Tarifele americane la bunurile chineze ar putea crește prețurile PlayStation

Directorul financiar al Sony, Hiroki Totoki, recent a declarat The Wall Street Journal că Sony ar putea fi nevoită să crească prețul hardware-ului PlayStation – inclusiv PlayStation 4 – în cazul în care SUA ar trebui să impună tarife pentru fabricația chineză

Ca întotdeauna cu WSJ articolul se află în spatele unui tablou de plată, dar oamenii de la Gamasutra au furnizat un rezumat pentru cei fără abonament.

În ciuda Nintendo, Microsoft , iar Sony care a trimis o scrisoare oficială prin care solicita hardware-ul jocurilor video să fie exclusă din tarifele propuse luna trecută, nu există încă niciun cuvânt dacă cererea va fi acceptată. De fapt, nu există prea multe informații grele cu privire la dacă tarifele vor fi aprobate deloc, așa că o mare parte din acestea sunt încă speculații.

În scrisoare, directorii celor trei companii au explicat potențialele consecințe negative asupra industriei jocurilor și a economia națională în ansamblu ar trebui să fie impuse tarife, iar declarația de precauție a lui Totoki cu privire la creșterea prețurilor susține această cerere inițială.

Trebuie menționat că afirmația lui Totoki este tocmai aceea chiar acum – o declarație. El a spus că Sony nu a decis sigur ce se va întâmpla dacă tarifele vor fi impuse, dar Sony va trebui să ia măsuri pentru ca activitatea sa să rămână rentabilă.

Spre deosebire de Nintendo, aceste acțiuni aparent nu pot include producția în mișcare. din China. Scrisoarea de propunere spunea că costurile de producție în afara Chinei ar fi prohibitiv ridicate și, din declarația lui Totoki, se pare că Sony nu urmărește producția în alte țări, în ciuda zvonurilor persistente, dimpotrivă.

Dacă Sony ar crește prețurile, atunci În mod firesc, înseamnă că prețurile PlayStation 4 vor crește, fără să spună nimic despre cum ar putea afecta consola Sony încă misteriosă, consola de ultimă generație.

Deși până acum este o singură companie care discută creșterile de prețuri, Sony a livrat peste 100 de milioane de sisteme PS4 de la lansarea consolei. Astfel, orice modificare a lanțului de produse se va extrage în mod natural și va afecta consumatorii, întreprinderile de vânzare cu amănuntul și nenumărate altele implicate în activitatea hardware și software a Sony

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) întoarcere; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *