The Sanctum Skin în New Fortnite Store Update

 Sanctum Skin

În așteptarea actualizării la versiunea Fortnite 10.00, care ar trebui să fie destul de ușoară, deoarece nu va solicita serverele să nu fie deconectate, noul actualizarea magazinului Fortnite are a sosit ca de obicei. Să vedem care sunt oportunitățile de azi.

La vânzare astăzi găsim pielea epică Sanctum cu un cost de 1500 V-Bucks, care, dacă este cumpărată împreună cu Moonka pickaxe, 1200 V-Bucks, va dă-ți acea atingere „întunecată a Domnului” la care ai visat întotdeauna. Vorbind de pickaxes, găsim și Longhorn în magazin, la un preț de 800 V-Bucks.

În ceea ce privește Daily Sales, pielea Cloaked Star și Scarlet Defender, respectiv epică și neobișnuită, și prin urmare, la prețuri de 1500 și 800 V-Bucks, sunt puse în vânzare. Apoi sunt emotiile obișnuite, care de data aceasta sunt Criss Cross și Reanimate, selecția Spectre și coperta Magma. Pe scurt, mai puține obiecte decât de obicei, dar ceva interesant este și astăzi.

Vă reamintim că actualizarea magazinului va fi disponibilă în Italia în jurul orei 13 (în timp ce actualizarea Fortnite 10.00 ar trebui să fie live de la 14.00. Între timp pe site-ul nostru veți găsi toate noutățile sezonului 10 din Fortnite) și că, ca întotdeauna, articolele achiziționate nu oferă niciun avantaj competitiv în luptă, ci doar modificări estetice caracterului dvs.

Cu ce ​​veți cumpăra V-Bucks-ul tău câștigat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *