Trucuri Banana Kong Blast: Sfaturi și Ghid de strategie pentru a exploda la toate nivelurile

Banana Kong s-a întors, iar de această dată ambalează o grămadă de butoaie! Banana Kong Blast prezintă prietenul nostru simian care se furișează prin junglă cu ajutorul unor butoaie. Cu un joc simplu la o singură atingere, lansează Banana Kong din butoaie și împiedică-l să se arunce în perete! Sfaturile și trucurile noastre despre Banana Kong Blast vă vor arăta cum să treceți nivelurile în siguranță și să găsiți acele medalii banane complicate!

Banana Kong Blast este un joc care are legătură cu calendarul, așa că va trebui să vă exersați abilitățile de tapping. Pregătește-te să explodezi cu al nostru Banana Kong Blast trucuri, sfaturi și trucuri ghid de strategie pentru a exploda la toate nivelurile!

Ia-ți timpul între butoaie!

Banana Kong Blast este o platformă de precizie cu privire la sincronizarea atentă și exploziile netede. Grăbirea prin niveluri este o modalitate rapidă de a trimite Banana Kong într-un final prematur, așa că aveți grijă și ocupați-vă timpul! Există o tornadă care se încetează încet în urmă pentru a vă asigura că nu vă luați prea mult timp, dar se mișcă relativ lent, deci nu este o problemă decât dacă așteptați o cantitate excesivă de timp.

Colectați medaliile de banană!

Fiecare nivel din Banana Kong Blast are trei medalii banane ascunse undeva în interiorul nivelului. Deși nu li se cere să treacă nivelul, apucarea lor merită multe puncte de experiență, iar trei medalii sunt de obicei suficiente pentru a vă oferi un nivel complet. Nu vă faceți griji dacă rămâneți fără vieți înainte de a termina nivelul, pentru că de îndată ce apucați o medalie cu banane, aceasta este contorizată și salvată.

Dacă îți lipsește o medalie de banană, ceea ce se va întâmpla adesea ca multe dintre ele destul de bine ascunse, nu-ți face griji! Puteți să vă întoarceți la nivelurile anterioare pentru a înțelege cele pe care le-ați ratat dacă doriți acest lucru.

Faceți față diferitelor butoaie și obstacole!

Cunoașterea diferitelor tipuri de butoaie este cheia succesului și este important să nu le confundați! Butoaiele cu săgețile roșii sunt controlate manual prin atingere, în timp ce butoaiele cu săgețile albastre vor trage automat. Butoaiele cu săgeți verzi trebuie să fie rotite manual atingând și ținând apăsat, apoi dând drumul când atingeți unghiul dorit.

În timp ce butoaiele ocupă 80% din niveluri, este posibil să vă confruntați și cu diferite obstacole și mecanici. De exemplu, vițelele pe care le veți întâlni devreme sunt un pic complicate. Odată ce apucă Banana Kong, vița se va balansa înainte și înapoi. Atingeți pentru a sari când vițele sunt în unghiul corect!

Prinde bananele!

Bananele sunt, fără surprindere, moneda Banana Kong Blast. A lua o grămadă de banane va ajuta Banana Kong să-și permită toate pălăriile și mobilierele scumpe pe care le poate obține pentru coliba sa de sus. Trebuie menționat că pălăriile și mobilierul pentru casă nu au niciun efect asupra mișcărilor lui Banana Kong sau asupra jocului în general. Acestea sunt pur și simplu recompense cosmetice care pot să lumineze puțin mediul. Așadar, dacă te vei găsi vreodată într-o situație îngrozitoare, cu câteva vieți rămase, ar putea fi mai bine să mergi pur și simplu pentru obiectivul final, în loc să încerci să obții banane greu accesibile.

Caută secrete!

Este ultima medalie cu banana care te eludează complet? Nu ai idee unde să arăți? Așa cum am menționat anterior, Banana Kong Blast are obiceiul de a smulge medalii de banane în spatele altor obiecte. Dacă doriți să le găsiți pe toate, va trebui să explorați peste tot. Încercați să căutați indicii, deoarece este destul de ușor să vedeți ceva puțin suspect. Dacă există un butoi aleatoriu plasat undeva, puteți paria că acesta duce la un secret – trebuie doar să găsiți o cale de a intra în baril. Când ajungeți la butoaie în mișcare, asigurați-vă că priviți în jur, deoarece veți găsi acolo multe căi ascunse.

Totul este pentru Banana Kong Blast! Dacă aveți alte sfaturi sau trucuri de distribuit, informați-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *