Trucuri Armate Clash: Sfaturi și Ghid de strategie pentru a crea armata finală

Armata Clash este un simplu joc de atingere în care ajungi să conduci armate de dimensiuni mari de buzunar. Construiește-ți armata folosind cărți de unități, apoi poziționează-le într-o formație pentru a-ți dezactiva adversarul, apoi cu un timp bun, lansează-le în luptă! Ghidul nostru de sfaturi pentru armată vă va arăta cum să vă controlați armata eficient și cum să obțineți mai multe unități!

Vom trece peste formațiuni eficiente și ce unități să folosească în ghidul nostru, deci să începem cu ale noastre Army Clash trucuri, sfaturi și trucuri ghid de strategie pentru a crea armata supremă!

Timpul de lansare este bine!

Scopul armatei Clash este să învingă armata inamică înainte să te scoată! Înainte de a apăsa butonul de luptă mare, privește săgeata albă care se mișcă înainte și înapoi. Doriți să apăsați butonul atunci când săgeata este în centru, unde se află zona roșie. Cu cât ești mai aproape de centru, cu atât mai repede trupele tale vor merge în luptă! Încercați să nu vă lăsați prea jos, deoarece trupele dvs. vor alerga într-o direcție diferită, făcându-le târziu să lupte.

Unirea unităților pentru a le face mai puternice!

După ce obțineți suficiente monede, puteți achiziționa o nouă carte de unitate, care este selectată la întâmplare din unitățile pe care le-ați deblocat. Mai devreme, vei avea acces doar la soldați. Unitățile pot fi de la 1 la 5 stele, iar dacă combinați două unități de aceeași raritate, acestea se vor contopi pentru a crea o unitate mai puternică. Cu cât faci mai mult acest lucru, cu atât devin mai puternici și este cheia unei armate puternice.

Nu renunțați nici atunci când vă confruntați cu înfrângerea!

Dacă o luptă nu pare să meargă bine, nu te retrage folosind butonul principal de meniu. Vedeți, câștigați monede în funcție de câți dușmani scoți. Deci, chiar dacă pierzi bătălia, este posibil să te îndepărtezi de mai multe monede decât ai făcut anterior, pe care le poți folosi pentru a obține mai multe unități.

Schimbă-ți formația!

La începutul Armatei Clash, veți avea doar o grilă mică 3 × 3 în care să vă plasați unitățile. Formarea și poziționarea sunt foarte importante în acest joc. Vei observa că, dacă unitățile tale se încarcă în luptă și nu intră direct în contact cu inamicul, acestea vor continua să alerge și se vor întoarce doar până vor ajunge cât mai departe.

Pentru a evita ca acest lucru să se întâmple, va trebui să vă schimbați formarea în funcție de necesități. Studiați formarea inamicului, apoi plasați-vă unitățile în consecință. Asigurați-vă că se întâlnesc cu capul!

Puteți achiziționa, de asemenea, mai mult spațiu de grilă, o țiglă la un moment dat. Nu ajungi să alegi ce țiglă vrei, deci fii prudent. Chiar și așa, mai multe plăci de plasare înseamnă mai multe oportunități de strategie, deci începeți să vă extindeți spațiul de formare.

Poziționează-ți unitățile în funcție de puterea lor!

Nu există explicații în joc sau nimic, dar am observat că unele unități sunt mai bune la anumite lucruri, așa că este înțelept să le poziționezi în consecință. De exemplu, îți dorești ca soldații tăi și soldații tăi mari să fie în față, deoarece au mai multă sănătate decât celelalte unități. Au atacat atacatori ca arcașii să fie în spate, astfel încât să poată luneta de departe. Va trebui să experimentați pentru a vedea ce formațiuni funcționează cel mai bine pentru armata ta!

Totul este pentru Army Clash! Dacă aveți alte sfaturi sau trucuri de distribuit, informați-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *