Trucuri DragonSky: sfaturi și ghid pentru a obține mai mulți dragoni și a crește un nivel rapid

În articolul de astăzi, vom acoperi toate sfaturile și trucurile DragonSky pe care le-am adunat până în acest moment și le vom împărtăși cu tine, astfel încât să poți avea și o frumoasă colecție de dragoni rari!

În acest joc nu va trebui să faceți prea multe din punct de vedere al jocului, dar veți avea câteva lucruri de făcut pentru a debloca mai mulți dragoni și pentru a vă nivela nivelul jucătorului, astfel încât să deblocați mai multe caracteristici ale jocului.

Dacă încă nu sunteți sigur despre ce vorbesc, permiteți-mi să explic totul mult mai în profunzime pentru a putea înțelege clar ce vreau să spun aici. Având în vedere că acest joc este doar un pic de dependență, s-ar putea să nu fiți chiar atenți la toate la prima vedere, dar odată vă explic cum puteți obține mai mulți dragoni de elită și strălucitori, poate vă pot îndrepta atenția!

Așadar, fără alte detalii, să ne scufundăm chiar în Sfaturi și trucuri DragonSky astfel încât să puteți obține dragoni mai puternici și să nivelați rapid!

Crăpați ouăle alea

Este foarte important ca din primul moment în joc să începi să crape ouăle. Puteți avea maximum 10 ouă stocate simultan, apoi ouăle nu vor mai apărea până când începeți să le deschideți.

Vă sugerez să atingeți întotdeauna ouăle și să eclozați mai mulți dragoni, deoarece acesta este singurul mod prin care veți putea să aveți dragoni super puternici și să-i actualizați foarte repede la nivelurile 9 și 10.

Acum s-ar putea să nu știi ce vreau să spun, dar iată câteva sfaturi de bază:

– Veți obține un nou ou de dragon la fiecare două secunde. Va trebui să atingeți pentru a le deschide și a ecloza un nou dragon.

– Puteți combina doi dintre același dragoni de nivel într-unul mai puternic, de nivel superior.

– Întotdeauna trebuie să încercați să eclozați cât mai multe ouă cât mai curând disponibile, și de asemenea să se potrivească rapid cu dragonii (combinați-le), astfel încât să deblocați acei puternici dragoni de nivel 10 cât mai curând.

Poziționează-ți drepții

Dragonii vor ataca automat, dar cu siguranță, ar trebui să-i poziționați în locuri bune, pentru că și ei pot lua daune de la dragonii inamici! Dragonii dvs. au bare HP, dar nu sunt vizibile în timp ce sunt încă la 100% HP. Le veți vedea numai după ce vor începe să afecteze.

Vă sugerez să plasați întotdeauna cei mai buni dragoni (cei pe care i-ați atribuit-o echipei) în linia din spate, în spatele unor dragoni cu nivel inferior care nu vă interesează.

Acest lucru va face ca dragonii inferiori să-și facă daune în locul celor mai buni, așa că ar trebui să cauți să obții. Acest lucru este util mai ales în etapele ulterioare, mai puternice, deoarece acestea vor face lucrurile mult mai ușoare. Pe scurt cu cât supraviețuiesc cei mai buni dragoni, cu atât veți putea trece mai multe etape!

Asamblați o echipă puternică de dragon

Când veți obține câțiva dragoni buni, deschideți meniul și atingeți fila „Dragon”. Acolo veți vedea în top echipa dvs. actuală. Veți avea două sloturi la început, până când deblocați mai multe.

În aceste două sloturi ar trebui să vă asigurați echipează-ți cei mai buni dragoni. Puteți să le schimbați la un moment dat, așa că dacă veți obține altele mai bune, puteți merge mai departe și le puteți schimba! Doar asigurați-vă întotdeauna că aveți cei mai buni dragoni alocați echipei dvs.

Puteți vedea puterea curentă a echipei dvs. chiar sub aceasta, așa că este întotdeauna bine să aveți cea mai mare putere posibilă în orice moment. Puteți schimba echipa apăsând pe butonul portocaliu „Schimbați echipa” și apoi atingând dragonul pe care îl doriți (de la echipa dvs. desemnată în prezent), apoi atingeți dragonul neasignat pentru a le adăuga la formațiunea dvs.

Upgrade-ți dragonii

Există o mulțime de lucruri pe care le puteți actualiza atunci când vine vorba de dragoni, așa că vă voi spune tot ce trebuie să știți despre fiecare dintre ele, astfel încât să știți în ce vă confruntați:

Nivelați dragonii: nivelându-le, le veți crește DPS și DEF și, astfel, creșterea puterii generale.

– Îmbunătățiți abilitățile dragonilor: atunci când îți niveli abilitățile, le vei crește și puterea. Indiferent dacă actualizați ATK-ul sau HP-ul, este bine să actualizați întotdeauna totul.

Evoluează dragonii: evoluția dragonilor este bună, deoarece astfel veți debloca mai multe abilități pentru ei (abilități pasive) și le veți stimula abilitățile active.

Asigurați-vă întotdeauna că actualizați mai întâi nivelurile dragonilor, deoarece acesta este cel mai ușor de făcut la început (necesită doar Gold). Apoi puteți trece la modernizarea abilităților lor, ceea ce va necesita anumite resurse pe care le primiți de la repornirea etapelor (Return).

Urmăriți un anunț pentru a activa dispozitivul eggcelerator!

Acesta este un lucru de care puteți beneficia foarte mult dacă doriți să obțineți mai multe ouă cât mai repede posibil. Opțiunea de accelerare va accelera timpul necesar obținerii de ouă noi și puteți vedea această opțiune pe ecran după un timp (un ou albastru cu o pictogramă înainte rapidă deasupra).

Acceleratorul 2x este gratuit, deoarece necesită doar vizionarea unei reclame scurte pentru a-l activa. Celelalte opțiuni nu sunt atât de gratuite, pentru că trebuie să plătiți fie 100 de gemuri pentru un accelerator x3, fie „bilet de accelerație pentru producția de ouă” (pe care probabil nu îl aveți) pentru un accelerator x5.

Prin urmare, vă îndemn cu adevărat să vizionați un anunț și să obțineți acceleratorul 2x, pentru că nu veți regreta să faceți acest lucru. Jocul nu are în realitate reclame sau așa ceva, așa că acesta este unul dintre singurele lucruri în care vă va cere să faceți acest lucru.

Deschideți întotdeauna cutia!

În colțul din dreapta jos al ecranului veți apărea din când în când o casetă. Vă sugerez să îl deschideți întotdeauna de fiecare dată când îl vedeți acolo, deoarece este foarte util, deoarece conține Monede sau Gemuri de obicei sau alte recompense utile.

Ține-ți ochii aici și deschide-l ori de câte ori vezi că este disponibil! Va merita!

Activează bonusul Rush!

În joc veți avea o opțiune care vă va permite să vă grăbiți rapid prin 10 etape (la început, până când îl actualizați), care este foarte util dacă doriți o curățare rapidă după ce tocmai ați revenit.

Această opțiune este disponibilă la fiecare 1: 30h, așa că acesta ar trebui să fie timpul aproximativ în care veți reveni la început. Vă sugerez să activați acest lucru atunci când sunteți în jurul etapei 150-180, așa că vă va duce rapid aproape de etapa 200.

Fii atent la această opțiune, deoarece este un lucru foarte bun de utilizat, pentru a te impulsiona prin etapele rapide.

Verificați Realizările

În realizarea jocului puteți găsi în meniul -> fila Realizări, unde veți vedea o listă uriașă de sarcini pe care le puteți îndeplini pentru a colecta mai multe Geme ca recompense. Aceste realizări vor fi finalizate mai ales în mod natural, dar este bine să aruncăm o privire la ele, astfel încât să știți ce așteaptă să faceți.

Nivela-ți nivelul jucătorului

Dacă doriți să vă actualizați nivelul jucătorului, trebuie să știți că puteți face acest lucru doar avansând efectiv în joc. Nu veți câștiga niciun jucător EXP completând etapele timpurii încă o dată, așa că este inutil să încercați să faceți asta, deoarece vă va duce nicăieri.

Dacă doriți să vă nivelați nivelul de jucător, ar trebui să începeți să căutați să treceți întotdeauna mai multe etape în mod continuu. Chiar dacă resetați și începeți din nou, atunci ar trebui să căutați să treceți cu cel puțin 20-50 de etape mai mult, astfel încât să puteți progresa și să vă ridicați nivelul.

Câștigi EXP-ul jucătorului avansând prin niveluri noi, aproximativ 3-5 ~ noi etape pentru un nivel de jucător (sau ceva de genul acesta, corectează-mă dacă mă înșel). Din moment ce câștigați doar EXP din acestea, chiar dacă resetați la 300 și reîncepeți de la 1, nu veți primi niciun EXP chiar și atunci când reveniți la 290-300, numai după ce treceți niveluri noi.

Conectați-vă în fiecare zi pentru a solicita recompense utile

Ar trebui să vă autentificați în fiecare zi la joc, pentru a putea solicita diverse recompense. Recompensele de prezență vor apărea pe ecran în fiecare zi nouă în care deschideți jocul, dar dacă ați ratat să le revendicați aici, puteți deschide meniul -> fila Recompense de prezență (arată ca o pictogramă din calendar).

Cu siguranță, ar trebui să faceți acest lucru în fiecare zi, chiar dacă nu intenționați cu adevărat să jucați în fiecare zi, deoarece merită, deoarece în ziua de 7 veți primi un Dragon de nivel 10 strălucitor. Nu numai asta, dar până atunci toate recompensele sunt foarte utile, așa că asigurați-vă că faceți acest lucru chiar dacă nu intenționați să jucați jocul în acea zi.

Cum să obții mai mulți Dragoni?

Dacă ați fost curioși despre toate modalitățile prin care puteți obține mai mulți Dragoni decât prin eclozarea ouălor, atunci permiteți-mi să vă povestesc puțin despre acest lucru:

– Cea mai de bază modalitate de obținere a dragonilor este prin eclozarea ouălor, iar apoi fuzionarea a două din același tip de dragon într-un dragon de nivel superior.

– Când ați contopit suficient de mulți draci pentru a forma un dragon de nivel 10, sunteți destul de mult. Încercați întotdeauna să combinați suficient de mulți dragoni pentru a avea 2 dragoni de nivel 10 cât mai devreme, deoarece de aici începe distracția.

– Când veți contopi doi dragoni de 10 niveluri, veți primi un dragon de Elite Rare sau mai mare, care este în felul acesta – WAY mai bun decât orice dragon puteți obține din ouă.

– Șansele de a obține dragoni Epic și Legendari sunt, de asemenea, acolo, de aceea există șansa să îi obțineți și pe aceștia prin contopirea a doi dragoni de nivel 10!

– Șansele de a obține dragoni Epic și Legendari sunt mult mai mari atunci când fuzionați doi Dragoni de nivel 10 strălucitori, mai degrabă decât dragonii de nivel 10 normal. În orice caz, este bine să o faci, așa că asigură-te că o faci!

– Consultați căsuța dvs. poștală din joc la începutul jocului, s-ar putea să vă așteptați câteva recompense frumoase.

– Puteți obține mai mulți dragoni căutând. Voi acoperi acest lucru mai jos.

Totul despre funcția de căutare dragon

Când deschideți meniul, veți vedea o opțiune „Căutare” care vă va permite practic „să căutați” dragoni modificabili. Puteți rula aici cu dragoni rare, epice și legendare, dar șansele sunt destul de slabe. Oricum, puteți descoperi și dragoni de nivel 10, care sunt mult mai susceptibili să apară decât cei rari sau mai rari.

Pentru a efectua o căutare a dragonului, veți avea nevoie de un Bilet de căutare a dragonului, pe care îl puteți obține drept recompensă pentru îndeplinirea diferitelor sarcini, de la nivelare sau de așteptarea cronometrului, deoarece se reumple aproximativ la fiecare 3 ore.

Când apăsați pe opțiunea portocalie „Căutați din nou”, veți convoca doi noi dragoni în interfață, iar acolo veți vedea un buton care vă va permite să încercați să îmblânziți dragonii gratuit, unde aveți două încercări.

Există, de asemenea, opțiunea de a surprinde instantaneu dragonul folosind Gems, dar utilizați-l NUMAI după ce ați folosit opțiunile de îmblânzire gratuite.

Ori de câte ori efectuați un domaj gratuit, puteți reuși sau eșua. După multe încercări, mi-am dat seama că puteți spune aproximativ dacă o îmblânzire va avea succes, dacă dragonul are un fel de strălucire în fundal.

Ori de câte ori vedeți acest lucru, înseamnă că aveți o șansă mai mare de a-l îmblânzi din ceea ce am experimentat, dar nu credeți că este o șansă de 100%. Încă poate eșua, așa că, dacă se întâmplă asta, puteți recurge la utilizarea Gems (dacă dragonul merită).

Nu irosiți Pietrele dvs. pentru a captura Dragonii cu nivel scăzut – folosiți-le numai dacă există dragoni buni (nu cei obișnuiți din ouă) sau 10 draci de nivel. În caz contrar, nu vă deranjați să le luați cu Gems dacă nu vă dați jocul gratuit.

Faceți-vă misiunile zilnice

În joc veți avea câteva misiuni zilnice, pe care le puteți găsi atunci când deschideți meniul -> Misiunea zilnică (pictograma cu o insignă, în stânga Realizărilor). Acolo, veți primi 4 noi misiuni în fiecare zi, așa că asigurați-vă că le completați în fiecare zi!

Vă vor răsplăti cu o mulțime de nestemate, așa că merită cu siguranță să le faceți, pentru că 360 Gems nu este ceva care să ignore atât de ușor în opinia mea.

Cercetează lucruri utile în laborator

În laborator veți putea folosi Obsidianul dvs. pentru a cerceta diverse lucruri și pentru a deveni mai puternic. Vă sugerez cu siguranță să începeți să cercetați aceste două opțiuni, care vor fi foarte utile pe termen lung: „Măriți numărul de dragoni de pe ecran (Elite)” și „Hatch Tier 2 Dragon from Egg”.

Acești doi ar trebui modernizați ASAP, deoarece creșterea numărului de dragoni de elită este foarte bună, deoarece, practic, vă permite să aveți dragoni puternici mai permanenți și să faceți o echipă mai puternică, iar șansa de a ecloza un dragon de nivel 2 este, de asemenea, foarte bună, deoarece economisește ouă și timp cu actualizarea!

De asemenea, puteți cerceta aceste lucruri cu Gems, așa că vă sugerez cu siguranță că, dacă aveți Gems, măcar începeți prin creșterea numărului de dragoni, deoarece nu costă o avere și, în general, este foarte bun. (cu aceasta veți avea tot timpul 4 dragoni de elită în echipa dvs.)

Schimbă-ți zeița

Zeița ta este în principiu personajul tău – sau mai bine zis, stăpânul dragonului (ar trebui să spun?). Ea poate fi schimbată în fila Zeița din meniu, iar acolo veți vedea trei piei normale și 5 piei speciale.

Vă sugerez să cumpărați una dintre Skins-urile speciale, deoarece veți avea 36 de nestemate în timp ce începeți jocul, deci merită cu siguranță să investiți într-o singură piele specială, deoarece toate au statistici bonus.

Uitați-vă la statisticile pe care le au și când ați găsit o piele care vă oferă statisticile care vă plac cel mai mult, cumpărați-o! Puteți continua apoi să o actualizați pentru a crește aceste statistici, dar asta va necesita multă investiție – începeți prin a obține pur și simplu o piele nouă!

Faceți-vă provocările zilnice ale șefului

În meniul -> Daily Boss opțiunea veți vedea diverse provocări care se schimbă în fiecare zi, în funcție de ce zi a săptămânii este. Veți obține diverse recompense cu cât avansați mai mult, așa că vă sugerez cu siguranță să le faceți atât pentru misiunile zilnice, cât și pentru recompensele șefului, pentru că merită.

De asemenea, vă sugerez să faceți Legendary Boss oricând puteți, pentru că va oferi recompense și mai bune, dar sarcina este un pic mai dură. Prin urmare, faceți toate aceste întâlniri ori de câte ori aveți un bilet nou disponibil, astfel încât să beneficiați pe deplin de ele!

Obțineți recompense offline

Când nu mai poți avansa și îți lipsește Gold-ul pentru a-ți actualiza echipajul, atunci a sosit timpul să lași jocul să își desfășoare cursul și să plece offline. Puteți rămâne maxim 8 ore (cu excepția cazului în care ați făcut unele îmbunătățiri de la Laborator) offline și totuși să obțineți recompense, așa că vă sugerez ca la fiecare 8 ore să deschideți jocul, să revendicați recompensele și să îl lăsați înapoi să lupte modul offline.

În felul acesta veți economisi mult aur și dragonii dvs. vor continua să avanseze în ritmul lor. Este o sarcină bună și ușor de făcut, așa că vă sugerez să mergeți pentru asta!

Când nu puteți avansa, mențineți-vă dragoni în mișcare

Când aveți dificultăți în avansare, atunci ar trebui să abandonați stilul de joc AFK și să începeți mai degrabă să vă mutați dragonii cu mâna. Puteți face una dintre următoarele:

– mutați toți dragonii unul câte unul încet (nu sunt foarte eficienți)

– mutați dealerul cu cele mai mari daune pe tot ecranul pentru a evita proiectilele inamice

Vă sugerez să vă mutați cel mai mare distribuitor de daune, deoarece acesta va putea să vă transporte singur în majoritatea cazurilor. Este bine să poți muta încă un dragon, și un alt dealer de daune mari, dar poate fi un pic dificil, așa că încearcă să te concentrezi pe unul deocamdată.

Pur și simplu continuați să-l deplasați pe ecran și evitați proiectilele inamice care intră. De obicei, acestea au un model stabilit, astfel încât puteți chiar să încercați să-i conduceți departe de ceilalți colegi de echipă și asupra dvs., mutând dragonul în sus și departe de restul echipei.

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre DragonSky pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți câteva sfaturi mai frumoase și utile pe care le-ați dori să ne împărtășiți? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *