Trilogia Spyro Reignited: Iată figura oficială de acțiune, costă mai mult de 400 de dolari!

Trilogia reînnoită de Spyro

Artizanii și designerii atelierului de primele 4 cifre trimit toți pasionații dragonului Spyro în rapelele care anunță figura de acțiune a Trilogia reînnoită de Spyro. Incredibilul statuet de sărbătoare F4F a fost realizat din modele poligonale și material grafic furnizat de Activision.

Așa cum putem ghici vizionând videoclipul produs pentru această ocazie de compania britanică (cu sediul și în Hong Kong), specializată în crearea unor figuri de acțiune cu temă pentru jocuri video, benzi desenate și film, statuia Spyro are pur și simplu dimensiuni gigantice.

Atât în ​​ediția sa exclusivă, cât și în versiunea sa standard, a cărei lansare este așteptată în ambele cazuri în a doua jumătate a anului 2020, acțiunea figurină de rășină a trilogiei demise de Spyro are o înălțime de 45 cm, o lățime de 41 cm și o adâncime de 38 cm, toate pentru o greutate incredibilă de 5,26 kg.

Utilizatorii norocoși care au reușit să rezerve una dintre copiile slabe ale Exclusive Edition vor trebui să plătească frumusețea $ 424.99, corespunde în jur de 378 de euro la cursul de schimb curent. În momentul scrierii, Ediția Standard continuă să fie rezervată prin paginile site-ului oficial al Primelor 4 cifre, cu metode de plată care, având în vedere prețul statuetei celebrale Spyro, includ și achiziționarea prin rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *