Trucuri DC Super Hero Girls Blitz: Sfaturi și ghid pentru a trece toate etapele

În articolul de astăzi, vom acoperi toate sfaturile și trucurile DC Super Hero Girls Blitz pentru a vă ajuta să treceți toate etapele și să aveți un succes cât mai mare pe tot parcursul jocului!

Dacă îți plac jocurile blitz și, în general, jocurile în care va trebui să te gândești rapid și să acționezi și mai repede, atunci acest joc te va ține cu siguranță lipit de dispozitivul tău, deoarece este atât de distractiv cât și de captivant în același timp!

Așadar, dacă ești gata să înveți toate sfaturile și trucurile noastre din DC Super Hero Girls Blitz să intrăm corect în ele și să nu pierdem încă o secundă!

Aflați despre ce este vorba jocul

Jocul este practic un „test” blitz care vă va cere să finalizați anumite sarcini super rapid și într-o problemă perfectă, deoarece nu pierdeți un „Viața” și treci de scenă.

Principalul lucru pe care va trebui să-l cauți este să strângi suficiente stele, astfel încât să deblochezi noul comic prezent la fiecare câteva etape. Celălalt obiectiv pe care îl veți avea în joc va fi să îmbunătățiți ascunderea fetelor, astfel încât să nu mai fie o groapa de gunoi.

Colectați mai multe benzi desenate

Benzi desenate sunt mini-jocuri pe care le puteți întâlni ori de câte ori începeți o nouă rulare blitz. Aceste benzi desenate vor apărea la întâmplare și cu cât deziți mai multe benzi desenate cu atât mai multe mini-jocuri veți putea juca.

Încercați să deblocați mai multe benzi desenate colectând suficiente stele pentru a completa bara de progres ori de câte ori jucați o nouă rulare blitz. Când finalizați etapa blitz, veți putea colecta stelele pe care le-ați adunat până acum, care pot fi de asemenea folosite pentru a vă oferi ținute pentru fete, dar le vom acoperi mai jos.

Actualizați ascunderea eroilor

Ascunderea va fi modernizată prin petrecerea stelelor pentru a deschide casetele pe care le veți vedea așezate în cameră. Aceste cutii vă vor oferi fie o decorare a camerei, fie o nouă ținută pentru fete (fiecare dintre ele poate avea până la 4 ținute).

Indiferent ce recompensă obțineți, fie că este o ținută sau un decor pentru ascunzătoare, este totuși bine, deoarece în jocul final va trebui să colectați totul!

Cofrele vor costa din ce în ce mai multe stele pentru a se deschide, deci asigurați-vă că continuați să jucați etapele în mod continuu, astfel încât să puteți deschide mai multe cutii și să adunați toate recompensele cât mai repede posibil.

Încercați să vă amintiți cum se joacă etapele

Etapele sunt cam aceleași, cu excepția când deblochezi benzi desenate care îți oferă noi mini-jocuri. Vă sugerez să încercați să vă amintiți etapele și modul în care acestea se joacă, precum și ce trebuie să faceți pentru a trece acea etapă în termen.

Etapele se vor repeta și vor începe să joci din ce în ce mai repede (și astfel să devii mai dificil), așa că încearcă să fii mereu la punct și să nu ratezi nimic!

Este bine să pierzi în mod intenționat după atingerea obiectivului de benzi desenate

După ce ai finalizat suficiente etape pentru a colecta benzile desenate, poți chiar opta să pierzi în mod intenționat, astfel încât să poți colecta și debloca noul mini joc! Este bine să faceți și asta, dar este în regulă să continuați să jucați și să vă provocați pe voi înșivă, atât cât puteți încerca să treceți cât mai multe etape!

DC Super Hero Girls Blitz – Cum să deblochezi celelalte fete

La începutul jocului vei începe cu două fete, Batgirl și Bumblebee. Acestea sunt fetele pentru care puteți debloca primele benzi desenate (și minijocuri), precum și ținute.

Pentru a debloca celelalte fete, va trebui să puneți niște bani în joc, așa că dacă doriți să le aveți pe toate cele șase (Batgirl, Bumblebee, Wonder Woman, Green Lantern, Zatanna și Super Girl), veți avea să plătească pentru restul de patru, deoarece jocul nu le oferă gratuit!

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre DC Super Hero Girls Blitz pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți câteva alte sfaturi utile despre joc care v-ar ajuta să treceți etapele mult mai repede? Lasă un comentariu mai jos și împărtășește sfaturile cu toată lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *