Trucuri Bid Wars: Sfaturi și ghid pentru a câștiga cele mai bune unități și a face o mulțime de bani

În articolul de astăzi, vom acoperi toate sfaturile și înșelăciunile Bid Wars și vă vom ajuta să colectați toate cele mai prețioase relicve pentru a obține un profit bun din partea sa.

Dacă aveți cunoștință cu Storage Wars și alte astfel de emisiuni la televizor, atunci acest joc urmează practic același concept, cu excepția faptului că nu are reclame enervante între ele! Așadar, este un joc destul de distractiv, vă permite să încercați cât mai bine pentru a câștiga sumele licitate, este interesant pentru că nu știți niciodată ce să vă așteptați în casete și este distractiv!

Dar destul de laudat chiar acum, ai venit aici pentru toate Bid Wars sfaturi și trucuri, așa este exact ceea ce urmează să vă oferim! Deci, sunteți gata? Atunci să ne scufundăm chiar în ele!

Începeți să înțelegeți cum funcționează oferta

Acum permiteți-mi să vă explic cum funcționează elementele de bază ale jocului! Practic, veți căuta să licitați o sumă din banii pe care îi aveți (în colțul din dreapta sus) pentru unitatea din fața voastră. Această sumă ar trebui să fie cât mai scăzută, astfel încât să puteți câștiga foarte mult profit.

Ceilalți participanți la licitație vor fi în partea stângă a ecranului și vor încerca să concureze pentru a obține cele mai bune unități. Ofertele sunt afișate într-o casetă de dialog de lângă fiecare personaj. Vei putea să-ți înlăture adversarii apăsând pe butonul „Suma licitată” din dreapta sau poți opta pentru a renunța la ofertă apăsând pe butonul roșu „Retrage” din stânga.

Încercați să nu treceți peste bord cu oferta

Chiar dacă de cele mai multe ori veți obține profit indiferent de ce plătiți, uneori pur și simplu nu va plăti la licitație suplimentară. Suma de dolari pe care o veți face atunci când vindeți toate articolele nu va fi întotdeauna meritată, așa că vă sugerez să nu înnebuniți cu licitația.

În opinia mea, pentru unitățile de stocare care au obiecte în valoare de aproximativ 200 $ sau cam așa, puteți merge până la 400-500, în funcție de câte articole aveți. Într-adevăr, este mai degrabă o încercare pe care trebuie să o încercați din nou, pentru a putea înțelege cum funcționează.

Participați la licitația zilnică

Dacă doriți să câștigați mulți bani, acesta este ceva ce ar trebui să faceți cu siguranță fiecare în fiecare zi. Licitația zilnică vă va permite să licitați o dată pe zi la o licitație unde puteți câștiga destul de mulți bani făcând puține investiții.

În această licitație zilnică veți avea, de asemenea, șanse mari de a găsi un articol rar, așa că este bine să încercați și să câștigați sumele licitate.

Vă sugerez să vă economisiți banii în fiecare zi și să încercați să licitați pentru acestea, deoarece este o modalitate bună de a face bani ușori și de a avea șansa de a colecta un articol rar.

Accesați oferta în licitația săptămânală

În Licitația săptămânală, la fel ca în Licitația zilnică, veți putea completa într-o licitație care se întâmplă o dată în fiecare săptămână. Acest lucru se resetează automat în fiecare zi de luni, astfel încât, practic, aveți timp de luni până duminică pentru a economisi bani și a participa la el.

Este foarte bine să participați la această licitație, deoarece are șanse foarte mari să vă ofere un articol Rare. Această șansă este chiar mai mare decât în ​​cadrul licitației zilnice, așa că asigurați-vă că încercați și, dacă nu aveți bani în acest moment, economisiți cât puteți și participați la licitație mai târziu, asigurați-vă că nu a fost resetată. inca.

Este o singură săptămână, așa că, chiar dacă nu intenționați să jucați foarte mult și doriți să economisiți bani, asigurați-vă că faceți acest lucru, deoarece este foarte rapid și ușor să faceți bani.

Deblocați noi zone

Puteți debloca noi zone completând zona anterioară (sau zona curentă) în care vă aflați, astfel încât să obțineți acces la noi provocări. Acest lucru este foarte bun și este și destul de ieftin! Deblocarea unui nou oraș costă:

– 50 de dolari (pentru Houston, TX)

– 100 de dolari (pentru New York, NY)

– 1000 de dolari (pentru Las Vegas, NV)

– 10000 de dolari (pentru Malibu, CA)

– 100000 de dolari (pentru Miami, FL)

– 250000 de dolari (pentru Dallas, TX)

– 300000 de dolari (pentru Los Angeles, CA)

– 350000 de dolari (pentru San Francisco, CA)

Acestea sunt toate zonele pe care le puteți debloca. Va fi necesar să faceți ferm anumite zone și să plasați multe sume licitate pentru a le debloca pe toate, dar despre asta este vorba până la urmă, nu?

Așadar, asigurați-vă că nu aruncați banii pe fereastră la fiecare ofertă aleatorie pe care o vedeți, deoarece dacă doriți să ajungeți până la urmă să deblocați San Francisco (unde sunt câștigați cei mai mulți bani), trebuie să vă gândiți la fiecare sumă de bani pe care o cheltuiți .

Salvați aurul pentru facilitățile rare

De fiecare dată când niveliți în joc, veți primi câteva cărămizi de aur. Folosiți-le în mod inteligent, pentru că altfel ar putea ajunge la risipă. Există câteva lucruri pe care puteți cheltui cărămizile de aur, așa că permiteți-mi să vă povestesc un pic despre fiecare dintre ele:

– Puteți cheltui aurul învârtind roata norocoasă (atunci când ajungeți să învârtiți după ce ați obținut anumite câștiguri de bani țintă din ofertarea în licitații)

– Puteți cheltui Aurul pentru a încerca să căutați în Dumpster (acest lucru este de fapt util, pe cât de ciudat pe cât sună)

– Puteți cheltui Aurul pentru a merge în Facilitatea Rară și pentru a găsi elementul Rare garantat.

Primele două opțiuni nu sunt tocmai bune după părerea mea, întrucât se bazează pe RNG, așa că nu este ca și cum ai primi nimic bun. Dacă cheltuiți cele 20 de cărămizi de aur pentru a deschide Facilitatea Rare, merită mult mai mult pentru că primiți un articol Rare garantat!

Vă sugerez, de asemenea, să nu cheltuiți aurul pentru a reseta roata norocoasă, deoarece nu merită să cheltuiți 4 aur pentru o rotire, care este total întâmplător. Așadar, vă rog, nu vă pierdeți aurul așa!

Atingeți balonul pentru o cărămidă de aur gratuită!

Din când în când vei observa un balon de aer care plutește în jurul valorii de sport ceva precum o animație TV pe el. Vă sugerez că, de fiecare dată când vedeți acest lucru, să atingeți și să urmăriți o scurtă reclamă, astfel încât să puteți primi 1 Aur gratuit!

Acest lucru este util, deoarece puteți face acest lucru de mai multe ori și puteți economisi Aurul, astfel încât să puteți deschide Facilitatea Rare în fiecare zi!

Mergeți la Dumpster Diving!

S-ar putea să par interesant, dar din toate motivele bune! În joc, când vrei să mergi la Dumpster Diving, ai șansa să obții articole rare! Practic, tot ce trebuie să faceți este să urmăriți un scurt anunț pentru a merge gratuit la Dumpster Diving sau să plătiți 2 cărămizi de aur.

Desigur, optez pentru opțiunea gratuită, deoarece este mult mai bine să cheltuiți cărămizile de aur pentru Facilitatea Rare.

Puteți găsi opțiunea Dumpster Diving în colțul din dreapta jos al ecranului, iar acolo puteți atinge opțiunea „GRATUIT!” Pentru a urmări anunțul și a alege unul dintre cele 9 autobasculante. Din acestea puteți obține power-ups, articole rare și diverse articole pe care le puteți vinde cu bani.

Enumerați-vă constatările din magazin

Articolele bune care valorează destul de mult (pe care le găsiți din unitățile de licitație) pot fi folosite pentru a vinde mai mult decât valorează în mod normal atunci când le listați în magazinul dvs. Selectați articolele care merită cel mai mult (peste 100, de preferință pentru început) și enumerați-le în magazinul dvs. de pe raft.

Acolo, din când în când, veți primi diverse oferte pentru articol. Aceste oferte vă pot oferi diverse profituri, sau chiar pierderi! Asigurați-vă că nu acceptați pierderile și, mai degrabă, așteptați cele mai profitabile oferte, chiar dacă vor dura puțin.

Dacă doriți să cheltuiți câteva cărămizi de aur, puteți alege să plătiți 1 aur pentru a vedea următoarea ofertă, dar puteți de asemenea să așteptați și să primiți noua ofertă gratuit!

În amanetul este o cu totul altă poveste!

În amanetul veți primi clienți supărați care sunt nerăbdători și nu doresc cu adevărat să negocieze prea mult (sau pe cei mai buni, dacă aveți noroc). Acest lucru nu este super frumos și nu vor accepta dacă le oferiți sume foarte mici de bani.

Cu toate acestea, dacă primiți clienți mai puțin supărați, vă puteți oferi să cumpărați produsele lor cu mai puțini bani decât își doresc, așa că este super dacă se întâmplă asta. Pentru acești clienți, puteți încerca să tranzacționați puțin, dar aveți întotdeauna grijă să nu mergeți prea departe, altfel nu veți face niciodată bani din magazinul de amanet!

Verificați catalogul dvs.

În opțiunea Catalog veți avea două file principale, pe care ar trebui să le verificați! Fila comună este foarte utilă, deoarece o puteți verifica des și puteți alcătui o cantitate medie din cât va costa fiecare unitate din doar aspectul acesteia.

În catalog puteți vedea, de asemenea, articolele Rare pe care le puteți găsi, iar după ce ați completat o colecție (de până la 3 ori) veți primi cărămizi de aur!

Amintiți-vă prețurile!

Acum că am explicat Catalogul, veți înțelege mai bine ce vreau să spun aici. Ori de câte ori aveți dreptate înaintea unei licitații, puteți atinge 2-3 articole și puteți verifica prețurile medii ale acestora.

Acest lucru este foarte util, deoarece, de exemplu, un speriet va apărea în mai multe unități, veți ști că sperietura are același preț în fiecare unitate. Veți vedea mai multe articole care se repetă de la o unitate la alta, deci asigurați-vă că încercați să vă amintiți un preț mediu pentru ele, deoarece asta vă va ajuta să estimați mai bine cât puteți (și ar trebui) să plătiți pentru acea unitate.

Folosiți Power Ups dacă este necesar!

Dacă vă confruntați cu unități dificile sau chiar cu anumiți ofertanți, puteți face câteva lucruri pentru a vă ajuta să câștigați jocul:

– Evaluare: vă arată valoarea unității

– X-Ray: vă arată prin obiecte pentru a vedea care sunt toate elementele

– Kick Out: scoate unul dintre ofertanți (mai bine alege-ți cel mai dur concurent)

Îți sugerez să le folosești doar dacă trebuie, pentru că, în caz contrar, nu prea văd nevoia. Mai ales cea cu raze X, dacă știți prețul pentru majoritatea articolelor, atunci nu veți avea nevoie de el. Opțiunea Kick Out este cea mai bună în opinia mea, deoarece o poți folosi pentru a da afară ofertantului care concurează cel mai mult cu tine.

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre Bid Wars pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți câteva sfaturi și strategii de joc mai utile? Lasă-le jos în comentariile de mai jos și împărtășește-le cu restul dintre noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *