Trucuri din Valea Viei: sfaturi și ghid pentru a trece toate etapele

În articolul de astăzi, vom acoperi toate sfaturile și cheats-ul din Vineyard Valley pentru a vă ajuta să treceți cu ușurință etapele și să câștigați cu cel mai puțin efort (să sperăm).

În joc vei putea să îți creezi vinăria proprie, cu grădini frumoase, peisaje și multe altele. Este un puzzle de 3 blocuri de meci, care va fi dificil destul de repede, trebuie să spun! Dar dacă vă place abordarea mai adulată a acestui gen de joc, atunci acest joc ar putea să vă țină lipit de ecranul dispozitivului dvs. timp de ore!

Dar suficient pentru elogierea jocului deocamdată – ați venit aici pentru toți ai noștri Sfaturi și trucuri din Vineyard Valleydeci să nu pierdem încă o secundă și să ne scufundăm chiar în ele!

Atingeți plăcile speciale atunci când le faceți

Din când în când veți asorta mai mult de 2 plăci, ceea ce va face o nouă faianță specială, care este foarte utilă. Această nouă faianță specială pe care ați făcut-o (depinde de câte plăci s-au potrivit) vă va ajuta să terminați etapa mult mai repede, așa că vă sugerez să o atingeți de fiecare dată când creați una.

Dacă la sfârșitul etapei mai aveți o faianță specială, jocul nu o va utiliza – practic, atunci când se termină etapa, așa că este mai bine ca dacă faceți o țiglă specială pentru a o folosi, deoarece s-ar putea să vă ofere un plus bonus și nu îl vei pierde!

Potriviți cât mai mult! Înainte de a se termina mișcările!

Așa cum am menționat anterior, etapa se va încheia atunci când ați completat cerințele etapei sau când ați rămas fără mutări. Vă sugerez că dacă sunteți pe punctul de a completa cerințele etapei, încercați să faceți cât mai multe meciuri înainte de a finaliza etapa, astfel încât să puteți primi mai multe monede!

În opinia mea, ar fi cel mai bine dacă puteți maximiza acest lucru folosind toate mișcările pentru a obține puncte, în timp ce continuați și atingeți obiectivele etapei. Aceasta poate să nu fie cea mai bună sugestie pentru început, dar odată ce stăpânești cum să joci și să te potrivești până la ultima mișcare, cred că ar fi un avantaj grozav pentru a face o tonă de monede.

Completează capitolele din joc!

Ori de câte ori completați o etapă în joc, veți primi o stea pe care o puteți utiliza pentru a completa una dintre cerințele pentru finalizarea jocului la capitolul joc. Capitolele vă oferă, practic, recompense suplimentare de fiecare dată când le terminați, dar în curând vor necesita tot mai multe sarcini pentru a fi finalizate.

Vă sugerez să le completați de fiecare dată când doriți să primiți câteva recompense gratuite, altfel încercați să vă concentrați pe salvarea stelelor pentru a completa capitolele simultan. Voi detalia mai multe despre acest lucru mai jos!

Alege-ți modul de a juca

Cu aceasta, mă refer la modul în care vei parcurge misiunile și etapele. Mie personal îmi place să finalizez mai multe etape de joc și să economisesc în jur de 10-20 de stele, înainte de a merge înainte și de a finaliza misiunile Capitolului toate dintr-o dată, deoarece în acest fel ajung să mă bucur mai mult de decorațiuni și să le potrivesc mai bine în timp ce urmăresc o linie de design ( într-o anumită măsură că jocul îmi permite).

În opinia mea, se pare că este mai ușor să mergi la joc, făcând acest lucru, deoarece jucând etapă după etapă te concentrezi pe potrivirea blocurilor potrivite. Desigur, puteți, de asemenea, să completați doar suficiente niveluri pentru a obține stele și a finaliza sarcinile curente, apoi puteți parcurge din nou etapele complete. Este doar o problemă despre cum vă place să jucați jocul mai bine!

Utilizați impulsuri pentru a vă ajuta să treceți prin etapele dificile

Etapele s-ar putea să te enerveze într-un moment dat și să îți ofere câteva blocuri care nu vor să se potrivească niciodată. Când se întâmplă acest lucru, asigurați-vă că utilizați boosterele pentru că veți primi alții și alții, deci nu este cu adevărat o pierdere dacă reușiți să treceți printr-un nivel dur cu ei.

Până la urmă, de aceea au fost creați! Cu toate acestea, nu sugerez să folosiți impulsurile în două situații:

– În primul rând, când ai vieți nelimitate, pentru că atunci poți încerca din nou etapa din nou fără să pierzi vieți, chiar dacă pierzi scena.

– În al doilea rând, în primele etape, unde nu este chiar necesar. Ar fi mai bine dacă începeți să utilizați impulsurile (după părerea mea cel puțin) în etapele 80+.

Acum, desigur, aceasta ar fi părerea mea și cum prefer să le folosesc, dar dacă nu doriți să le folosiți deloc, depinde de dvs. – de asemenea, dacă doriți să le utilizați de la nivelul 30, este din nou dvs. alegere!

Schimbă-ți decorațiunile!

Decorațiunile pe care le-ați pus până acum pot fi schimbate oricând! Dacă ați ales ceva din greșeală sau dacă ați ales ceva care nu se potrivește, puteți să le schimbați oricând plătind câteva monede.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să atingeți pictograma Hammer și vă va arăta orice decor pe care îl puteți alege. Puteți opta, de asemenea, pentru a schimba stilul vinăriei atunci când v-ați plictisit de acesta sau dacă doriți pur și simplu să încercați un aspect nou!

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre din Vineyard Valley pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți alte sfaturi și strategii de joc utile pe care doriți să le împărtășiți cu noi? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *