Super Smash Bros. Ultimate: în SUA, o bursă la Universitate pentru cei mai buni

Super Smash Bros. Ultimate: Protagonistii Dragon Quest Xi sosesc în noul DLC

Universitatea din California (UCI) va oferi, pentru anul universitar 2019-2020, posibilitatea studenților de a profita de burse … dedicate Super Smash Bros. Ultimate.

Aceasta se datorează unei donații din 50.000 de dolari, realizat recent de către proprietarii Street Media, o companie care deține revistele „Irvine Weekly” și „LA Weekly”. Prin urmare, UCI va oferi burse Smash Ultimate pentru șase studenți pentru un total de 6.000 de dolari fiecare, în timp ce ceea ce rămâne din donație va fi folosit pentru a începe programul dedicat de export în cadrul Universității.

Studenții înscriși la UCI vor avea ocazia să acceseze bursa printr-un test de eligibilitate în luna octombrie UCI Esports Arena, o structură complet echipată pentru jocuri competitive construite datorită unui parteneriat cu lanțul iBUYPOWER.

Comunitatea UCI Smash este una dintre cele mai pasionate de pe întreg campusul, ”A spus Mark Deppe, șeful UCI Esports. “ De asemenea, putem oferi burse jucătorilor League of Legends și Overwatch. Când un donator și-a exprimat dorința de a susține unul dintre jocurile sale preferate, Super Smash Bros. Ultimate, a trebuit absolut să susținem această inițiativă”. Cerințele care trebuie respectate pentru a menține bursa Super Smash Bros. Ultimul include o săptămână program de pregătire al 10-15 ore, plus, desigur, cerințe pur școlare, cum ar fi o bună conduită și o medie bună.

După cum a amintit directorul UCI, Esports, universitatea este deja foarte activă pe scena competițională. Institutul „s Liga Legendelor echipa a câștigat anul trecut Campionatul Național al Colegiului și a reprezentat America de Nord la Cupa Colegiului Internațional. În februarie trecut, două echipe de studenți UCI au participat la calificările regionale pentru turneele Super Smash Bros. care se încadrează în Colegiul Starleague (CSL).

Pe scurt, în Statele Unite, exportul este deja o realitate larg acceptată și consolidată în majoritatea campusurilor universitare.

Super Smash Bros U

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *