Teamfight Tactics 9.16 Modificări ale tentativelor de plasare – New Hextech Origin, Nerfs to Cho´Gath, Braum, Karthus și Kha’Zix – Ghiduri de jocuri pro

O privire la viitoarele modificări tentative pentru TFT 9.16 Patch a fost lansată! Acesta va fi un patch destul de mare, adăugând un nou Origin complet în Hextech, care aduce patru noi campioni în joc (Camille, Jayce, Jinx și Vi). Avantajul lui Hextech este: „Când începe lupta, lansează o bombă cu impulsuri care dezactivează obiectele de ceva timp”.

Rețineți că acestea sunt modificările tentative pentru patch-uri, lucrurile se pot schimba destul de mult de acum și când va trece live. Patch-ul este programat în prezent pentru miercuri, 14 august 2019.

Campionii care caută să vadă un tampon vor fi, probabil, Ahri, Katarina, Miss Fortune și Zed. De asemenea, vor face modificări la Infinity Edge, Locket of the Iron Solari și Redemption. Wild Origin este de asemenea în linie pentru un tampon. Se pare că Hush și Demon vor fi lucrate, dar în prezent nu se știe cum se va face asta.

Se pare că Nerfs vizează Braum, Karthus și Kha'Zix. Vom vedea, de asemenea, un echilibru pentru Cho'Gath, care a fost unul dintre cei mai populari campioni într-o mare varietate de compusuri ale echipei. Statikk Shiv și Ionic Spark sunt în linie și pentru unii nerfs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *