Teamfight Tactics – cele mai bune calculatoare TFT 9.15b

Teamfight Tactics a implementat patch-ul 9.15b în această săptămână, iar meta-ul se bazează oarecum pe o mare varietate de calculatoare. Care sunt cele care vor domina jocurile de-a lungul weekend-ului, rămâne de văzut, dar este probabil ca anumite capse, cum ar fi compușii Rangers și Volibear, să aibă încă un loc important în meta. Acestea sunt cele mai bune calculatoare TFT pe care le-am găsit la ultima actualizare.

Ghiduri de calcul TFT 9.15b

Acest ghid va trece peste toate cele mai bune compoziții ale echipei din TFT, completat cu machiajul echipei, tactici și articole recomandate pentru a echipa pe anumite campioane ale fiecărei echipe.

Comps TFT

Pentru a avea cel mai mare succes în TFT, vei avea nevoie de echipe care au o cantitate mare de sinergie, de elementele optime echipate și de abilități decente care îți susțin restul de campioni. Se pare că, deocamdată, există anumite combinații de origini și clase care funcționează foarte bine împreună. Începând cu patch-ul 9.15, a avut loc o schimbare dramatică în favoarea Gardienii și Rangers, cu alte puncte de vedere, inclusiv Yordles și Dragon / Shapeshifter combinaţie. neavenit a văzut, de asemenea, mult mai mult joc de la abilitatea de trăsătură retratată.

Ranger / Guardian - comp. TFT

Ranger comps TFT

Ideea din spatele acestui calcul este să se încarce Varus și Ashe cu unele elemente foarte specifice, deoarece acestea vor fi principalele transporturi. Există, de asemenea, unele poziționări foarte specifice, deci asigurați-vă Gardienii șterge alți campioni în formațiunile dvs. (în afară de alți Gardieni). Există un sub-obiectiv după obținerea a tot ceea ce vă va sfătui peste margine.

TFT Vrăjitor elementalist comp

Sorcerer / Elementalist / Yordles

Acesta este prima oară când vedem Soarta răsucită fiind utilizat. Ideea este că el este sprijinul final pentru restul campionilor, dându-i speranță manei echipei tale. Acest lucru permite aprecierile Kennen să-și folosească adesea abilitatea, în timp ce Elementalists și Yordles folosește elementele de grăsimi mari și căptușirea Yordle pentru a menține atenția în afara campionilor tăi de mare prioritate.

TFT Brawler Glacial Volibear comp

Brawlers / Glacial comp

Acesta este prima oară când vedem Soarta răsucită fiind utilizat. Ideea este că el este sprijinul final pentru restul campionilor, dându-i speranță manei echipei tale. Acest lucru permite aprecierile Kennen să-și folosească adesea abilitatea, în timp ce Elementalists și Yordles folosește elementele de grăsimi mari și căptușirea Yordle pentru a menține atenția în afara campionilor tăi de mare prioritate.

Calculatoare TFT nule

Comps-uri TFT nule

Cu cea mai recentă corecție, detalii despre care se găsesc în ghidul nostru pentru notele de corecție TFT 9.15b, neavenit a văzut în sfârșit mult mai multă utilizare. Această echipă extrem de adaptabilă este a Void / asasin / scandalagiu comp că puteți utiliza alți campioni cheie pentru a-i înlocui în punctele ulterioare ale jocului când găsiți campioni optimi. Campionii cheie pentru care veți echipa în cele din urmă articole Rengar și Cho'Gath, deși veți folosi Kassadin. Voilbear, și Zed ca furaj pentru articol pentru părțile anterioare ale jocului.

Six Yordles - comp. TFT

Yordle comps TFT

În cea mai recentă corecție pentru TFT, există câteva actualizări semnificative ale modului în care funcționează anumite trăsături și campioni. Unele elemente au cunoscut, de asemenea, îmbunătățiri. Totuși, aceasta a însemnat și asta Yordles sunt o forță la care trebuie să fie luate în considerare încă o dată.

De la crearea de Stattik Shivs si Morellonomicon sunt esențiale pentru construcția acestui computer, probabil că veți dori rețetele la îndemână. Puteți găsi foile noastre de înșelăciune a articolului TFT în ghidul nostru de înșelăciune a articolului TFT 9.15b.

Dragon / Shapeshifter - comp. TFT

Dragon comps TFT

În timp ce calculul Dragon / Shapeshifter se bazează pe anumite elemente care urmează să fie create, aceștia merg în cea mai mare parte la un singur campion – Shyvana. Totuși, ea este principala acțiune pentru această construcție Gnar va juca rolul tancului în jocul târziu. Proteja Shyvana și asigurați-vă că Aurelion Sol este prezent, astfel încât ea poate deveni un dragon care topește dușmani.

Imperial / Guardian - comp. TFT

Comps imperiale TFT

Draven este principalul tău campion în acest comp, deoarece va arunca cuțite dușmanilor într-un ritm alarmant dacă pui pe articole. Acesta începe încet, dar se ridică dramatic odată ce toate piesele cad pe loc.

Glacial / Ranger / Elementalist - comp. TFT

Comps glaciare TFT

Acesta este un alt comp. Unde Ashe și Kennen sunt principalele purtări ale tale, deși cele trei trăsături care alcătuiesc această echipă sunt probabil mai importante pentru a se reuni. Elementaliștii vă oferă un element rezervor suplimentar pentru a absorbi daunele în timpul dumneavoastră Glacials înghețați-vă dușmanii la fața locului.

Seria de ghiduri Teamfight Tactics

Avem o mulțime de alte pagini de ghid util Teamfight Tactics pentru confortul dvs. De ce să nu iei un gander?

Ghid TFT (9.15b) – Prezentare generală a TFT și sfaturi de top pentru a vă câștiga jocurile.

Comps TFT – O colecție de cele mai bune echipe de calcule pentru a investi.

Lista nivelului TFT 9.15b – Lista completă a campionului cu toate abilitățile și statisticile.

Campioni TFT – Aflați despre ratele de scădere a campionilor și clasele și originile lor.

Cum se joacă TFT – Bazele modului de a juca TFT și o explicație a interfeței cu utilizatorul.

Aur TFT – Sfaturi pentru a câștiga bani cât mai rapid în TFT.

Trecere beta TFT – Aflați totul despre beta-ul, viitoarele campioane și, în cele din urmă, totul despre viitorul sezon de trecere.

Notele de plasture TFT 9.15b – Obțineți informații despre cele mai recente actualizări ale TFT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *