Teamfight Tactics 9.15 articole cheat sheet – rețete de articole TFT

Elementele Teamfight Tactics înregistrează o schimbare dramatică în ceea ce privește cele mai bune și care au coborât în ​​clasament. Unii dintre cei mai puțin stabiliți au fost doborâți de pe perisoare de către toți stelarii. Avem toate clasamentele de articole pentru TFT, precum și foaia de înșelăciune importantă pentru utilizare, alături de jocurile dvs. de TFT.

Ghidul rețetelor de articole TFT (patch 9.15)

Ghidul nostru pentru rețetele TFT are un articol. rețete de înșelăciune pentru utilizarea dvs. în orice moment când jucați jocul. Există, de asemenea, statistici și abilități pentru fiecare articol în parte și o listă de clasare pentru toate articolele din TFT.

 Tragerea unui al doilea element de bază peste un campion cu primul vă va arăta elementul în care se vor transforma ambele articole. [19659005] Cum se utilizează articolele din TFT</h3 data-lazy-src=

Faceți clic pentru a mări

TFT foaia de înșelare a rețetei articolului

Puteți salva imaginea de mai sus – foaia de înșelăciune – pentru a o folosi alături de jocurile TFT. Aceasta include toate elementele combinate, ceea ce fac și elementele pe care trebuie să le combinați pentru a le face.

Doar pentru a clarifica complet, toate articolele combinate păstrează ambele statistici ale elementelor de bază combinate. Excepție este spatula. Dacă o spatulă este combinată cu altceva decât cu o spatulă, aceasta va oferi elementului combinat dublu față de statisticile celuilalt element de bază. Ca exemplu, spatula atunci când a fost făcută în mălaiul înghețat dă purtătorului +400 sănătate. Dacă două spatule sunt combinate, nu există niciun câștig statistic.

 Clasament preliminar al articolelor ca patch 9.15.

Sfaturi pentru articolele TFT 9.15

Teamfight Tactics series guide

If the info you este mai puțin specific, de ce să nu vă îndreptați către una dintre paginile noastre de ghid strategice de strategie Teamfight Tactics?

Ghid TFT – Prezentare generală a TFT și sfaturi de top pentru a vă câștiga jocuri.

TFT comps – O colecție a celor mai bune echipe de calcule să investească. 19659007] Campionii TFT 9.15 – Aflați despre ratele de scădere a campionilor și clasele și originile lor.

Cum se joacă TFT – Noțiunile de bază ale jocului TFT și o explicație a utilizatorului interfață.

aur TFT – Sfaturi pentru a câștiga bani cât mai rapid în TFT.

TFT beta pass – Aflați totul despre pasul beta, campionii viitori și, în cele din urmă, totul despre viitorul sezon de trecere.

Patch TFT 9.15 – Obțineți informații despre cele mai recente actualizări ale TFT.

Toate articolele combinate din TFT au utilizarea lor. Nimeni nu este „rău”, dar unele fac parte din niște combinații incredibil de puternice, care pur și simplu nu pot fi ignorate.

Patch-ul 9.15 a modificat câteva lucruri, mai ales o refacere a Locket of the Solari de fier astfel încât scutul să fie temporar mai degrabă decât permanent. În prezent, l-am lăsat așa cum este pe măsură ce scuturile acordate au crescut, dar acesta este elementul cel mai probabil să se schimbe.

Statikk Shiv a înregistrat o reducere a daunelor, așa cum a făcut-o Ionică Scânteie în timp ce Durata de tăcere a lui Hush a fost redusă. Acestea sunt elemente universale utile, astfel încât o ușoară reducere a daunelor pentru Shiv și Spark nu pare să facă multe, în special în cazul Spark, deoarece funcționează încă de pe bancă. Abilitatea lui Hush încă se declanșează deseori, așa că o părăsim așa cum este deocamdată, însă alte articole pot vedea mai multe jocuri. Vom fi cu ochii pe evoluțiile metadei.

Blestemul bledului este încă extrem de puternic, având încă o utilizare frecventă datorită capacității sale puternice de a reduce clasamentul stelelor pentru inamici. Rapid Firecannon și Phantom Dancer au cunoscut o utilizare obișnuită de-a lungul vieții TFT, în timp ce Seraph's Embrace și Morellonomicon au ajuns în sfârșit pe primul loc . Dragon’s Claw este un excelent contor pentru acei vrăjitori neplăceri.

Există elemente care sunt bune, indiferent de locul în care le folosești. Forța naturii îți mărește dimensiunea utilizabilă a listei. Este dificil să obțineți două spatule pentru ao crea, dar numerele suplimentare sunt de obicei avantajoase, mai ales dacă lista dvs. este plină de campioni de două stele. campioni de gamă, dar pot fi combinați cu anumiți campioni corp la corp, cum ar fi Volibear, pentru efect devastator.

Alte elemente au scăzut puțin, dar asta nu înseamnă că nu sunt utile. Rageblade-ul lui Guinsoo acordă viteză de atac purtătorului care stivuiește atâta timp cât atacă aceeași țintă, în timp ce Heraldul lui Zeke oferă bonusuri de viteză de atac plană aliaților adiacenți. Viteza crescută de atac înseamnă că abilitățile care folosesc mana pot fi utilizate mai frecvent. Spear of Shojin este utilă și pentru recuperarea manei, deoarece campionul echipat recuperează 15% din mana lor maximă pe atac, în timp ce Rabadon's Deathcap ajută și atunci când vine vorba de puterea de abilitate.

În ceea ce privește cele trei elemente care ocupă nivelul „mediu” în clasamentul nostru, dauna suplimentară a uraganului a lui Runaan nu este suficient de semnificativă pentru a face diferența în jocuri. Abilitatea Sabiei a Divinului nu declanșează suficient, iar schimbarea în daunele Grevei Critice a afectat-o ​​oarecum. În ceea ce privește Titanic Hydra se bazează pe campioni voluminoși pentru a-l folosi la maxim, ceea ce nu este foarte dorit în meta actuală în afara Cho´Gath . Descoperiți lista de niveluri pentru toți campionii din ghidul nostru pentru lista de niveluri TFT 9.15.

Există o mulțime de articole pe care le-am etichetat „Restul”. Acestea vorbind din punct de vedere tehnic există în afara clasamentului, deoarece utilitatea lor depinde doar de faptul că ai nevoie sau nu de un alt membru al unei anumite trăsături. Dacă trebuie să creezi un Darkin pentru a-ți mări numărul de demoni la nivelul următor, atunci merită să creezi decât să pescuiești magazinul pentru demonul final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *