The Witcher 3: Transformarea lui Geralt în Henry Cavill? Gândim un mod!

Comunitatea Modder este deosebit de activă pe Vrăjitorul 3: Vânătoarea sălbatică, care de-a lungul timpului a devenit protagonista diverselor creații de către fanii aventurilor Strigo.

Printre acestea din urmă, pe lângă un mod dedicat vrăjilor, găsim unul dedicat în întregime … actorului Henry Cavill. În urma așteptării publicării seriei Netflix dedicată universului The Witcher, cunoscutul utilizator cu porecla ” Adnan4444”A creat de fapt un mod care vă permite să înlocuiți caracteristicile Geralt din Riviacreat din Proiect CD Red echipa cu cei de la Cavill. Rezultatul este cu siguranță interesant: puteți avea primul exemplu datorită imaginii de deschidere a acestei știri, care arată fața „nouă” a lui Strigo. Tu ce crezi?

După cum sa menționat, Henry Cavill îl va interpreta pe Geralt de Rivia în noua producție intrigantă Netflix. Jucătorii și fanii serialelor TV ar putea să-și dea gustul în luna iulie, când a fost primul teaser remorcă pentru The Witcher a fost eliberat. Acesta din urmă a permis publicului să arunce o primă privire asupra personajelor, setărilor și atmosferelor acestei noi transpuneri a evenimentelor din Strigo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *