Thief Rivals Trucuri: Sfaturi și Ghid de strategie pentru a câștiga toate cursele

Pregătește-te să furi! Hoții rivali este un joc de curse multiplayer online care găsește zece hoți într-o cursă pentru a vedea cine poate fura comoara mai întâi! Desigur, întrucât sunteți cu toții hoți, aceasta nu va fi o cursă corectă – așteptați să vedeți aruncând cuțite zburând în jur, bombe lăsate în urmă gata să explodeze, îl numiți! Sfaturile și ghidurile noastre despre hoții rivali se vor concentra pe strategii pentru a trage în față și pe cele mai bune elemente de utilizat.

Thief Rivals înseamnă să știi ce fac articolele tale și aspectul cursului. Practica este cheia aici, așa că haideți să începem cu a noastră Thief Rivals trucuri, sfaturi și trucuri ghid de strategie pentru a câștiga toate cursele!

Scoate adversarii pentru cranii!

Dacă reușești să aterizezi ultimul hit care îți omoară unul dintre adversari, îi vei lua craniul ca trofeu! Ciudat, dar plină de satisfacții – dacă colectați destule cranii, veți putea deschide un piept plin cu cărți și monede. Încearcă să distrugi cât mai mult din opoziție!

Completați căutările zilnice!

În fiecare zi vi se oferă un set de misiuni pline de obiective aleatorii. Finalizarea unei căutări vă va răsplăti cu câteva monede și o bijuterie. Cu cât este mai grea căutarea, cu atât veți primi mai multe monede, dar veți primi întotdeauna o bijuterie. Aceste căutări sunt doar în jurul zilei, așa că încercați să eliminați cât mai multe înainte de a vă opri din joc.

Continuați să jucați cursuri!

Toate cursurile din Thief Rivals au anumite teme, iar aspectul cursului se schimbă de fapt între rulări. Forma generală a cursului rămâne, de obicei, aceeași, deci vă puteți aștepta la aceleași picături și înclinații. Singura modalitate de a vă îmbunătăți la acest curs este prin memorarea prin rote, așa că pur și simplu jucați cursul de câte ori puteți să îl memorați!

Construiește o punte de luptă echilibrată!

Există cinci tipuri de carduri de articole. Capcane sunt setate și uitați să lăsați în urmă surprize urâte pentru adversarii din spatele vostru. Armele sunt aruncate în fața ta pentru a scoate alergătorii de plumb. Scuturile te protejează și te vindecă de obiectele inamice. Elementele Dash vă oferă un impuls frumos, oferind în același timp și alte efecte. În cele din urmă, articolele speciale au utilizări unice pentru ei!

Poți lua cu tine până la trei cărți de articole într-o cursă. Încercați să aveți o punte echilibrată pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru orice situație. O singură capcană, un scut și o armă reprezintă un bun punct de plecare și îl puteți ajusta pentru a se potrivi mai îndeaproape cu stilul dvs. de joc. Fiecare articol are propriile sale proprietăți și funcții diferit, așa că asigurați-vă că le încercați pe toate și vedeți care vă plac.

Obțineți toate punctele de rang într-un curs înainte de a merge mai departe!

Nu vă simțiți presionați să treceți imediat pe un nou curs odată ce îl deblocați! De fapt, poate fi mai bine să rămâneți și să depășiți nivelul anterior. Vedeți, fiecare nivel are o anumită cantitate de puncte de rang pe care le puteți câștiga înainte de a nu mai putea câștiga. Chiar dacă nu câștigi puncte de rang, poți totuși să câștigi monede plus că nu trebuie să ai de-a face cu un curs nou și oameni care au obiecte puternice.

Totul este pentru rivalii hoților! Dacă aveți alte sfaturi sau trucuri de distribuit, informați-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *