Trine 4: The Nightmare Prince and Trine: Colecția finală care va fi lansată pe 8 octombrie

Trine 4

Editura Modus Games și dezvoltatorul Frozenbyte sunt încântați să anunțe că Trine 4: The Nightmare Prince and Trine: Ultimate Collection va fi lansat pe 8 octombrie pe PS4, Xbox One, Nintendo Switch și PC. Anunțul a fost însoțit de un nou trailer pe care îl puteți vedea în partea de sus a știrii.

Trine 4: The Nightmare Prince arată ca noul capitol din serie, o nouă aventură cu grafică și medii 2.5D, care aduce un omagiu stilului original al primelor două capitole. Dezvoltatorii au promis o mare varietate în setări, atât în ​​structura nivelurilor, cât și în direcția artistică, cu numeroase puzzle-uri de rezolvat datorită abilităților diferitelor personaje de joacă. Printre alte inovații, subliniem și prezența unui sistem de luptă și mai profund, care va spori și mai mult lupta șefilor.

Pentru 8 octombrie este lansată și lansarea Trine: Ultimate Collection, o colecție care va include toate capitolele seriei, inclusiv a patra. Colecția Ultimate va fi vândută la un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 49,99 euro și va fi disponibilă pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Vă lăsăm să urmăriți noul trailer raportat în topul știrii, să ne amintim că în aprilie trecută a fost publicat un videoclip despre 11 minute de joc despre Trine 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *