The World of Death Stranding: Zăpada se arată în noua fotografie din Kojima!

Stranding de moarte

În timp ce se pregătea pentru prezentarea Death Stranding la Gamescom, Hideo Kojima nu ezită să împărtășească publicului noi fotografii dedicate lui Sam Porter Bridges și lumii jocului.

De fapt, din contul oficial de Twitter al autorului jocului video, obținem o imagine dedicată protagonistului Death Stranding, interpretată de celebrul actor Norman Reedus. Setarea propusă pentru filmare este interesantă: Poduri Sam Porter este de fapt cufundat într-un peisaj înzăpezit, caracterizat în mod evident printr-un climat extrem de rigid. Însuși Kojima subliniază acest lucru: în sprijinul imaginii, scrie pe twitter că „Este înălțimea verii, dar aici este foarte frig”. Puteți găsi Tweet-ul, cu clicul său, direct în partea de jos a acestei știri.

Recenzia recentă a setărilor oferite de fotografiile împărtășite de Hideo Kojima este astfel îmbogățit. În ultimele zile, contul de Twitter al autorului a oferit, de fapt, diverse informații despre dezvoltarea jocului, cu imagini care îl înfățișează pe Sam pe malul râului sau încadrând diferite medii ale Death Stranding. Ce vă așteptați de la lumea jocului în ceea ce privește setările, unde credeți că călătoriile dvs. vă vor duce în compania Sam Porter Bridges?

În încheiere, vă reamintim că programarea cu spectacolul de deschidere Gamescom 2019 este programată pentru luni, 19 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *