Trucuri cu rachete auto Pixel: sfaturi și ghid pentru a câștiga curse, a câștiga bani și a obține cea mai bună mașină

În articolul de astăzi, vom acoperi toate sfaturile și înșelătorii Pixel Car Racer și vă vom ajuta să deveniți cel mai bun pilot din joc!

Dacă sunteți familiarizat cu vechile jocuri Need for Speed, veți vedea că veți avea multe lucruri de făcut aici, la fel cum ați avut în NFS. De la NoS la multe alte personalizări ale mașinilor, veți putea crea ceva cu adevărat unic care să se potrivească stilului dvs. și să vă transforme mașina în ceva care va face ca alții să își transforme capetele de pixeli după!

Deci, dacă sunteți gata să învățați tot ce trebuie să știți despre joc, atunci de ce tot vorbim? Să nu pierdem încă o secundă și să ne scufundăm chiar în Sfaturi și trucuri pentru Racer Car Pixel chiar aici mai jos!

Începeți să configurați controalele

Configurarea comenzilor dvs. este super importantă, deoarece chiar când am început să joc nu aveam idee că jocul nu vine cu un manual de instrucțiuni și că va trebui să descoperiți totul singur.

Practic, primul lucru pe care ar trebui să-l începeți este să configurați controalele personalizate, astfel încât să vă puteți obișnui cu modul în care jocul se desfășoară și să faciliteze fiecare cursă. Vrem să câștigăm ușor și să nu facem jocul mult mai greu decât trebuie, nu?

Așadar, mergeți la meniul „Opțiuni” din interfața principală a jocului și acolo veți vedea pe partea dreaptă trei mici opțiuni pe care ar trebui să le ajustați: Direcție, Schimbare și MPH sau KMH.

– Direcția va intra în joc mai ales atunci când faceți cursele în orașe, capturați steagul și așa mai departe. Este mai ușor să utilizați săgețile de pe ecran, după părerea mea, deoarece în acest fel nu veți schimba dispozitivul dvs. din greșeală și nu vă veți arunca într-o altă mașină, încetinind.

– Schimbarea este practic modul în care schimbați angrenajele. Acum puteți alege orice opțiune vi se pare cea mai confortabilă pentru dvs., dar eu personal îi prefer pe cei doi cu plus și minus, plus că sunt de partea dreaptă.

– MPH și KMH sunt „Mile pe oră” sau „Kilometri pe oră”, ceea ce vă va arăta contorul de viteză. Alegeți cel cu care vă familiarizați, este mai ușor în acest fel.

Acum puteți încerca diverse combinații, dar asigurați-vă că le încercați și le folosiți pe cele care vi se par cele mai potrivite pentru stilul dvs. de joc.

Obisnuieste-te cu controalele

După ce ați terminat să vă configurați controalele, este timpul să vă obișnuiți cu ele! Puteți începe simplu, mergând într-o cursă de tracțiune care nu este super necesară și vă va permite să le încercați rapid. De obicei, cursele de tracțiune nu durează atât timp cât cele de pe Street, așa că haideți să încercăm asta pentru început!

Accesați butonul „Race” și selectați „Drag” -> „Freerun” -> „Începător” și selectați „GO”. Acest lucru vă va trimite la o cursă nouă, care este cu siguranță câștigătoare sută la sută, așa că asigurați-vă că o faceți din nou și din nou până când înțelegeți cum se joacă jocul.

Odată ce ai înțeles complet cum funcționează jocul și cum funcționează în special controalele, putem trece la următorul sfat!

Începeți să câștigați bani mai devreme

Unul dintre cele mai bune moduri prin care poți începe să câștigi bani din etapele anterioare este făcând o investiție rapidă. Vă sugerez să obțineți o mașină nouă care vă poate lua un kilometru întreg și să câștigați și să începeți să câștigați bani! Așa funcționează:

– În primul rând, chiar când începeți jocul, veți avea niște bani, în jur de peste 10000. Îndreptați-vă la Dealership.

– Acolo, puteți selecta o mașină nouă.

– Cumpărați o mașină nouă, care are o viteză destul de decentă și care nu are o mulțime de greutate (m-am dus cu Asia -> a șaptea mașină)

– Accesați magazinul de piese

– Cumpărați câteva articole pe care le considerați interesante dacă doriți (vom acoperi tot ce este legat de piesele din Magazinul de piese de mai jos) altfel treceți la pasul următor!

– Mergeți la Cursa -> Drag -> Freerun -> Începător și mergeți la 1 Mile Race din Tsukuba!

Vei câștiga cu siguranță acesta, așa că vei vedea că ai câștigat 2000 $ din ea! Sub aceasta, există o opțiune care vă permite să dublați banii urmărind un anunț. Faceți acest lucru și practic veți câștiga 4000 dintr-o singură cursă!

Asigurați-vă că „fermați” această cursă, deoarece mai ales devreme, este foarte util și vă va oferi mai mulți bani decât credeți. În curând, veți putea să vă permiteți o mașină super bună și piese auto foarte puternice, așa că este bine să începeți aici! Este ușor și rapid, iar banii ușori din cursă nu pot fi un lucru rău, nu?

Personalizați-vă mașina în toate modurile posibile

Acum despre îmbunătățirea mașinii, puteți alege să o personalizați în diverse moduri. De la culoarea pe care o are, până la piese, anvelope și așa mai departe. Să trecem peste tot, nu-i așa?

– Decaluri: sunt doar decorațiuni pe mașina ta, nimic super ieșit din comun.

– Garnituri: micile „șuruburi” care se vor înșuruba în anvelopa auto.

– Spoiler: merge pe partea din spate a mașinii pentru a o face mai aerodinamică și, bineînțeles, pentru a o face mai bună!

– Scaune: scaunele de mașină (nu sunt necesare alte explicații). Acestea ar trebui să fie cât mai ușoare IMO, în funcție de ceea ce căutați să obțineți cu mașina.

– Bodykit: acest lucru va merge pe partea din față, laterală și spate și va oferi mașinii dvs. cu adevărat acel aspect de curse de sport.

– Vopsea: vopseaua auto, care poate fi orice doriți.

– Motor: este motorul mașinii. Ar trebui să fiți în căutarea unuia care are multă putere HP (putere de cai)

– Jante: jantele sunt acolo unde se înșurubează în mod practic.

– Nu: dacă ați jucat NFS, veți ști. Dacă nu aveți acest lucru, este un gaz care vă va grăbi mașina pentru o perioadă scurtă de timp, ajutându-vă în special în timpul descărcărilor.

– Turbo: opțiunea turbo a mașinii (ar trebui să instalați, implicit, mașina nu va avea)

– Frâne: frâne ale mașinii. Cu cât veți obține o mașină mai bună, cu atât frânele mai bune ar trebui să obțineți în opinia mea.

– Anvelope: încercați întotdeauna să mergeți pentru anvelope care vă oferă o aderență foarte bună.

– Suspensie: mergeți pentru câteva suspensii bune ori de câte ori puteți, deoarece acestea vor modifica înălțimea mașinii dvs., cât de repede va atinge viteza optimă și o suspensie bună este o necesitate la toate mașinile de curse.

Vă sugerez să vă concentrați întotdeauna pe achiziționarea celor mai bune piese pentru mașina dvs., deoarece acestea vor face o diferență imensă în general. Puteți să le folosiți întotdeauna pe mașinile dvs. vechi, apoi să le scoateți din mașinile vechi și să le puneți pe mașina nouă odată ce ați obținut una.

Mergeți spre Dealership și căutați mașina visurilor voastre

În Dealership există practic 3 tipuri de mașini: asiatice, din NA și din Europa. Toate au mărci diferite (s-ar putea să știți că Hyundai este din Asia, Ford din NA, BMW din Europa și așa mai departe).

Dacă sunteți în căutarea unui anumit brand, îl puteți găsi în regiunea din care face parte. Acum putem presupune că aveți bani pentru o mașină destul de decentă. Încercați să găsiți unul care vă place, și dacă aveți ceva timp pe mâini și doriți să îl găsiți și în culoarea dorită, puteți să o faceți din toate mijloacele!

Un mic sfat Racer Car Pixel pentru a găsi mașina în culoarea dorită este să deschideți meniul „Dealership” -> îndreptați-vă către regiunea din care vă aflați mașina și parcurgeți până la mașina pe care doriți să o obțineți. Acolo, acesta va apărea întotdeauna într-o culoare diferită de fiecare dată când deschideți meniul din nou și din nou.

Așadar, dacă îți dorești un BMW roz, fără să cheltuiești bani pe vopsea, tot ce trebuie să faci este să revizuiești magazinul de mai multe ori până când mașina devine roz (sau ce culoare ai alegerea ta)!

Care este cea mai bună mașină din joc?

Acum s-ar putea să vă întrebați asta, pentru că și eu am făcut-o. Pentru a fi sincer, toate mașinile pot fi destul de decente dacă cumpărați piese bune. Dar dacă ar trebui să îi judeci în mod implicit, îți pot spune următoarele:

Pentru începători (bani timpurii, deci înseamnă că nu sunteți încă super bogat în joc): Când aveți doar câteva mii de dolari cu dvs., ar trebui să vă uitați în regiunea NA la a opțiunea a noua (20k $) sau în regiunea UE la a 10-a opțiune (14,5k $). În regiunea AS, puteți merge și pentru cea de-a 40-a mașină, care este destul de bună în general (14k $)!

Pentru jucătorii mijlocii (mijlocul jocului, aveți în jur de 100-200k $ în bancă):

– Regiunea UE: un BMW frumos, cea de-a 38-a mașină (129k $), a 41-a opțiune, un uimitor Audi (170k $)

– Regiunea NA: a 40-a mașină (120k $), a 43-a mașină (159k $)

– Regiunea AS: a 89-a mașină (149k $), a 91-a mașină (260k $)

Pentru jocul final, când veți dori cu adevărat să mergeți pentru o mașină foarte puternică în mod implicit și să o îmbunătățiți și mai bine, ar trebui să vă uitați la următoarele:

– Regiunea UE: a 48-a mașină (600k $)

– Regiunea NA: a 47-a mașină (816k $)

În opinia mea, acestea ar fi mașinile cu cele mai bune statistici din stocul pe care îl puteți cumpăra. Acum există și altele care sunt bune, desigur și nu spun că acestea sunt singurele bune, dar în opinia mea, sunt unele dintre cele mai bune din joc.

Nivelați-vă și obțineți piese gratuite!

Ori de câte ori terminați o cursă, veți primi unele EXP care vor conta pentru a obține un nou nivel în joc. Vă sugerez să încercați să alergați cât mai mult, deoarece acest lucru este super util, deoarece nu știți niciodată care ar putea fi piesele libere!

Puteți obține aceste piese în caseta din Garajul dvs., așa că asigurați-vă că dacă vedeți o casetă acolo, atingeți-o și obțineți recompense gratuite! Un alt lucru demn de remarcat atunci când niveliți, este că veți obține alocarea unui punct de îndemânare!

Puteți alege să alocați acel punct de calificare fie în EXP, fie în numerar. Cred că ar trebui să le mențineți oarecum echilibrate, deoarece atât mai multă experiență, cât și mai mulți bani vor veni la îndemână mai târziu!

Participați la turnee și câștigați mulți bani!

Ori de câte ori participați la turnee, veți fi eligibil să câștigați premiile pentru apucături! Aceste premii pot fi sume mari de bani, dar lucrul despre turnee este că este nevoie și de bani pentru a vă înregistra! Așadar, vă sugerez că numai dacă aveți destui bani, o mașină suficient de bună și cunoștințe bune de joc, atunci ar trebui să începeți să vă înregistrați!

În timpul curselor de mod Street, acordați atenție mașinilor

În timpul curselor în acest mod, veți vedea că mașinile se pot deplasa liber. Vă sugerez să dețineți bine controlul, astfel încât să le puteți evita și să nu vă prăbușiți. Din moment ce mașinile se pot mișca, bineînțeles că se pot prăbuși și în tine! Faceți tot posibilul să le evitați și, mai ales, în timp ce sunteți la viteze super mari (250 KMpH +), încercați să vă deplasați înainte ca semnul de exclamație roșu să se apropie prea mult, pentru că la această viteză va fi dificil să le evitați!

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre Pixel Car Racer pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți alte sfaturi și trucuri utile despre joc pe care doriți să le împărtășiți cu noi? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *