Take-Two Comments PS5 și Xbox Scarlett: fotorealism extrem și creativitate mai mare

Take-Two Comentarii PS5 și Xbox Scarlett:

Playstation 5 și Xbox Scarlett au nu a fost încă dezvăluit oficial publicului, dar atât Sony cât și Microsoft nu au ezitat să prezinte cel puțin primele detalii tehnice.

următoarea generație atrage inevitabil multă curiozitate, determinând să ne întrebăm care vor fi știrile pe care cele două noi console pilot vor putea să le aducă în industria jocurilor video. Strauss Zelnick, CEO al Ia doua, a vorbit recent pe această temă în timpul unui interviu cu CNBC. Acesta din urmă a cheltuit cuvinte pozitive pentru următorul gen, subliniind mai ales care vor fi rezultatele realizabile în termeni de fotorealism.

În special, Strauss a spus: „Avem o nouă generație de console care vine și asta ne va permite fă lucruri pe care nu am reușit să le facem creativ înainte, iar acest lucru este interesant. (…) vom ajunge într-un punct în care nu veți putea distinge ceea ce a fost creat pe computer și ce este real „. Prin urmare, un angajament față de un nou nivel de cercetare a fotorealismului, datorită mijloacelor oferite de viitoarele Playstation și Xbox. Evident, nu toate jocurile produse de Take-Two nu vor fi afectate de acest ultim aspect: Strauss a evidențiat, de exemplu, modul în care Borderlands IP este destinat să-și mențină propriul stil grafic.

Încă nu am avut şansă pentru a vedea noile console, dar un zvon recent indică o revelație PS5 în februarie 2020. Pe partea Microsoft, Phil Spencer a discutat recent care va fi focus principal pentru proiectul Scarlett.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *