The Witcher 3 pentru Nintendo Switch: Vom găsi curând data lansării?

 The Witcher 3

La E3 Los Angeles CD Projekt RED a anunțat The Witcher III Wild Hunt Edition complet pentru Nintendo Switch, fără a dezvălui data lansării jocului. Data pe care am putut-o afla foarte curând.

În ultimele ore Witcher 3, Wild Hunt Edition completă a fost evaluată de ESRB, o organizație care se ocupă cu furnizarea unei evaluări a jocurilor video sosite. în America de Nord, similar cu PEGI-ul nostru. Jocul va fi prezent și la Gamescom (programat pentru 20 – 24 august) redat pe standul Nintendo: că data lansării poate fi dezvăluită la târgul german? Vom afla peste puțin de două săptămâni.

Witcher 3 Wild Hunt Edition completă va include pe lângă joc (cu sistem de control adaptat pentru Nintendo Switch) și expansiunile Blood & Wine și Hearts of Stone. , în pe lângă cele 16 DLC gratuite publicate deja pe PC, PS4 și Xbox One.

Portul The Witcher 3 pentru Switch este editat de Saber Interactive în colaborare cu CD Projekt RED, dezvoltatorii au fost nevoiți să jertfească sector tehnic, această versiune va rula la 720p în modul TV și 540p în modul portabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *