Teamfight Tactics 9.16 note de corecție

Ei bine, aceasta este cu siguranță o listă destul de grea de schimbări și o listă mult mai mare decât am crezut că ar fi cazul pentru Teamfight Tactics. TFT 9.16 note de plasture introduceți noua origine Hextech, precum și patru noi campioni și o serie întreagă de schimbări la campioni, trăsături, bug-uri și mici detalii pe care majoritatea oamenilor nu le observă.

Jocul s-a schimbat semnificativ de la construcția sa inițială și, deși încă se vede dacă noua abilitate Hush va face o diferență mare sau se va schimba în Elise, în cele din urmă, va face din ea o alegere viabilă dincolo de a fi campioană garantată Star Rank 3, dar noi ” Voi urmări cu atenție lucrurile din ultima actualizare.

Legende mici TFT

Teamfight Tactics 9.16 ghid pentru notele de corecție

Al nostru TFT 9.16 note de plasture ghidul va trece peste cele mai recente actualizări ale actualului patch, inclusiv noii campioni, originea Hextech și alte modificări importante introduse în acest patch.

TFT 9.16 note de plasture

TFT 9.16 note de plasture

Pe lângă noii campioni și trăsătura Hextech, TFT 9.16 note de plasture detaliază diverse tampoane la arme și campioni subutilizați. Există, de asemenea, reelaborări ale Demonilor și Hush-ului, în timp ce trăsătura sălbatică subutilizată câștigă, de asemenea, un buff pentru a-l face mai atractiv. Iată care sunt modificările care vor veni la Patch TFT 9.16 când scade în regiunea ta.

Jinx și alți campioni Hextech vin în patch 9.16

Hextech – TFT 9.16 note de plasture

Se pare că vom vedea o schimbare importantă odată cu introducerea unei noi origini în această nouă actualizare. Hextech campioni vin la meci și vom vedea patru dintre ei.

Notele de corecție 9.15 includeau detalii cu privire la noile puncte de întrerupere pentru anumite clase, acesta pare să fie un nou Origin pe care Riot îl introduce în TFT. Având în vedere cât de nebunii intră în TFT, Hextech posibilitatea de a dezactiva elementele va avea un impact masiv asupra meta-jocului. Iată descrierea completă a ceea ce Hextech face. Aceasta poate fi modificată, deoarece se lucrează la testarea PBE pentru TFT.

Originea Hextech

Noul campion - Vi - venind la TFT.

New Champions – note de plasare TFT 9.16

Odată cu noua origine vin patru noi campioni, fiecare combinând noua origine cu una dintre clasele actualizate anterior în patch-ul 9.15. Mai jos este un rezumat al abilităților lor și ce clase va aduce fiecare nou campion la TFT. Statisticile lor vor fi afișate în ghidul nostru de niveluri TFT 9.15b, deci asigurați-vă că îl verificați.

camăille

Jayce

Vi

cobe

TFT plasând campioni

Sisteme – note de patch TFT 9.16

Există unele modificări sub capota din TFT 9.16 note de plasture. Modificările modului în care jucătorii se potrivesc în jocuri, ore suplimentare, modificări ale modului clasat și modificări ale pagubelor jucătorilor sunt principalele modificări prezentate în această parte a actualizării.

Matchmaking

Crearea de potriviri îmbunătățite pentru a preveni „scenarii înrudite în care te-ai confrunta cu același jucător (sau armata fantomă) de două sau mai multe ori la rând.” Acest lucru ar trebui să fie acum extrem de rar.

URF Mod orar

URF Orele suplimentare sunt noi pentru Patch TFT 9.16 și va începe la 30 de secunde în fiecare luptă. Acest lucru înseamnă că toți campionii sunt accelerați de 15 secunde, împreună cu alte schimbări. Acest lucru ar trebui să facă lucrurile mai rapide și mai încordate pentru jucători, dar dacă am avea o singură critică, ar fi că nu puteți adăuga cu 30% mai multă afecțiune față de mamiferele maritime peste un procent infinit!

URF Statistici ore suplimentare

Modificări clasificate

Au fost, de asemenea, unele modificări și remedieri ale modului în care funcționează modul clasat în Patch TFT 9.16.

Daune jucătorului

Unele modificări au fost făcute în 9.15 cu cât sunt afectate daunele jucătorilor, dar acestea au dus la ca jocurile să dureze mai mult decât se aștepta. Revoluții au revizuit acum cât de multe daune de bază sunt afectate prin scalarea acesteia în etape cu Patch TFT 9.16. Acest lucru face mai simplu de înțeles și ar trebui să fie în continuare sub daunele destul de mari cauzate jucătorilor la lansarea TFT.

Daune de bază pe etapă

Trăsături TFT

Trăsături – TFT 9.16 note de plasture

Am avut sfaturi despre schimbările de trăsături în avansul la TFT 9.16 note de plasture fiind eliberat, dar schimbările par a fi mai ample decât se credea inițial. Pe lângă reamenajarea Demonilor și buff-ul Wild despre care știam, Brawlers și Vrăjitorii primesc un nerf, în timp ce Ninjas și Nobles obțin un buff la caracteristicile lor cheie.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum s-au schimbat trăsăturile, consultați ghidul nostru pentru campioni TFT.

Scandalagiu

Demon

Ninja

Nobil

Armura bonusului și rezistența magică – 60 ⇒ 70

Vrăjitor

Putere bonus de capacitate – 45% / 100% ⇒ 40% / 100%

Sălbatic

Câștig de viteză de atac – 10% pe stivă ⇒ 12% pe stivă.

Este până la ultimele două finale și o mulțime de vrăji sunt aruncate la fiecare campion.

Campioni – note de plasare TFT 9.16

Iată cea mai mare parte a modificărilor din TFT 9.16 note de plasture. O mulțime de campioni au văzut modificări, în mare parte în ceea ce privește atunci când abilitățile sunt utilizate, astfel încât să nu ajungă să atace campioni care nu mai sunt în viață.

Repere particulare includ Akali obținând în sfârșit un tampon pentru o schimbare, în timp ce Cho’Gath primește în cele din urmă această abilitate atât de necesară. De asemenea, Karthus obține un pic de nerf, deoarece costul său total de casting este crescut, chiar dacă are un început de cap, în timp ce domnișoara Fortune ar trebui să dureze suficient de mult pentru a-și folosi împușcarea.

Oh și Elise primesc un alt tampon sănătății și păianjenilor, dar dacă acest lucru ar afecta sau nu starea ei, încă se vede. Modificările complete pot fi găsite în ghidul nostru de niveluri TFT 9.15b.

Elise

Kha'Zix

Mordekaiser

Nidalee

Vayne

Braum

Lissandra

Lulu

Zed

Aatrox

Evelynn

Katarina

Kennen

Shyvana

Akali

Marca

Cho'Gath

Karthus

Kayle

Miss Fortune

Tragerea unui al doilea element de bază peste un campion cu primul vă va arăta elementul în care ambele articole se vor transforma.

Articole – TFT patch 9.16 note de plasture

Multe articole observă, de asemenea, unele schimbări destul de mari în cadrul TFT 9.16 note de plasture. Hush este reelaborat pentru a ajuta capacitatea să capete un sens mai mic, în timp ce aprecierile lui Ionic Spark și Statikk Shiv primesc nerfuri foarte necesare, deoarece au dominat meta de câteva săptămâni acum. Îngerul păzitor a înregistrat, de asemenea, o scădere mare de restaurare a sănătății, în timp ce Răscumpărarea a crescut.

Cel mai confuz buff este cel numit în mod corespunzător Red Buff, deși Morellonomicon vede, de asemenea, un buff similar cu durata de ardere crescută. Așteptați să vedeți multe altele pe echipe defensive.

De asemenea, vor exista rare ocazii în care un articol complet complet scade în loc de cele două componente necesare pentru al face. Acest lucru ar trebui să facă lucrurile mai ușoare pentru mai mulți jucători casual, în același timp întârzie construcția articolelor pentru cei mai experimentați, oferindu-le în schimb un articol combinat la întâmplare. Vom actualiza în mod corespunzător foile noastre de înșelăciune, dar le puteți găsi în ghidul nostru de înșelăciune a articolului TFT 9.15b.

Taci

Nouă capacitate – O șansă de 33% la lovit pentru a împiedica campionul inamic să câștige mana timp de patru secunde. Aceasta se numește „Mana Lock”.

Margine infinită

Daune greve critice – 150% ⇒ 200%

Scânteie ionică

Deteriora – 150 ⇒ 125. Acum stive corespunzător.

Blazonul solariului de fier

Durata scutului – 4 secunde ⇒ 6 secunde

Morellonomicon

Daune de ars – 20% sănătate maximă peste 5 secunde ⇒ 20% sănătate maximă peste 10 secunde

Red Red

Daune de ars – 13% sănătate maximă peste 5 secunde ⇒ 20% sănătate maximă peste 10 secunde

Răscumpărare

Vindecă – 1000 sănătate ⇒ 1500 sănătate

Statikk Shiv

Daune și Recuperări – 4 respingeri, 90 daune pe respingere ⇒ 3 respingeri, 100 daune pe respins

Armura lui Warmog

Vindecă – Acum vindecă maximum 400 de sănătate pe căpușă. Acest lucru nerfs mai ales efectul său asupra dragoni PVE.

Inger pazitor

Nou mecanic de cădere

Bugfixes – TFT patch 9.16 note de corecție

În cele din urmă, iată câteva remedieri de erori. Mai ales, Graves a fost acum rezolvat astfel încât Rapidfire Cannon să funcționeze acum corect, în timp ce Blitzcrank va viza acum pe altcineva dacă nu își poate folosi abilitatea pe prima țintă, în loc să renunțe și să înceapă să lovească lucrurile. În cele din urmă, celelalte unități generate de Elise și Elementaliști vor fi acum orientabile către multe abilități și elemente pe care nu le-au putut anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *