Trucuri Nexomon: sfaturi și ghid pentru a le prinde și a le antrena pe toate

În articolul de astăzi, vom acoperi toate sfaturile și trăsăturile Nexomon, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine micuțele dvs. animale de companie Nexomon și să învățați cum să le faceți cele mai bune!

Dacă sunteți familiar cu Pokemon, acest joc este destul de similar în ceea ce privește animalele de companie. Puteți încerca să prindeți altele noi, să le antrenați și să le adăugați în colecția dvs. Vor lupta pentru tine, vor avea diverse abilități și depinde de tine să le îmbunătățești, să le faci mai puternice și să dobândești altele noi!

Așadar, dacă sunteți gata să învățați tot ce trebuie să știți despre Nexomon cu toate sistemele sale, nu lăsați să pierdeți o altă secundă și să nu vă aruncați chiar în Sfaturi și trucuri Nexomon chiar aici mai jos!

Începeți să faceți alegerea corectă! Alege cei mai buni starter din joc!

Pe măsură ce începeți în joc, la un moment dat, după ce începeți, va trebui să alegeți Nexomon pe care doriți să îl faceți primul bun animal de companie. De la animalele de companie pe care le puteți alege chiar de la început, puteți verifica statisticile și elementul lor și puteți vedea aproximativ un pic despre fiecare dintre ele.

Vulazy – este un Nexomon de tip normal, cu statistici decente. (îl puteți găsi și în East Home, Easy Ignitia)

Blizo – este un Nexomon de tip mineral, cu statistici grozave. Are HP ridicat, STA, ATK, DEF și un SPD puțin mai mic decât cel normal. (îl puteți găsi și în East Mountain Village)

Fethra – este un Nexomon de tip Wind cu statistici medii, orientat mai mult către partea ATK. Celelalte statistici ale acestuia (cu excepția SPD) sunt destul de bune! (îl puteți găsi și în Mountain Passage)

Stol – este un tip de apă Nexomon. Este destul de OK, dar cred că alții sunt pariori, chiar dacă statisticile Bevy sunt destul de bune. (puteți descoperi Bevy în Jungla lui Khan)

SPRUNK – este un Nexomon de tip Fire cu ATK ridicat, HP, STA și destul de bun DEF și SPD. (poate fi găsit și în Ignitia de Sud)

Velokitti – este un tip electric Nexomon cu ATK și SPD bun. Celelalte statistici nu sunt chiar atât de grozave, dar în general este un Nexomon foarte bun. (poate fi găsit și în South Mountain Village)

Petril – este o plantă de tip Nexomon, cu ATK și HP bun. Celelalte statistici sunt în medie printre aceste Nexomons, deci este o alegere destul de bună. (poate fi descoperit în Satul Ascuns de Sud)

În opinia mea, unele dintre cele mai bune startere pe care le puteți parcurge aici sunt cu siguranță Velokitti, deoarece este un tip Electric și are atacuri puternice împotriva a aproape toate, Fethra, pentru că este bine în ceea ce privește daunele, menținând totuși un echilibru între restul statisticilor și Sprunk, pentru că este super puternic.

Vă sugerez să nu alegeți Blizo, întrucât este un tip mineral care va face ca mulți dintre adversarii pe care îi veți întâmpina să influeze o tonă de daune împotriva voastră (cu atacuri „super eficiente”). Acesta este un alt motiv pentru care Velokitti este atât de bun, deoarece Electric Nexomon are doar o adevărată slăbiciune față de Mineral, de care nu veți întâlni destul de multe.

Vă sugerez că dacă ați început cu Blizo, ar trebui să aveți răbdare și să încercați să capturați un alt Nexomon bun în cazul în care Blizo dvs. va suferi o tonă de daune. Blizo poate fi un joc final foarte puternic, dacă reușești să atragi jocul timpuriu care este!

Explorați lumea din fața voastră

În joc vei avea multe oportunități nesfârșite și îți sugerez să faci explorarea uneia dintre ele! Încercați să consultați fiecare unghere și fiecare colț al hărții, aflați mai multe despre jocul și lumea care vă înconjoară.

Este super bine să înveți ce face fiecare locație și ce poți obține de la ea. De exemplu, există o mulțime de lucruri pe care le puteți descoperi și utiliza pentru a vă ajuta să vă impulsionați în joc. Încercați să explorați tot ce vedeți, să întâlniți cât mai mulți antrenori Nexomon și să strângeți cât mai mulți Nexomoni!

Practica face perfect

Nu toate bătăliile sunt la fel, dar aceleași abilități ale Nexomons sunt! Acest lucru înseamnă că, dacă intenționați să mențineți un anumit Nexomon, ar trebui să încercați să învățați bine abilitățile sale și să vă amintiți-le, astfel încât să puteți ști când să le utilizați.

La începutul jocului, veți vedea o mulțime de tufișuri care se mișcă. Acestea conțin Nexomon sălbatic, pe care îl poți contesta la luptă și înfrângere pentru EXP, sau captura. Prin capturarea lor, le adăugați la colecția dvs., care ar trebui să fie una dintre cele mai bune colecții de Nexomon puternic în joc! Sau cel puțin, asta încercăm să obținem aici!

Oricum, vă sugerez să încercați să luptați cât puteți de la începutul jocului, pentru că abia atunci veți afla cum funcționează animalele de companie și veți ști când să le folosiți în mod eficient abilitățile.

Prinde mai mult Nexomon

Ori de câte ori explorezi marea lume, încearcă și extinde și colecția Nexomon. Puteți face acest lucru prinzându-l pe Nexomon, de fiecare dată când îi întâlniți! Cu toate acestea, sugerez să nu încercați să-i capturați pe cei obișnuiți, deoarece cred că este mai bine să vă salvați Nexotraps-urile pentru cele mai bune și mai rare.

Ori de câte ori lupți, vei vedea pe partea dreaptă opțiunea de a le captura. Puteți utiliza Nexotraps-urile pe care trebuie să le aruncați în cel sălbatic și să încercați să-l capturați.

S-ar putea să fie nevoie să utilizați mai multe Nexotraps pentru a captura unii mai încăpățânați Nexomon, dar dacă acesta este cazul – nu vă faceți griji! Puteți cumpăra mereu mai multe!

Accesați Nexo Store

În magazinul Nexo veți putea să vă cheltuiți monedele și să cumpărați o tonă de produse pentru a vă ajuta să luptați. Aceste mărfuri pot fi orice, de la Poțiuni (tot felul de poțiuni – vindecare, imunitate la anumite efecte și reînviere poțiuni) până la Nexotraps.

Vă sugerez să încercați să vă salvați întotdeauna monedele și să cheltuiți unele aici (pentru Nexotraps în principal), deoarece nu cred chiar că merită să le cheltuiți în poțiile de specialitate. Desigur, dacă ați interacționat cu NPC-urile, veți observa că toate acestea vă spun (într-un fel sau altul) că ar trebui să cumpărați Poțiuni de sănătate.

Ei bine, voi repeta ceea ce spun și vă sugerez să aveți întotdeauna cel puțin 1 sau 2 Poțiuni cu voi. Costă 200 de monede la Nexo Store, așa că nu este o avere să cumperi cel puțin una. Vor veni la îndemână când veți lupta cu diverse provocări, în special a lui Ivan.

Un alt lucru care va veni la îndemână (doar în caz) poate fi poțiunile speciale (Anti Burn, Anti Velison, Anti Freeze și așa mai departe), care, practic, elimină / conferă imunitate anumitor atribute. Acestea nu sunt obligatorii din timp, dar mai târziu în joc, ar trebui să vă gândiți la achiziționarea unuia dintre ele doar în caz.

Acum, pentru Nexotraps, asigurați-vă că aveți întotdeauna cel puțin 3 cu voi. 3 este un număr bun, pentru că nu știi niciodată dacă Nexomon va scăpa sau nu și, având mai multe capcane, îți poți crește șansele de a-l prinde. Desigur, dacă puteți avea mai multe, prin toate mijloacele obțineți mai mult!

Salvați-vă diamantele și obțineți Nexomon rar

Diamantele sunt moneda premium din joc, așa că dacă reușești să salvezi câteva din diferite sarcini și întâlniri, asigură-te că le salvezi. Puteți să le cheltuiți îndreptându-vă către fila „Deschide!” Din colțul din dreapta sus al ecranului, care vă va afișa două tipuri de căsuțe:

– Nexobox obișnuit: vă oferă un Nexomon total întâmplător și costă 210 diamante

– Golden Nexobox: vă oferă un Nexomon Rare sau mai mare garantat și costă 320 de diamante.

Ori de câte ori aveți șansa, economisiți 320 de diamante și cumpărați-o pe cea de Aur, deoarece merită super pentru cel puțin Rare Nexomon garantat!

Fermați anumite Nexomon

Puteți alege să faceți fermă pentru anumiți Nexomon sau să fermați EXP, fiind în aceeași locație și, practic, „resetați” tufele încă o dată. Practic, tot ce trebuie să faci este:

– Mergeți peste tufișurile care se mișcă pentru a declanșa întâlnirile

– Fie luptați sau încercați să capturați Nexomon care apar

– Când se va termina întâlnirea, ieșiți din tufă și îndepărtați-vă puțin (cum ar fi „în afara ecranului” cu tufele)

– Mergeți înapoi pe tufișuri, vor fi resetate

Puteți face acest lucru de mai multe ori și să încercați fie să vă nivelați Nexomon, fie să încercați să obțineți altele noi și să le capturați. Este super ușor și eficient, deoarece EXP-ul câștigat se aplică întregii echipe.

Atingeți nivelurile de kilometri cu Nexomon și deblocați statistici noi

Nexomon va avea anumite statistici și abilități și ar trebui să aflați mai multe despre ele ori de câte ori veți obține una nouă! Pentru a face acest lucru, atingeți Nexopad în colțul din stânga sus al ecranului. Acolo, mergeți la meniul Echipa și vedeți Nexomon care sunt în prezent în echipa dvs.

Întrucât puteți avea maximum 6 Nexomon în echipa dvs. simultan, restul celor pe care le captați vor fi trimise la NexoBox Storage și îl puteți accesa din oraș.

Însă, deocamdată, concentrează-te pe cei care fac parte din echipa ta. Selectați unul dintre Nexomon și atingeți butonul „Abilități” din dreapta. Acolo, veți vedea că există anumite kilometri de nivel pe care le puteți atinge pentru a debloca noi abilități. Acest lucru este foarte util, deoarece vă puteți concentra pe actualizarea celor mai bune Nexomon pe care le-ați obținut și vă puteți concentra pe nivelarea lor în principal înaintea celorlalți.

Puteți cumpăra Nexomon direct din magazin!

Există câteva Nexomon pe care le puteți achiziționa direct de la magazinul premium cheltuind Diamonds! Aceasta nu este cea mai bună modalitate de a le achiziționa, deoarece nu oferă satisfacții de a le captura, dar este un mod ușor de a le obține și mai ales dacă ați început cu Petril, acest lucru vă poate ușura lucrurile permițându-vă să cumpărați un nou unu.

Schimbă-ți Avatarul!

Dacă nu sunteți mare fan Avatar (băiat sau fată) implicit, puteți accesa magazinul Premium și puteți deschide meniul Avatar, care va deschide o listă de avataruri pe care le puteți cumpăra și schimba cu cel pe care îl aveți în prezent. .

Toate costă 80 de diamante, dar este o schimbare pur estetică. Nu va oferi niciun fel de statistici, așa că, dacă nu joci pentru partea estetică a jocului, nu consider că acest lucru trebuie să cumpere. Mai bine salvați-vă Diamonds pentru un Golden NexoBox.

Luptă cu elementele de combatere!

Nexomonul tău poate aparține unui anumit Element și acesta poate fi foarte eficient sau nu atât de eficient împotriva altuia. Vă sugerez că, de exemplu, dacă inamicul dvs. este un tip de apă, îl combateți cu tipul Plantă, astfel încât atacurile dvs. vor fi foarte eficiente! În orice caz, aici este o listă a punctelor slabe ale elementelor:

Foc – puternic împotriva plantelor și mineralelor / slab împotriva apei

Apă – puternic împotriva incendiului / slab împotriva instalațiilor și electricității

Plantă – puternic împotriva mineralelor și apei / slab împotriva focului și vântului

Vânt – puternic împotriva Uzinei / slab împotriva Electric

Electric – puternic împotriva apei și vântului / slab împotriva mineralelor

Mineral – puternic împotriva Electric / slab împotriva focului, a apei și a uzinei

Câteva alte sfaturi și trucuri Nexomon pentru a vă ghida prin joc:

– Dacă vedeți un punct auriu peste un tufiș, o ciupercă, o casă, un copac sau orice alt element de mediu, mergeți acolo și atingeți „A” pentru a interacționa cu acesta. De obicei, este o recompensă aleatorie, care poate fi orice: Monede, Diamante, Poțiuni și ce nu.

S-ar putea să dureze puțin pentru a le observa clar, dar, odată ce obțineți blocajul, nu veți lipsi niciuna dintre ele!

– Atingeți toate celelalte formatoare Nexomon pe care le vedeți pe hartă! S-ar putea să aibă o provocare pentru tine!

– Mergeți întotdeauna la Centrele de Vindecare! Vor restaura instantaneu HP-ul petrecerii dvs. la maxim și este un mod mai bun decât să cheltuiți monede în poțiuni! Puteți observa NPC-urile care se vindecă și – dacă au o cruce verde deasupra capului!

– Nu te lupta cu Ivan până nu ai câțiva Nexomon buni! Îți sugerez să ai 6 bune, și nu nivelul 1-2, ci mai degrabă 7-8.

– Vorbiți cu fiecare NPC pe care îl vedeți, în interiorul caselor și și afară! Puteți afla despre unele locații din joc care au anumite Nexomon bune (de exemplu în Peștera de Est).

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre Nexomon pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți alte sfaturi despre joculete interesante și utile pe care doriți să le împărtășiți cu noi? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *