The Witcher 3: Coloana sonoră este îmbogățită cu melodii noi cu modul „Reabilitare muzicală”

Comunitatea Modder a acordat multă atenție Vrăjitorul 3: Vânătoarea sălbatică. Opera CD Projekt Red a fost, de fapt, protagonista protagonistului diferitelor creații de către cei mai pasionați utilizatori.

Printre aceștia, cu siguranță, putem menționa creatorii site-ului Mod „Reabilitare muzicală” , dedicat în întregime coloanei sonore a jocului. Cu acestea din urmă, de fapt, utilizatorii și-au stabilit obiectivul extinderea muzicii pentru a însoți aventurile lui Strigo. Pentru melodiile deja prezente în cel de-al treilea capitol al saga videogame dedicată carismaticului Geralt de la Rivia, modderele au dorit să adauge mai multe, fără a renunța la coloana sonoră originală.

Extracte din OST-urile The Witcher 1 și The Witcher 2 au fost astfel combinate cu cele ale Wild Hunt, pentru a oferi jucătorilor o varietate muzicală mai mare care să le însoțească aventurile. Deocamdata, Autorii Magli sunt la lucru pentru a introduce mai multe, astfel încât să facă experiența într-o evoluție constantă. La începutul și în partea de jos a acestei știri, puteți asculta unele dintre piesele muzicale care sunt protagoniștii modului: ce părere aveți despre inițiativă?

Rămânând pe tema modificării, unii au urmărit să reproducă efectele Trasarea razelor tehnologie în The Witcher 3 Wild Hunt, în timp ce alții au a introdus noi vrăji în joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *