Trucuri umane inactive: sfaturi și ghid pentru crearea omului perfect

În articolul de astăzi, vă vom oferi sfaturi complete și înșelători Idle Human cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea un om de la zero.

Întrucât, în acest joc, veți vedea practic tot ce are de oferit corpul uman, vă vom spune, de asemenea, tot ceea ce trebuie să știți pentru a face toate cele mai bune upgrade-uri la momentul potrivit și cum să profitați la maxim. (fără lecții de viață, doar jocuri)

Așadar, fără mai multe detalii, iată sfaturile și trucurile noastre inactive pentru a vă ajuta să construiți un om de la zero!

Începeți prin a înțelege elementele de bază ale jocului

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să știi exact cum funcționează jocul, astfel încât să poți ști cum și când să faci upgrade-uri. Există câțiva indicatori pe care aș dori să îi subliniez pentru tine, așa că haideți să intrăm în el:

– Numărul pe care îl vedeți în partea de sus a ecranului este ADN-ul dvs. Asta crește în timp și fiecare acțiune pe care o efectuați în jocul care afectează corpul uman costă ADN-ul.

– Puteți începe să lucrați la mai multe părți ale corpului în același timp, dar în cele din urmă trebuie să le finalizați pe toate.

– Este posibil să aveți nevoie să actualizați mai întâi anumite părți ale corpului pentru a le debloca pe altele noi.

– Toate părțile corpului tău sunt împărțite în secțiuni: oase, organe, cap și inimă, piele și mușchi.

– Puteți derula în jos în meniul din dreapta pentru a vedea toate părțile corpului pentru secțiunea curentă selectată.

Acum acestea sunt doar elementele de bază pe care le-am enumerat aici, așa că asigurați-vă că le amintiți de ele, deoarece mai târziu va trebui să le cunoașteți dacă doriți să creați rapid un om.

Opriți rotația umană

Desigur, când începi doar jocul și începi să adaugi oasele picioarelor vei observa că acestea se rotesc încet. Această rotație poate să vă confunde uneori sau poate fi enervantă (cel puțin după părerea mea).

Vă sugerez să vă îndreptați către meniul Setări din colțul din dreapta sus al ecranului (butonul buton) și în jos veți vedea o bară care vă arată cât de repede puteți seta omul să se rotească.

Dacă doriți ca acesta să nu mai rotească, puteți trage bara până la 0, iar dacă doriți să se învârtă ca o nebunie, o puteți pune pe 100. Setarea implicită a jocului este la 50 de ani, dar nu ezitați să o personalizați, oricum doriți . Doar rețineți că puteți roti liber omul folosind degetul!

Obțineți mai mult ADN

Puteți achiziționa ADN apăsând pe butonul ADN din partea dreaptă a ecranului. Acest buton vă va fi de folos atât timp cât sunteți în joc, mai ales dacă faceți anumite upgrade-uri.

Vă sugerez să vă îndreptați către fila Actualizare și acolo veți lucra pentru modernizarea sumelor ADN obținute. Acum depinde cu adevărat de modul în care joci:

– dacă sunteți un jucător AFK și preferați să colectați recompense offline, apoi să le investiți și să mergeți din nou AFK, atunci ar trebui să mergeți la „10% mai multe producții de celule offline”.

– dacă stai în joc ore întregi, asigură-te cu siguranță că primul tău upgrade este „producția 100% pe robinetul ADN”.

În funcție de modul în care joci, asigură-te că faci aceste upgrade-uri rapid, deoarece acestea vor face o diferență mare în ritmul jocului.

Aflați tot felul de fapte despre corpul uman

Cu siguranță, trebuie să fi observat acest lucru în partea de sus a ecranului, dar dacă nu ați făcut-o, atunci asigurați-vă că o faceți data viitoare când vă conectați la joc! În partea de sus a ecranului veți vedea un text lung care se schimbă constant.

Există tot felul de fapte despre corpul uman, așa că dacă doriți să aflați mai multe despre acest vas pe care îl îndrumați, atunci asigurați-vă că le dați o citire pentru că sunt destul de interesante!

Învârte roata norocoasă!

În partea stângă a ecranului veți avea o roată norocoasă pe care puteți să o învârtiți și să primiți câteva recompense diverse, de la Speed ​​Ups la diamante. Încă de la începutul jocului vei primi 3 rotiri gratuite, dar după aceea poți învârti dacă plătești sau primești mai multe rotiri gratuite!

Vă sugerez că, dacă doriți o parte din recompense acolo, mergeți mai departe și urmăriți un anunț să se rotească o dată gratuit, pentru că merită cu siguranță! Desigur, aceasta este dacă nu vă deranjează reclamele!

Puteți cumpăra, de asemenea, rotiri cu 5 Diamante sau dacă mergeți la magazin puteți achiziționa pachetul de 3 rotiri pentru 12 Diamante!

Obține diamante gratuite

Puteți achiziționa diamante gratuite deschizând fila Magazin și apoi în partea de sus veți vedea o opțiune pentru a viziona un anunț pentru 5 diamante gratuite! Din nou, dacă nu vă deranjează anunțurile, asigurați-vă că faceți acest lucru, deoarece va merita până la urmă – nu puteți greși, având multe diamante!

Faceți toate actualizările corecte

Există o mulțime de actualizări la care puteți lucra, dar nu sugerez cu siguranță să actualizați totul, deoarece în opinia mea nu merită cu adevărat. După cum am menționat anterior, asigurați-vă că actualizați în primul rând cantitatea de ADN pe care o primiți, în funcție de modul în care jucați!

După ce faceți acest lucru, actualizați „cu 10% mai mult timp offline”, indiferent de tipul de jucător. Acest lucru va spori câștigurile și mai departe, așa că este întotdeauna o idee bună să adăugați ADN în acest lucru.

Așa că rețineți, aici sunt cele 3 actualizări principale pe care vă puteți concentra, fără să țineți cont de restul:

– 10% mai multă producție de celule offline

– cu 10% mai mult timp offline

– 100% producție la robinet pe ADN

În afară de aceste trei, nici nu trebuie să adăugați puncte la restul (în opinia mea).

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre inedite pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți alte sfaturi și strategii de joc utile pe care doriți să le împărtășiți cu noi? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *