Teamfight Tactics patch 9.15 – 9.15b actualizare

O nouă săptămână în Teamfight Tactics înseamnă că un alt plas este la colț. Am văzut deja indicii cu privire la actualizarea mai mare 9.16, dar acum avem și o indicație a campionilor care vor fi reechilibrați pentru actualizarea 9.15b la sfârșitul acestei săptămâni.

Patch-ul Teamfight Tactics 9.15b [19659003] Ghidul nostru de corecții Teamfight Tactics va trece peste cele mai recente actualizări de pe actualul patch (patch 9.15). Aceasta include revizuirea drastică a mai multor trăsături, modificări ale echilibrului și remedieri ale erorilor. Avem, de asemenea, detalii despre noii campioni și originea care vin în patch 9.16.

Tentative 9.15b se schimbă.

După cum a menționat @RiotMeddler în postarea sa azi-dimineață, vedem Meta-ul într-un loc bun, așa că va încetini pe petele B și le vom face să fie destul de mici, așa că putem vezi mai multe conturi naturale de conturi apar.

Ca întotdeauna, sub rezerva modificărilor pe baza pic.twitter.com/KsxeaM8PCC[19659004Alan—RiotMort(@Mortdog)2august2019

Actualizare TFT 9.15b

Ca întotdeauna în weekend, există sugestii cu privire la modificările care vor veni la TFT în următoarea actualizare. 9.15b nu face excepție, deși schimbările provizorii sunt minime în acest moment. Acest lucru se datorează faptului că 9.16 va introduce campioni noi și un nou Origin, care este probabil să perturbe complet meta. Acestea fiind spuse, câțiva campioni și articole au fost necesare pentru a se adapta, astfel încât modificările sunt: ​​

Campioni

 • Elise – Ea a părăsit în gradul de jos al clasamentului campionilor de mult timp, așa că probabil va merge la obțineți un buff semnificativ.
 • Soarta întortocheată – De la introducerea sa, Twisted Soate nu a avut mare impact, așa că așteptați creșteri la anumite statistici de data aceasta.
 • Veigar – Nu suntem prea siguri de ce Veigar primește un tampon de această dată, așa că vom aștepta și vom vedea.
 • Pyke – Un campion extrem de versatil, chiar și în afara trăsăturii sale Comps.
 • Rengar – Se pare că toate ticăloșii din Rengar a atras în sfârșit ochii jucătorilor, atât de mult, încât de data asta devine un nerf. [19659013] Karthus – Odată cu creșterea recentă a țintelor pentru abilitatea sa și pentru dauna crescută, a fost obligat să fie primit mai devreme decât mai târziu.

Articole

 • Uraganul lui Runaan – Acesta este cel mai subutilizat și, sincer, cel mai groaznic joc din acest moment, deoarece daunele crescute sunt minime, iar elementul în sine este exclamat de tot. altceva. Avea nevoie de buff.
 • Statikk Shiv – Cu patch-ul recent, acesta a devenit elementul de plecare, astfel încât să devinemerți. Nu este clar dacă este doar o reducere a pagubelor sau o schimbare ceva mai extremă.

 Jinx și alți campioni Hextech vin în patch 9.16

TFT Hextech – patch 9.16

Se pare că vom vedea o schimbare mare atunci când următoarea actualizare mare scade în câteva săptămâni. Hextech campioni vin la meci și vom vedea patru dintre ei. Având în vedere că notele de corecție includ detalii despre punctele de întrerupere noi pentru anumite clase, aceasta pare să fie o nouă origine pe care Riot o introduce în TFT. Având în vedere cât de nebunii intră în TFT, Hextech este capabil să dezactiveze articolele va avea un impact masiv în meta-ul jocului. Iată descrierea completă a ceea ce face Hextech .

 • Hextech Origin
  • (2) Dezactivează 2 elemente aleatoare pe placa inamicului la începutul luptei.
  • (4) Dezactivează 4 elemente aleatorii pe bordul inamicului la începutul luptei.

 Noul campion - Vi - venind la TFT.

TFT noi campioni TFT

Cu noul Origine vin patru noi campioni, fiecare combinând noul origine cu una dintre clasele actualizate anterior în patch-ul 9.15. Mai jos este un rezumat al abilităților lor și ce clase va aduce fiecare nou campion la TFT.

 • Camille – A Hextech / Blademaster care va veni la nivelul 1. Capacitatea ei îi permite pentru a-și înrădăcina și deteriora ținta de atac automat, cu abilități care se concentrează asupra noii ținte.
 • Jayce – Acesta Hextech / Shapeshifter este un campion de nivel 2 care folosește o abilitate de a respinge o țintă. , apoi își schimbă raza de atac, obținând totodată viteză de atac pentru primele câteva atacuri auto.
 • Vi – A Hextech / Brawler de asemenea, la nivelul 2. Capacitatea ei o transformă într-un bowling. un fel de minge, în timp ce ea țintește cel mai îndepărtat inamic din poziția ei și se plutește, bătând pe toată lumea pe calea ei deoparte. Aflarea în ținta ei provoacă daune și pentru ca acesta să fie bătut în sus.
 • Jinx – Un Hextech / Gunslinger campion care are, de asemenea, un tun masiv legat la braț. Ea va fi la nivelul 4, iar abilitatea ei îi permite să câștige viteză de atac după ce a eliminat un campion și să înceapă să sufere daune AoE asupra atacurilor aut0 după ce a eliminat o secundă.

 Legendele mici scoate campioni care circulă în cercuri.

Patch TFT 9.15

Ultima corecție a fost o revizuire majoră care a schimbat o tonă de lucruri. Puteți găsi notele oficiale de pe site-ul Riot împreună cu câteva rezumate ale motivului pentru care au fost efectuate anumite modificări. Această listă de modificări este destul de dramatică, așa că haideți să începem cu modificările sistemului:

TFT 31/07/2019 update mid-patch – Frozen Heart Bug

Când a scăzut 9.15, se pare că mai multe elemente nu funcționau ca intenționat, în timp ce Akali avea o șansă critică 100% Strike pentru abilitatea ei și abilitatea Cho'Gath făcea peste 16.000 de daune AOE. Acestea sunt numere extrem de nebunești, dar ceea ce făcea Frozen Heart care a scos jucătorii de pe jocul Clasat.

Frozen Heart

 • Acum funcționează așa cum intenționează. Înghețat Inima nu poate decât să-și aplice debufarea pe orice dușman o singură dată. Dacă posesorul Frozen Heart părăsește și revine la o unitate afectată, debuff-ul va fi reîmprospătat, nu stivuit.

Ionic Spark

 • Acum funcționează împotriva Asasinilor așa cum a fost prevăzut

Thornmail

 • Thornmail Damage – Adevărat ⇒ Magic.

Akali

 • Abilitatea Akali lovește acum critic în funcție de șansa ei critică așa cum se dorește, din totdeauna.

Cho ' Gath

 • Daune de abilitate – 250/500/750 ⇒ 200/400/600

Mordekaiser

 • Sănătate – 500 ⇒ 550 („Hai să încercăm din nou”)

Patch TFT 9.15 modificări ale sistemului

Principalul obiectiv al acestui plasture a fost modificarea modului în care funcționează daunele Critic Strike. Crește cantitatea de daune provocate atunci când este stivuită, în loc să înmulțească cantitatea de daune provocate.

Strije de câștig / pierdere

Punctele de câștig și pierderi au fost modificate astfel încât să obții aur mai devreme pentru al doilea și al treilea punct de întrerupere. Veți putea vedea cum această experiență de schimbări a obținut pentru șiruri în ghidul nostru de aur TFT.

 • Punctele de întrerupere a câștigului / pierderii – 2/5/8 ⇒ 4/4/7

Punctele de întrerupere a clasei

Riot a adăugat, de asemenea, câteva „puncte de pauză” noi pentru patru dintre clase. Cu toate că în prezent Blademaster este posibil, va fi foarte dificil de realizat. Aceste actualizări ar putea fi văzute ca indicii pentru care vin noi campioni la TFT, așa că este timpul să analizați lista listelor Legends și să vedeți cine s-ar potrivi mucegaiului.

 • Gunslinger 6 ⇒ Gunslingers au șansa de a da foc. 3 atacuri suplimentare.
 • Brawler 6 ⇒ Toți Brawler-urile obțin 1200 HP în plus
 • Shapeshifter 6 ⇒ Shapeshifters obțin 120% Bonus Health on Transform
 • Blademaster 9 ⇒ Blademasters au șansa să câștiga 4 atacuri în plus. (În prezent, acest lucru este posibil, noroc)

Daune jucătorului

Așa cum a fost dezvăluit în timpul acestui plasture, daunele jucătorilor sunt determinate de clasamentul nivelului și stelelor campionilor. Spiderlings din Elise și Golem perk Elementalists golem de asemenea daune dacă rămân pe bord. Acest lucru a fost redus pentru următoarele niveluri și ranguri de stele pentru a oferi jucătorilor care joacă jocul lung o șansă de a face o revenire.

 • Daune de la Spiderlings / Elemental Golem – 2 ⇒ 1
 • Nivelul 4 ( 1 stea) – 3 ⇒ 2
 • Nivelul 5 (1 stea) – 4 ⇒ 3
 • Nivelul 3 (2 stele) – 4 ⇒ 3
 • Nivelul 4 (2 stele ) – 5 ⇒ 4
 • Nivelul 5 (2 stele) – 6 ⇒ 5
 • Nivelul 4 (3 stele) – 7 6 6

Etapa caruselului [19659004] Modificarea finală a sistemului este numărul de unități disponibile în carusel. Aceasta înseamnă că jucătorii care vor trece ultimul vor avea mai puține opțiuni de a alege.

Unități disponibile – 10 ⇒ 9

 O echipă sălbatică / Vrăjitor cu două campioane de rangul 3 și restul umplute cu Campionul de rang 2.

Patch-ul TFT 9.15 schimbări de trăsături

Ultimul patch a schimbat drastic mai multe trăsături, unele în moduri foarte evidente, în timp ce altele sunt ceva mai subtile. Asasinii au văzut doar niște modificări pentru a-și face capacitatea de sărituri mai utilă. Demonii și Dragonii pe de altă parte, au văzut nerfuri semnificative pentru trăsăturile lor, deși în cazul [1945909] Dragonilor au schimbat campioni individuali pentru a compensa

Alte modificări majore includ o revizuire de Void Cavaler și Guardian . Alte trăsături au cunoscut și ajustări, așa că consultați lista noastră de mai jos pentru mai multe detalii. Numerele între paranteze se referă la punctele de întrerupere în abilitățile lor de trăsătură. Puteți obține lista actualizată a trăsăturilor individuale ale campionilor în ghidul nostru pentru campioni TFT.

Asasini

 • Asasinii sări mai devreme și salturile lor sunt mai rapide.
 • Mișcarea campionilor non-asasini este încetinită pentru începutul luptei
 • Asasinii pot fi vizați mai curând.

Demoni

 • Demon Mana Burn – 25% / 50% / 85% șanse ⇒ 20% / 35% / 60% șanse

Dragon

 • Dragon – 100% imunitate magică ⇒ 83% imunitate magică

gardian

 • gardieni – (2) 40 armuri pe stivă ⇒ (2) 50 armuri pe stivă. [Guardianulnusedescurcăsingur

Knight

 • Cavalerii blochează 20/40/80 daune din atacurile de bază team Echipa ta ignoră daunele din toate sursele din 15/30/55

Ninja

 • Bonus Ninja Trait – (1) 40% AD / (4) 80% AD ⇒ (1) +40 AD & AP / (4) +60 AD & AP

Noble

 • Noble – 100 Armor / + 35 Life on Hit ⇒ 60 Armor & MR / + 35 Life on hit

Pirat

 • Pirat – Aur mediu pe piept: 1,6 ⇒ 1,75

Anulat

 • Bonus de trăsătură în gol – Toate unitățile dvs. ignoră armurarea de 50% units Unitățile voide acum afectează True Damage.

Yordle

 • Yordles – (3) 25% / (6) 60% Dodge ⇒ (3) 30% / (6) 55% Se eschiva.

 Se reduce și la cele două finale, iar la fiecare campion se aruncă o mulțime de vrăji.

Patch TFT 9.15 schimbări de campion

Mai jos sunt prezentate toate schimbările de campion pe o persoană. nivel. Vom actualiza în mod corespunzător ghidul nostru de niveluri TFT 9.15. Cei mai mari beneficiari au fost Evelynn Katarina, Rengar Brand și Lissandra deoarece toți au văzut niște tampoane semnificative pentru Deteriorarea atacului lor, viteza de atac și deteriorarea abilității.

Aurelion Sol ar fi putut avea un mare impact asupra dragonului Dragon care nu-l mai face imun la magie, ci buff-ul său de deteriorare a abilității poate fi un pas semnificativ în cealaltă direcție. Garen a observat, de asemenea, unele schimbări majore și remedieri ale erorilor care îl fac mai util pe termen lung.

Akali a fost continuat să nu mai fie abordat, în timp ce capacitatea a lui Kennen a fost redus drastic în daune. a suferit cel mai mult cu o reducere drastică a vitezei de sănătate și a atacului, în timp ce armurile și viteza de atac ale lui Volibear au fost, de asemenea, nerfed.

Evelynn

 • Daune de atac – 60 ⇒ 70 [19659013] Daune de abilitate – 200/250/350 ⇒ 200/300/400

Katarina

 • Ținte de abilitate – 3/5/7 ⇒ 4/6/8

Rengar

 • Daune de atac – 65 ⇒ 70
 • Viteză de atac – 0,55 ⇒ 0,60
 • Abilitate Viteză de atac – 0,3 / 0,5 / 0,7 ⇒ 0,4 / 0,7 / 1,0

Varus

 • Daune de abilitate – 400/600/800 ⇒ 300/550/800

Aatrox

 • Daune de abilitate – 400/700/1000 ⇒ 250/600/950
 • Sănătate – 750 ⇒ 700

Morgana

 • Daune de abilitate – 300/375/450 ⇒ 200/325/450
 • Timp de abilitate – 0,35 ⇒ 0,5 sec pentru a se potrivi cu toate celelalte campuri

Shyvana

Aurelion Sol [19659012] Sănătate – 600 ⇒ 650

 • Daune de abilitate – 250/450/650 ⇒ 250/500/750
 • Lissandra

  • Daune de abilitate – 150/200/250 ⇒ 150 / 275/400

  Brand

  • Daune de abilitate – 175/325/475 ⇒ 200/375/550

  Braum

  Leona

  Darius

  Garen

  • Armură – 35 ⇒ 40
  • Daune la atac – 55 55 50
  • Viteza de atac – 0,55 ⇒ 0,6
  • Daune de abilitate – 450/585/720 ⇒ 360/585/810
  • A remediat o eroare în care nu se va mișca în timp ce se învârte. Beyblade a revenit!

  Mordekaiser

  Sejuani

  • Armură – 35 ⇒ 40
  • Stun Duration – 2 / 3.5 / 5 ⇒ 2/4/6 [19659018] Kayle

   • Sănătate – 800 ⇒ 750
   • Armură – 35 ⇒ 40

   Shen

   • Viteza de atac – 0,6 ⇒ 0,7

   Zed

   • Viteza de atac – 0,6 ⇒ 0,65
   • Daune de atac – 60 ⇒ 65

   Kennen

   • Daune de abilitate – 400/650/900 ⇒ 225/450/675

   Akali

   • Daune de abilitate – 200/375/550 ⇒ 150/275/400

   Vayne

   • Daune de atac – 45 ⇒ 40
   • Viteza de atac – 0,65 ⇒ 0,75

   Morminte [19659012] Viteza de atac – 0,5 ⇒ 0,55

  Soare răsucit

  • Viteză de turnare îmbunătățită
  • Daune de abilitate – 100/150/200 ⇒ 150/250/350

  Kassadin

  • Kassadin Daune la atac: 45 ⇒ 55
  • Viteza atacului Kassadin: 0,65 ⇒ 0. 6

  Khazix

  • Dazarea abilității Khazix neizolată: 150/250/350 ⇒ 150/300/450
  • Daune atac Khazix: 50 ⇒ 55

  Rek'Sai

  • Daune atac – 40 ⇒ 50
  • Daune de abilitate – 150/250/350 ⇒ 200/350/500
  • Vindecarea abilității – 300/400/500 ⇒ 150/300/450

  Cho'Gath

  • Viteza de atac – 0,55 ⇒ 0,6
  • Deteriorarea abilității – 200/400/600 ⇒ 250/500/750
  • Abordare abilitate – 1,5 / 2 / 2,5 ⇒ 1,5 / 1,75 / 2

  Lulu

  Veigar

  Gnar

  • Daune la atac – 45 45 50

  Blitzcrank

  Ashe

  • Daune de atac – 60 ⇒ 65

  Comparat

  • Daune atac – 55 ⇒ 60

  Yasuo

  • Daune atac – 65 ⇒ 75

  Karthus

  • Daune de abilitate – 350/600/850 ⇒ 400/700/1000
  • Obiective de abilitate – 4/7/10 ⇒ 5/9/13

   Tragerea unui al doilea element de bază peste un campion cu primul vă va arăta elementul în care ambele articole se vor transforma.

  Patch TFT 9.15 modificări ale articolului

  Articolele au mai văzut alte modificări. deși acest lucru afectează doar patru elemente. Locket of Iron Solari a fost un spor major în partea Riot pentru o vreme, deoarece abilitatea sa era încă prea dominantă, așa că acum au refăcut-o astfel încât scuturile sale pe care le acordă să fie mai puternice, dar doar temporare. [19659004] Ionic Spark a înregistrat o reducere a pagubelor, deși nu se spune că nu există o actualizare indicată pentru „poate fi utilizată de pe bancă”, în timp ce Hush durata de tăcere este mai scurtă și Statikk Shiv s-a redus dauna . Pentru lista completă și o foaie de înșelăciune a modului de confecționare a tuturor articolelor, îndreptați-vă către ghidul nostru de înșelăciune a articolului TFT 9.15. HP Shield care durează 4 secunde.

  Ionic Spark

  Hush

  • Silence Duration – 5 secunde ⇒ 3 secunde

  Statikk Shiv

  Claritate TFT 9.15 claritate, modificări VFX și bug-uri

  În cele din urmă, iată toate celelalte modificări care s-au întâmplat în patch 9.15.

  • Ajustat Abilitatea Akali VFX de a se apropia mai mult de hitbox-ul său real
  • Logica îmbunătățită de plasare a butoiului și persistă dacă Gangplank moare în timp ce siguranța este aprinsă.
  • S-a adăugat VFX turnat și racheta de atac automat VFX pentru Kayle . [19659026] Schimbarea ce animație joacă în timpul castingului Abilitatea lui Kennen .
  • A modificat ce animație joacă în timp ce E casting Abilitatea Sejuani .
  • Schimbarea care animație joacă atunci când criticii Criticii Volibear .
  • Rek'sai vor fi acum vindecați de răscumpărare în timp ce sunt îngropați.
  • Elementul Darkin nu va mai da mana demonilor atunci când echipați în timpul fazei de luptă.
  • Vayne nu mai poate aplica Bolțurile de argint pe unități în Refugiul Spirit din Shen
  • Inima înghețată nu va mai sparge pentru o rundă atunci când vinde unitatea gazdă.
  • Dragon’s Claw nu va mai reduce daunele provocate de abilitățile campionului care afectează adevărat.
  • Butonul play din nou te va duce înapoi la același coada pe care tocmai ați jucat-o (candidatul Darkhorse MVP al acestui patch).
  • Voicechat și partidul vor persista prin mai multe jocuri.

  Patch-uri TFT anterioare

  Dacă ați dori să știți cum s-au schimbat lucrurile de la înființarea TFT, iată notele de patch anterioare în întregime.

  Patch TFT 9.14b (24 / 07/2019)

  Patch-ul Teamfight Tactics 9.14b update

  Ultima corecție nu a fost la fel de mare ca precedentul, dar aduce unele modificări semnificative la meta. Puteți găsi notele oficiale de pe site-ul Riot împreună cu câteva rezumate ale modificărilor care trebuie făcute. Mai ales este pentru a reduce eficacitatea asasinilor și pentru a aplica nerfs pe Volibear și Bled Blestemat în timp ce tamponează Sorcerer și Wild.

  Patch-ul TFT 9.14b se schimbă

  • . Daunele critice ale grevei acum stau aditiv mai degrabă decât multiplicativ. Împerecheat cu modificările la Assassins și Infinity Edge, de asemenea, în acest patch, Assassins va face cu aproximativ 25% mai puține daune și IE va ieși net net.

  Patch TFT 9.14b schimbări de trăsături

  • Assassin
   • Critic Daune greva: 150% / 350% ⇒ 125% / 350%
  • Vrăjitor
   • Putere de abilitate bonus: 35/100 ⇒ 45/100
  • sălbatic
   • ] Viteza de atac pe stivă: 8% ⇒ 10%
  • Elementalist

  Patch TFT 9.14b schimbări campion

  • Ahri
   • Daune abilitate: 100/175 / 250 ⇒ 100/200/300
  • Akali
   • Sănătate: 700 ⇒ 650
   • Viteza de atac: 0,75 ⇒ 0,7
  • Evelynn
   • Deteriorarea atacului: 50 ⇒ 60
   • Sănătate: 600 ⇒ 550
  • Kennen
  • Mordekaiser
  • Macpy
   • Daune abilității: 300/400/500 ⇒ 300/500 / 700
  • Renga r
  • Tristana
   • Viteza de atac: 0,7 ⇒ 0,65
  • Volibear
   • Armură: 35 ⇒ 30
   • Viteza de atac: 0,65 ⇒ 0,55

  Patch TFT 9,15 modificări de articol

  • Lama blestemată
   • Șansa efectului de declanșare: 25% ⇒ 20% (Pentru curioși, Swordbreaker are o șansă de 25% și Hush are o șansă de 50%.)
  • Infinity Edge
   • Daunarea critică a grevei: 100% ⇒ 150%
  • Buzunarul Solariului de fier
   • Valoarea scutului: 300 ⇒ 200 (Aceasta a fost micropatched săptămâna trecută.)
  • Morellonomicon
   • Procent Max Damage To Health: 3% ⇒ 5%

  Patch TFT 9.14b bugfixes

  • Raptors vor scădea întotdeauna corect un loot
  • Trăsătura Guardianului nu se mai estompează atunci când un tutore moare.
  • Acum răscumpărarea va vindeca 1000HP.
  • Guardian Angel va declanșa acum în toate cazurile.

  [collapse]

  Patch TFT 9.14 actualizare ate (17/07/2019)

  Patchul TFT 9.14 actualizare

  Jocurile antidumping au scos note de patch special pentru Teamfight Tactics, care include noul campion și introducerea jocului clasat, printre multe schimbări mai mici care se reduc drastic schimba jocul. Cel mai important, principalele funcții noi pe care le veți observa imediat sunt modul Clasat și introducerea de Twisted Fate.

  TFT 19/07/2019 Actualizare Mid-Patch – Locket

  • Valoarea scutului: 300 ± 200

  TFT 17/07/2019 Actualizare Imperială și Sănătate Bugfix

  • Articolele nu mai beneficiază de bonusul de trăsătură Imperial
  • S-a rezolvat un bug care provoca elementele de sănătate să dea prea multă sănătate tuturor unităților de 2 stele
  • S-a rezolvat un bug care a determinat schimbătoarele de forme de 2 și 3 stele să primească prea multă sănătate la transformare din toate sursele

  Modificările sistemului TFT Patch 9.14

  • Modul clasat adăugat.
  • Schimbat raporturile de viteză de atac, astfel încât bonusurile de viteză de atac să se bazeze acum pe procent din viteza de atac a bazei campionului, mai degrabă decât un număr fix.
  • Alterarea vitezei de atac și a campionilor pentru a reflecta schimbarea de mai sus.
  • În cazul în care nu primiți un articol în timpul unei runde PvE, unul dintre minioniști, monștri sau monștri epici vor arunca acum aurul în schimb
  • Dragonul și Bătrânul Dragon nu mai beneficiază de bonusurile Trăsăturilor Dragonului.
  • Mărimea clasamentului premadei este acum limitată la trei jucători la toate categoriile. În jos de la cinci sub plat.
  • XP trebuia să treacă de la nivelul 8 la nivelul 9: 70 ⇒ 64
  • Abilitățile care vizează campioni de sănătate scăzută determină acum „sănătatea cea mai scăzută” cu procentul HP în loc de HP total
  • Când parcurgeți magazinul după nivelarea de la runda XP, magazinul este rulat la noul dvs. nivel în loc de nivelul vechi
  • Adăugat indicatorul „Streak” alături de totalul aurului. Afișează banda curentă (câștig sau pierdere) și recompensele pentru menținerea dungi de lungimi diferite
  • Adăugat o recapitulare de luptă, astfel încât să puteți vedea cât de multe daune suferă fiecare campion în fiecare rundă.
  • Adăugat statistici de campion (daune atac, armură , rezistență magică etc) pe panoul de control pop-up când faceți clic dreapta

  TFT Patch 9.14 schimbări de trăsătură

  • Demon
   • Șansă de ardere Mana: 40/60/80% ⇒ 25/50/85%
  • Elementalist
   • Golem sănătate: 3000 ⇒ 2500
   • Golem Atac deteriorare: 200 ⇒ 100
  • Guardian
   • Armor buff: Stive de până la 2 ori ⇒ Stochează de nenumărate ori
  • Gunslinger
   • Vizualizarea îmbunătățită a atacurilor de Gunslinger AoE
   • S-au rezolvat unele erori în care atacurile suplimentare de Gunslinger ar putea să nu dea foc la viteze mari de atac
   • Unități suplimentare lovite: 1 / toate ⇒ 1/2
  • Pirat
   • Aur mediu pe piept: 2 ⇒ 1,6
  • Shapeshifter
   • Bugfix: Shapeshifters va câștiga acum cantitatea corectă de sănătate atunci când se transformă, anterior nu vor ține cont de sănătatea câștigată de la nivelul lor de stele.
   • Transformarea câștigului de sănătate: 100% ⇒ 60%
  • Sălbatic
   • Viteza de atac pe stivă: 7% ⇒ 8%

  TFT Patch 9.14 schimbări de campion

  Campionii de nivel 1

  • Darius
   • Nu mai aruncă abilitatea sa în momentele în care niciun dușman nu ar fi în raza de acțiune la începutul distribuției
  • Elise
   • Cost: 2 ⇒ 1
   • Păianjenii beneficiază acum de efectul Demon Origin
   • Cost mana: 75 ⇒ 100
   • Număr de păianjen: 2/3/4 ⇒ 1/2/4
   • Sănătate: 500 ⇒ 450
   • Armură: 25 ⇒ 20
  • Fiora
   • Viteza de atac 0,7 ⇒ 1,0
   • Daune: 100-250 ⇒ 100-400
  • Morminte
  • Vayne
   • Viteza de atac: 0,6 ⇒ 0,65
  • Warwick
   • Abilitatea se aplică acum la efectele hit-ului

  Campionii de nivel 2

  • Ahri
   • S-a rezolvat o eroare în care abilitatea lui Ahri nu ar face daune în timp ce ea era moartă
   • Acum își retarghează abilitatea dacă tinta moare în timpul distribuției
   • Abilitarea vizată: Dușman aleatoriu ⇒ Obiectivul actual al atacului
  • Blitzcrank
   • S-a rezolvat o eroare în care Blitz s-a putut agăța o unitate de sub bord dacă a murit în timp ce arunca
   • Aliații din apropiere sunt acum mai predispuși să țintească unitatea Trageri de Blitzcrank
  • Braum
   • Fișa cu instrumente Braum pentru a reflecta corect că scutul său reduce un procent din totalul daunelor primite
   • Reducerea daunelor: 60-90% ⇒ 70-90%
   • Costul manei: 75 ⇒ 50
   • Abilitarea vizată: cel mai apropiat inamic ⇒ cel mai îndepărtat inamic
  • Lucian [19659025] Pătrundere neobosită Daunare la a doua lovitură: 65/150/235 ⇒ 150/250/350

  [19659013] Pyke

  • Costul manei: 100 ⇒ 125
  • Mana de pornire: 50 ⇒ 75
 • Rek'Sai
  • Durata creșterii: 1,5 ⇒ 1
  • Durata eliminării: 1,25 ⇒ 1,75
  • Daune: 150-250 ⇒ 150-350
 • Shen
  • Mana de pornire: 50 ⇒ 100
 • Campionii de nivel 3

  • Aatrox
   • Cost mana: 100 ⇒ 75
   • Daune: 350-850 ⇒ 400-1000
  • Evelynn
   • Sănătate: 550 ⇒ 600
   • Prag executat: 50% HP ⇒ 65% HP [19659026] Executați multiplicatorul de daune: 300/400/500% ⇒ 300/500/700%
   • Abilitatea Evei acum își înrădăcinează țintele în timpul distribuit (0,35 sec.) Pentru a le împiedica să iasă din zona de efect.
  • Gangplank
   • Abilitatea se aplică acum pe efectele hit-ului
   • S-au rezolvat un număr de erori cu animații și lanțuri de butoaie
   • Viteza de atac: 0,6 ⇒ 0,65
   • Sănătate: 650 ⇒ 700
  • Katarina
   • A remediat o eroare în care abilitatea ei nu împiedica corect vindecarea inamicului
  • Kennen
   • Daune: 300-660 ⇒ 400-900
   • Daune atacate : 60 ⇒ 70
  • Morgana
   • Nu-și mai aruncă abilitatea în momentele în care niciun dușman nu ar fi în raza de acțiune la începutul distribuției
   • Daune: 250-450 ⇒ 300-450
  • Macpy
   • Armură: 30 ⇒ 40
   • Durată stun: 1,5 / 2,5 / 3,5 ⇒ 2/3/4
   • Număr de ținte lovite: 1 ⇒ 1/2/3
  • Rengar
   • Viteza de atac a Savagery este acum multiplicativă (crește raportul vitezei de atac a lui Rengar)
  • Shyvana
   • Viteza de atac: 0,65 ⇒ 0,7
   • Sănătate: 550 ⇒ 650
   • Bonus la atac în timpul unui dragon: 60-160 ⇒ 100-200
  • Veigar
   • Daune provocate campionilor stelelor inferioare: 9999 ⇒ 19999
   • Costul manei: 85 ⇒ 75
  • Volibear
   • Sănătate: 650 ⇒ 700
   • Viteza atacului: 0,55 ⇒ 0,65
   • Costul manei: 100 ⇒ 75
   • Raportul daunelor atacului fulger: 60-100% ⇒ 80-100 %

  Campionii de nivel 4

  • Akali
   • S-au remediat un număr de erori care, uneori, ar provoca capacitatea ei de a nu suferi daune
   • Nu mai aruncă capacitatea ei în momentele în care niciun inamic nu ar fi în intervalul de la începutul distribuției
  • Marcă
  • Cho'Gath
   • Sănătate: 1100 ⇒ 1000
   • Durata prelungirii: 2 / 2.25 / 2.5 ⇒ 1.5 / 2 / 2.5
  • Draven
   • Viteza de atac: 0,85 ⇒ 0,75
  • Gnar
   • Sănătate: 850 ⇒ 750
   • Armură: 35 ⇒ 30
  • Leona [19659013] Sejuani
   • Durata de asomare: 3/4/5 ⇒ 2 / 3.5 / 5

  Campionii de nivel 5

  • Anivia
   • Abilitatea nu mai anulează când Anivia moare
  • Miss Fortune
   • Direcția de abilitate: dușman aleatoriu ⇒ Obiectivul actual de atac
   • Acum își reîncarcă capacitatea dacă ținta moare în timpul lichidării
   • S-a rezolvat o eroare în care Miss Fortune s-ar muta uneori și și-ar schimba traiectoria ult. în timp ce canalizați
   • Costul manei: 75 ⇒ 100
  • Yasuo
   • Abilitatea se aplică acum la efectele hit-ului
   • Durata confruntării: 1,25 ⇒ 1,5
   • Daune: 150/250/350 ⇒ 150/350/550

  Patch TFT 9.14 modificări ale articolului

  Elementele au observat o schimbare mare atunci când vine vorba de viteza de atac și de modul în care funcționează Spatula atunci când este combinat cu alte elemente. Pentru lista completă și o foaie de înșelăciune a modului de realizare a tuturor articolelor, îndreptați-vă către ghidul nostru de înșelăciune a articolului TFT 9.15.

  • Articolele nu mai beneficiază de puterea abilității
  • Spatula dublează acum puterea statistică a surorii sale componentă. De exemplu: Ghostblade-ul lui Youmuu acordă 40 de daune la atac
  • Blestem blestemat
   • Acum poate reduce ținte la 0 stele.
   • S-a rezolvat o eroare în care blestema blestemată va reseta nivelul unui campion inamic dacă va declanșa a doua oară.
  • Inima înghețată – Efectul se aplică acum mai consistent oricărei unități din apropierea purtătorului
  • Îngerul păzitor
   • Întârzierea reînvierii: 4 sec ⇒ 2 sec
   • Sănătatea restabilită: 500 ⇒ 1000 [19659026] Bugfix: Guardian Angel acum șterge în mod corespunzător Rănile grave
  • Rageblade Guinsoo – Viteza de atac pe stivă: 3% ⇒ 4%
  • Hextech Gunblade
   • S-a remediat o eroare în care se afla vampie sometimes not properly granted
   • No longer benefits from item effects (looking at you Shyvana with Thornmail)
  • Ionic Spark
   • Now deals true damage instead of magic damage
   • Fixed a bug where Ionic Spark was applying 75 damage instead of 200
  • Locket of the Iron Solari
   • Now shields the wearer and the champions two spaces to the left and right of the wearer at the start of the round[19659026]Shield value: 200 ⇒ 300
  • Luden's[19659041]Echo
   • Fixed a bug where targets weren’t taking the correct amount of damage
   • Fixed a bug where Luden’s would proc on basic attack hits but not on ability hits
   • Primary target damage: 100 ⇒ 200
   • AoE Damage: 0 + 1.0 AP ⇒ 200
  • Morellonomicon – Max HP damage per second: 2.5% ⇒ 3%
  • Rapidfire Cannon – Now updates in response to range changes (RIP RFC Nidalee)
  • Recurve Bow – Attack Speed: 15% ⇒ 20%
  • Redemption
   • Now triggers at 25% health
   • No longer damages enemies
  • Runaan’s Hurricane
   • Bolts: 2 ⇒ 1
   • Bolt Damage: 50% ⇒ 25%
   • Now applies on-hit effects
  • Seraph’s Embrace – Fixed a bug where Seraph’s effect wouldn’t stack
  • Statikk Shiv
   • Now always hits 3 additional targets, rather than all champions in a frontal cone
   • Now only activates a maximum of one time per launch attack
  • Thornmail
   • Reflect damage: 35% of physical damage taken ⇒ 100% of physical damage mitigated
   • Damage type: Magic damage ⇒ True damage
  • Warmog’s – Regen: 3% max HP ⇒ 6% missing HP
  • Zeke’s Herald
   • Now only grants attack speed to champions two spaces to the left and right of the wearer
   • Attack Speed Aura: 10% ⇒ 15%

  TFT Patch 9.14 bugfixes

  • Updated missile VFX on Enchanted Crystal Arrow
  • Enchanted Crystal Arrow now plays sounds
  • Fixed a bug where champions levelling upon combining from a shared draft selection sometimes duplicated the champion
  • Reconnecting to a TFT game will no longer prevent end of game stats from being displayed
  • Fixed a number of bugs that would cause melee champions to AFK a nd stop moving
  • A billion other bugfixes listed in the sections above

  Twisted Fate's stats and skill is highlighted.

  Twisted Fate

  On 1st July, a teaser from Twitter user “Wittrock” showed part of an image that was quickly deciphered and confirmed by Richard Henkel – the product lead for Teamfight Tactics. In it, he calls the character by his initials, “Tf”, referring to Twisted Fate. As of patch 9.14, Twisted Fate is now in the game.

  Those familiar with him in League of Legends know he’s a ranged fighter that uses dice to randomly gain gold for every enemy he kills, while at the same time using cards to perform skills. True to form, his cards are a massive part of his skill in TFT and below is exactly what his skill does:

  • Pick a Card – Twisted Fate throws a card that either stuns, deals damage around his target, or restores mana to himself and nearby allies.
   • Damage – 100/150/200
   • Stun duration – 2/3/4 seconds
   • Mana restore – 20/35/50

  Twisted Fate is a Pirate Sorcerer, so will blend in nicely with any Pirates and Sorcerers, and his ability to occasionally restore mana to other champions on your team makes him an invaluable if a somewhat random option. You’ll want to get him using his ability often, so any items that affect mana generation are decent for this task.

  [collapse]

  Teamfight Tactics guide series

  We have a whole host of other useful Teamfight Tactics guide pages for your convenience. Why not take a gander?

  TFT guide – Overview of TFT and top tips to win you games.

  TFT item cheat sheet 9.15 – A collection of the item cheat sheet and item rankings.

  Comps TFT – A collection of the best team comps to invest in.

  TFT tier list 9.15 – The complete champion’s tier list with all the skills and stats.

  TFT champions – Learn about Champion drop rates and their Classes and Origins.

  How to play TFT – The basics of how to play TFT and an explanation of the user interface.

  TFT gold – Tips for making money as quickly as possible in TFT.

  TFT beta pass – Learn everything about the beta pass, upcoming champions, and eventually all about the upcoming Season Pass.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *