicat să se înregistreze la competiția (dar i s-a acordat permisiunea de a intra în convenție). Motivația este simplă: CaptainZack a recunoscut public că a modificat în mod conștient rezultatele unor meciuri din turneele mari. Nu atât pentru câștig personal, ci pentru a favoriza Elliot ” Aliat ”Carroza-Oyarce, unul dintre cei mai buni jucători din categoria Super Smash Bros. din lume. La fel ca și (acum fostul său partener) în viață.

De asemenea, lui Zack i s-a interzis să concureze în toate evenimentele 2GG și, poate, în toate competițiile viitoare ale scenei Smash.

Numărul convenției este în orice caz exorbitant: 2.700 de participanți. Fără îndoială cel de-al doilea mare eveniment Smash Bros. final al anului după 3.492 concurenți care a luat parte la EVO, care l-a făcut cel mai mare eveniment Smash Bros. din istorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *