Trucuri Dunker.io: Sfaturi și Ghid de strategie pentru a deveni un maestru al Dunking

Bine ați venit pe arena vedetelor de baschet multiplayer! Dunker.io este un joc multiplayer dunking în care tu și alți patru jucători o duc pentru a vedea cine este cel mai bun dunker. Vizați-vă fotografiile și aruncați-vă în stil pentru a câștiga puncte din ligă. Câștigați suficient pentru a vă clasa și a merge împotriva adversarilor mai duri! Ai ce ai nevoie? Sfaturile și trucurile noastre Dunker.io vă vor arăta cum să deveniți un maestru de scufundare!

Dunker.io este un joc .io simplist, dar provocator, deci nu lăsați conceptul ușor să vă păcălească. Haideți să începem cu Dunker.io tricoturi, sfaturi și trucuri ghid de strategie pentru a deveni un maestru de scufundare!

Trageți înapoi pentru o lovitură bună! trageți în jos pe ecran pentru a arăta traiectoria dvs. care vizează. Aliniați-l cu cercul, apoi dați drumul să trageți! Traiectoria este o linie exactă care arată unde se va termina mingea dvs., așa că încercați să o aterizați chiar în cerc! Rețineți că, dacă trageți prea mult înapoi, linia dvs. de traiectorie ar putea trece peste bord. Împușcarea dvs. va lovi sau va trece pe fundal dacă folosiți prea multă putere, deci fiți atenți.

Așteptați ca ceilalți să tragă mai întâi!

În Dunker.io, veți fi împotriva celorlalți patru jucători pentru a vedea cine poate face cele mai multe dunks într-o perioadă scurtă de timp. Există un singur coș, ceea ce înseamnă că pot fi până la cinci bile care se îndreaptă spre același cerc! Cel mai bine este să stai pe loc și să aștepți până când vezi o deschidere – nu aruncați la întâmplare bilele cât de repede poți.

Dacă mingea tace pe alta, aceasta va sări și va trebui să aștepți următoarea minge. De asemenea, nu este nimic mai rău decât aproape de a face o lovitură, dar apoi o altă minge te bate ușor din curs. Aveți răbdare!

Mergeți pentru o lovitură perfectă!

Dacă mingea dvs. o face direct în cerc fără a atinge janta, aceasta va conta ca o lovitură perfectă. Împușcăturile perfecte valorează trei puncte în loc de cele două obișnuite și, de asemenea, vă transformă mingea într-o minge de foc! Când aruncați mingi de foc, acestea se vor dezintegra de tot ceea ce ating, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la respingerea mingii în alte bile.

Atâta timp cât veți continua să faceți fotografii perfecte, veți menține statutul mingii de foc. Cu toate acestea, dacă faceți o lovitură de respingere, următoarea minge va fi o minge obișnuită, așa că aveți grijă!

Atenție la gaura în mișcare!

Odată ce vă încadrați și atingeți Liga 2, veți începe pentru a observa că cerceiul va începe să se deplaseze una în alta. La început, se mișcă în ritmul melcului, așa că nu ar trebui să aveți probleme pentru a compensa distanța. Însă, pe măsură ce v-ați clasat, va fi treptat mai rapid, așa că va trebui să vă schimbați fotografiile în consecință.

Nu vă panicați și aveți răbdare!

Dacă începeți să rămâneți în urmă restul jucătorilor, este ușor să vă panicați și să vă pierdeți atenția. Ai răbdare și ignoră scorurile celorlalți jucători. Doar concentrați-vă pe propriul dvs. și concentrați-vă pe realizarea fotografiilor. Cu cât ești mai puțin concentrat, cu atât îți vei lipsi fotografiile!

Totul este pentru Dunker.io! Dacă aveți alte sfaturi sau trucuri de distribuit, spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *