Trucuri Popscene: Sfaturi și ghid pentru a face bani și a deveni un artist de succes

În articolul de astăzi, vom acoperi toate sfaturile și trucurile Popscene pentru a te ajuta să devii un artist mai bun și să-ți faci un nume în scena pop! (după cum sugerează numele răspicat)

Ca și în toate jocurile aparținând MDickie, acesta nu face excepție! Urmează același stil grafic, și îl puteți iubi sau îl puteți urî – nimic nu se va schimba! Am acoperit câteva dintre jocurile MDickie în trecut, iar aici încercăm din nou să devenim o vedetă pop în Popscene-ul MDickie! Cine ar fi crezut?

Pentru o schimbare, acest joc este într-adevăr destul de diferit de celelalte și este mult mai ușor de făcut a se înțelege cu, deoarece nu are sarcini incredibil de dificile de îndeplinit și, dacă știți câteva dintre lucrurile de bază, sunt destul de sigur că ați putea chiar face ceva să așteptați cu nerăbdare să jucați în fiecare zi! (da, am spus doar asta)

Deci, sunteți gata să vă cufundați în lumea minunată a Popscenei MDickie și să aflați toate Sfaturi și trucuri popscene asta avem? Atunci să nu pierdem încă o secundă și să ne scufundăm chiar în ele!

Sunteți vedeta propriei lumi!

Chiar când începeți jocul, ar trebui să vă faceți timp și să vă distrați puțin – personalizați personajul în orice mod vă place, pentru că veți vedea că va face jocul atât de mai distractiv și mai distractiv!

Luați-vă timpul necesar și încercați diverse pălării și chipuri și pur și simplu distrați-vă cu el! Puteți crea ceva destul de serios sau puteți face un tip complet ciudat cu aspect pictat și să atașați o chitară roz la el!

Într-adevăr, începe prin a explora toate aceste posibile personalizări și apoi trece la pasul următor, pentru că este destul de important!

Alocați-vă punctele corect!

Acest punct următor va acoperi punctele (punctul intenționat)!

Punctele din joc sunt practic punctele tale de abilitate, care determină potențialul general al personajului și posibilitățile pe care le vor debloca, mai mult sau mai puțin. Voi acoperi fiecare dintre ele, așa că acordă atenție și încearcă să-ți amintesc ce înseamnă, pentru că va fi de mare ajutor pe termen lung:

Popularitate (atribut de pornire premium): Acest lucru va determina practic cât de bine este artistul (sau tu) la atragerea fanilor către conținutul distractiv și crearea unei mulțimi destul de mult. Începe de la 50 de ani.

Reputatie (atribut de pornire premium): similar cu popularitatea, dar atrage fanii în conținut artistic. Începe de la 50 de ani.

Performanţă (atribut normal de pornire): Abilitatea artistului de a interpreta cântece distractive live și de a oferi divertisment mulțimii. Începe de la 50 de ani.

Talent (atribut normal de pornire): Acesta, la fel ca și Performanța, este capacitatea de a interpreta în direct melodii artistice (spre deosebire de melodii distractive pentru atributul Performance). Începe de la 50 de ani.

producere (atribut normal de pornire): Aceasta este capacitatea de a compune muzică de divertisment. Începe

Scris (atribut normal de pornire): Aceasta este capacitatea de a compune muzică artistică. Începe de la 50 de ani.

Fericire (atribut de pornire premium): aceasta simbolizează plăcerea pe care artiștii le obțin în prezent din munca lor. Începe la 75.

Atitudine (atribut de pornire premium): Aceasta indică cât de probabil este artistul să contribuie sau să creeze probleme. Începe la 75 de ani.

Chiar atunci când porniți în joc, veți avea 50 de puncte pentru a aloca, oricum doriți atribute normale de pornire. Vă sugerez să introduceți în primul rând atributele pe care doriți să le afectați experiența dvs. generală.

În opinia mea, dacă mergi la Performanță, ar trebui să o echilibrezi cu Producția (adăugați +25 la Performanță și +25 la Producție). Dacă mergi pentru partea artistică, atunci Talentul și Scrierea ar trebui să fie echilibrate.

Un alt mod foarte bun de a-ți cunoaște abilitățile este prin adăugarea a 25 de puncte în scriere și 25 de puncte în producție. Acestea vă vor permite să compuneți o primă melodie destul de decentă, și astfel vă vor seta pe calea cea bună spre succes (pentru asta am mers efectiv și s-a dovedit destul de bun).

Desigur, puteți încerca să alocați punctele oricum doriți, dar cred că acesta este cel mai eficient mod!

Formați echipa (aproape) de vis

Trupa nu poate lipsi de pe scena pop, nu? Desigur că nu! Așadar, ar trebui să luați în considerare formarea unei trupe cu toate cele mai bune vedete din industrie! Puteți începe să recrutați membri care vor avea statistici destul de ridicate, care să vă echilibreze propriul (de exemplu, dacă aveți performanțe și producție ridicate, puteți căuta colegi de echipă care au atribute de talent și scriere ridicate).

Încercați să recrutați membri care vor face ca statisticile generale ale trupei dvs. să fie destul de egale și echilibrate, astfel încât să nu vă lipsească de nicio parte și să începeți să creați piese bune care vă vor pune pe calea succesului.

Semnați pe oricine vă cere să o faceți!

Marile nume din industrie vor apărea uneori și vă vor cere să lucrați cu ele! Acum nu există niciun motiv să refuzi, din moment ce ești un artist care caută să lucreze în industrie, nu? Ei bine, mergeți mai departe și acceptați oferta!

Încercați să acceptați fiecare ofertă care vă este pusă în față de la bun început, deoarece, chiar dacă nu sunt cei mai buni dintre cei mai buni, sunt totuși suficient de buni pentru a obține niște bani decenți și pentru a crește popularitatea și statisticile.

Fii atent totuși! Dacă semnați cu o altă etichetă în timp ce sunteți încă în contract cu cea actuală / veche, s-ar putea să vă dați în judecată și asta va însemna o pierdere uriașă de bani. Așa că, în timp ce sugerez cu adevărat să semnați cu fiecare etichetă care vă cere acest lucru, aveți grijă să nu exagerați și să pierdeți toate fondurile! Un contract este încă un contract – respectați-l (pentru că se pare că MDickie nu are milă).

Alege-ți propriile melodii

Te-ai gândit să folosești melodiile artistului tău preferat ca și cum le-ai cânta? Sau poate chiar melodiile tale? Ei bine, dacă aveți câteva melodii MP3 frumoase pe dispozitiv, poate doriți să le folosiți ca melodii ale trupei dvs. în Popscene!

Veți avea nevoie de acces la aplicația de muzică a dispozitivului dvs., așa că dacă doriți să aveți câteva albume foarte unice și distractive, atunci faceți cu siguranță acest lucru – vă veți bucura de joc și mai mult dacă folosiți muzica preferată!

Întâmplarea este întâmplătoare în Popscene

În joc, există unele dintre cele mai ciudate, aleatorii și neașteptate lucruri – cum ar fi în majoritatea jocurilor lui MDickie (amirite?). S-ar putea să fii disimulat sau trimis în judecată și fără niciun motiv aparent. Ei bine, aceste lucruri se întâmplă și ar trebui să începi să te obișnuiești mai devreme sau mai târziu.

Puteți vedea toate evenimentele aleatorii care se întâmplă în joc în fiecare săptămână în „titluri de știri” interesante care apar. Acestea ar putea să vă ofere și informații despre diverși artiști ai căror contracte sunt pe cale să se termine, astfel încât să puteți utiliza aceste informații pentru a încerca să le propuneți o ofertă mai bună!

Însă, înapoi la urmările și procesele dis – acestea se vor întâmpla și ar putea descrie unele dintre statisticile dvs. generale, dar tocmai de aceea ar trebui să continuați să mergeți la spectacole, să fiți ocupați și să nu vă îngrijiți cu adevărat de ele, pentru că sunt în afara dvs. Control. Chiar dacă statisticile dvs. scad puțin, le puteți ridica lucrând din ce în ce mai mult.

Folosește concertele și spectacolele în avantajul tău

Când trebuie să participați sau, mai degrabă, să concertați la concerte, vi se va cere să cântați un anumit număr de melodii publicului. Dacă aveți mai multe melodii lansate, încercați să le utilizați pe cele care sunt cele mai apreciate, astfel încât concertul dvs. va avea un mare succes.

S-ar putea să funcționeze folosind melodiile mai puțin cotate, dar în cele mai multe cazuri va fi un dezastru complet. Când concertul sau emisiunea dvs. se descurcă bine, situația financiară a acestuia se va reflecta în banii pe care îi faceți. De obicei, aceasta este ceea ce ar trebui să fie principalul tău obiectiv. Veți avea nevoie de o mulțime de fonduri pentru a vă susține trupa – plătiți contracte noi și vechi, semnând artiști noi și așa mai departe.

Urmați instrucțiunile bărbaților superiori

Dacă primiți diverse sarcini, cum ar fi îmbunătățirea anumitor statistici până la săptămâna X sau concedierea unui anumit partener de bandă, atunci ar trebui să faceți cu siguranță sarcinile, deoarece acestea vor fi o altă sursă bună de bani. Aceste sarcini vă vor răsplăti adesea pentru completarea a ceea ce vă cer să faceți, așa că este bine să țineți cont de asta!

Verificați-vă programul!

Puteți verifica programul dvs. atingând planul săptămânal al fiecărei luni. De exemplu, în anumite săptămâni este posibil să fiți nevoit să finalizați anumite sarcini, alteori veți avea concerte, iar uneori va trebui să înregistrați. Puteți verifica sarcina fiecărei săptămâni apăsând pe săptămâna respectivă!

Lansați single-uri și albume

Ordinea muncii ar trebui să fie, desigur, single-uri înainte de albume! Ori de câte ori ați completat o melodie nouă, ar trebui să o lansați, astfel încât să poată primi câteva recenzii și să sperăm să devină o melodie de top!

Un alt lucru pe care ar trebui să îl faceți este să lansați albume! Nu vă grăbiți cu lansarea albumelor, cu excepția cazului în care doriți să fiți trolled de mass-media și să primiți recenzii negative! Îți sugerez ca înainte de a lansa un album, să îți ocupi timpul și să eliberezi cel puțin 7 sau 8 single-uri, astfel încât să poți avea o lansare de succes.

Dacă albumul are mai puține melodii, s-ar putea să fie vizualizat destul de slab și statisticile dvs. vor începe să scadă. Încercăm să evităm acest lucru, așa că asigurați-vă că lucrați din greu la crearea unui album!

Cum să vă pensionați în Popscene?

Dacă ați înregistrat deja o mulțime de albume, ați trăit viața de artist la maxim, puteți spune că sunteți în siguranță să vă retrageți! Tot ce trebuie să faci este să aștepți. Vârsta este ceva care se întâmplă în realitate, precum și în joc, așa că poți aștepta până când vârsta personajului tău este suficient de mare, astfel încât să se poată retrage!

Desigur, dacă doriți o abordare mai practică, puteți începe doar un personaj nou și puteți începe cu totul de la bun început!

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile Popscene pe care le avem pentru tine chiar acum! Știți câteva sfaturi mai utile pe care doriți să le împărtășiți cu restul dintre noi? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *