Superba joc de platformă GRIS acum disponibil pe App Store

Gris

Unele jocuri pentru PC și consolă par să fi fost dezvoltate cu dispozitive mobile. În timp ce multe dintre ele au controluri complicate și grafică de înaltă calitate, care sunt greu de transportat pe dispozitive mai puțin puternice, altele par perfecte pentru a fi redate din mers.

Superba joc de platformă GRIS este cu siguranță printre acestea din urmă și se pare că dezvoltatorul s-a gândit și la acest joc, întrucât GRIS este acum disponibil pentru achiziționare în App Store din întreaga lume.

GRIS este acum disponibil pentru achiziție pentru 4,99 USD în App Store. Jocul este în jur de 2,2 GB mare, așa că asigurați-vă că aveți suficient spațiu de stocare gratuit înainte de descărcare. Fiind o versiune premium, nu există achiziții în aplicație, astfel că achiziția inițială vă va scoate jocul complet fără limitări.

GRIS este unul dintre cele mai interesante jocuri indie lansate în ultimii ani. Este un joc care îi face pe jucători să se gândească prin stilul său unic de povestire, care folosește vizual într-un mod foarte inteligent.

În timp ce GRIS poate arăta ca un simulator de mers, jocul este mult mai mult decât acesta, deoarece oferă o mulțime de platforme și de rezolvare a puzzle-ului, ceea ce îl face o alegere potrivită pentru cei care caută să facă mai mult decât pur și simplu să meargă înainte pentru a vedea povestea. se desfășoară. Lucrurile nu sunt prea provocatoare, dar oferă suficiente pentru a face jocul destul de plăcut

GRIS este acum disponibil în App Store în toată lumea. Jocul este disponibil și pe alte formate, inclusiv Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *