The Outer Worlds: Gameplay video nou cu comentarii pentru dezvoltatori

 Outer Worlds este lansat pe 25 octombrie, la Lansarea jocului

Dacă mori să te întorci să vizionezi The Outer Worlds din mers, atunci știi că avem un film de joc foarte lung pentru tine. pentru a vedea o misiune întreagă.

Pentru a face ultimul episod al PlayStation Underground, coloana canalului YouTube consola Sony, este și mai interesantă, este prezența vocii lui Brian Heins designer senior la Obsidian . În compania dezvoltatorului, este posibil să vedem aproape 30 de minute de joc, timp în care sunt arătate diferite aspecte ale jocului cum ar fi interacțiunea cu personajele și luptele non-jucătoare. De asemenea, puteți afla mai multe despre tovarăși, care ne pot urma și lupta alături de noi. Fiecare însoțitor are două abilități diferite, care pot fi activate doar cu crucea digitală a controlerului.

Înainte de a vă părăsi la videoclip, vă reamintim că jocul va ajunge pe 25 octombrie 2019 pe PlayStation 4, Xbox One și PC . Recent a fost anunțată și versiunea Nintendo Switch a The Outer Worlds, dar va ajunge pe rafturi cu o ușoară întârziere în comparație cu celelalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *