Trucuri Wildscapes: Sfaturi și ghid pentru a trece la toate nivelurile și pentru a vă extinde grădina zoologică

În articolul de astăzi, vom acoperi toate sfaturile și trucurile Wildscapes pe care le-am adunat până acum pentru a vă ajuta să construiți și să extindeți cea mai frumoasă și incitantă grădină zoologică!

Din moment ce puteți adăuga animale, atracții și diverse decorațiuni, vom trece peste tot ceea ce trebuie să știți pentru a obține cea mai frumoasă și unică grădină zoologică! Acum știți că meciul tipic trei jocuri de puzzle poate fi uneori dificil, dar tocmai de aceea sunteți aici!

Așadar, dacă sunteți gata să învățați tot ce trebuie să împărtășim despre peisaje sălbatice și să vă oferim toate Sfaturi și trucuri pentru peisaje sălbatice, atunci să nu pierdem un alt moment și să ne scufundăm chiar în ele!

Cunoașteți cele mai de bază lucruri!

Un punct bun în care poți începe jocul este învățarea elementelor de bază. Întrucât acesta este un fel de joc de potrivire trei, puteți spune probabil cu numele că trebuie să asortați trei sau mai multe blocuri de potrivire pentru a le scoate din drum!

Acum cel mai important lucru pe care trebuie să-l acorde atenție este mișcările tale. Fiecare nivel are propriile cerințe și le puteți vedea pe partea stângă a ecranului. Încercați să atingeți întotdeauna aceste obiective cât mai curând posibil în interiorul nivelului și încercați să vă păstrați mișcările, deoarece în acest fel nu vă veți face griji că nu veți ieși din ele în primul rând!

Un alt lucru super bazic pe care puteți încerca să îl faceți este să vă exersați abilitățile de creare a combo-urilor! Voi vorbi despre acest lucru mai detaliat mai jos, dar ține cont de un lucru: combos sunt super importante, fie că le veți folosi imediat, fie le veți salva după etapă! Încercați doar să vă amintiți asta!

Joacă nivelurile în avans

Acum este vorba despre o alegere personală, dar cred că este mult mai bine să joci nivelurile în avans. Acum doar veți obține mult mai ușor etapele, dar veți fi de asemenea gândiți să faceți cele mai bune meciuri și, prin urmare, veți reuși să potriviți tot mai bine pe tot parcursul jocului.

Vă sugerez să încercați să treceți cât mai multe niveluri înainte de a ajunge la decorare cât puteți sau doriți, pentru că sunt destul de sigur că le veți potrivi mai ușor odată ce veți intra în acea mentalitate. De exemplu, dacă joci 10 etape la rând și apoi ajungi la decorare, atunci încearcă din nou să joci etapele, s-ar putea să nu fii la fel de rapid să gândești și să iei decizii (corecte) ca și cum ai fi după ce ai jucat 10 etape drept.

Acesta este un mic truc pe care l-am descoperit jucând tone de meciuri de trei meciuri care au o recompensă precum decorarea sau cam așa ceva. Pur și simplu funcționează mai bine dacă sunteți pregătit să jucați etapele și apoi să vă oferiți decorarea ca recompensă pentru atingerea unui anumit obiectiv. Știu că sună ciudat, dar poartă cu mine. Este o problemă de concentrare și de gândire rapidă!

Să vorbim despre decorațiuni!

Acum, în opinia mea, este una dintre cele mai bune părți ale jocului! Decorurile sunt animate și sunt foarte bine realizate, așa că este dificil să nu te îndrăgostești de ele și să vrei să adaugi cât mai multe! Dar decorul costă bani (monede) și nu sunt toate disponibile de la bun început, așa că va trebui să ne descurcăm cu ceea ce avem deocamdată!

Dacă doriți să deblocați mai multe decorațiuni, tot ce trebuie să faceți este să jucați etapele. Fiecare dintre etapele pe care le puteți juca va debloca o nouă piesă de decor sau animal, care poate varia de la diverse verdeață (copaci, tufișuri și nu) până la atracții (lucruri de distracție, locuri de joacă), facilități de relaxare, bănci și chiar pavaj pentru a vă face propriul drumuri.

Acum ține cont: totul costă monede! Trebuie să joci etapele pentru a obține monede, dar trebuie să joci și etapele pentru a debloca aceste atracții și decorații în primul rând! Așa că faceți așa cum v-am sugerat mai devreme și jucați etapele cât puteți!

Cum să decorezi?

Pentru a decora tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe butonul „Cumpărați” din partea stângă jos a ecranului și acolo veți avea patru categorii. Toate categoriile sunt blocate la început, cu excepția primei cu care începeți. Pentru a plasa un decor, pur și simplu atingeți-l și apoi atingeți oriunde doriți pe pământ!

Decorul poate fi amplasat oriunde doriți, deci nu trebuie să urmați cu exactitate ceea ce spune jocul și, în schimb, îl puteți plasa oriunde doriți. După ce ați găsit locația piesei specifice, pur și simplu atingeți căpușa verde pentru a o cumpăra și a o așeza acolo.

Puteți muta decorațiunile și obiectele pe care le-ați plasat oricând doriți (inclusiv drumurile / pavajul) atingând și ținându-le astfel încât să puteți crea cu adevărat ceva unic în micuța dvs. grădină zoologică!

Vă sugerez că dacă ați așezat câteva decorațiuni în mod implicit (cum și unde a sugerat jocul), puteți apoi să atingeți și să țineți apăsat pe ele pentru a le muta și a crea ceva frumos! Adăugați copaci, tufișuri, flori și bănci și faceți un stânc în care ați dori să vă agățați!

Îmbunătățiți-vă ratingul Zoo!

Aceasta este o caracteristică care vă va permite să deblocați lucruri noi, decoruri și animale noi și vă vor permite să câștigați monede suplimentare, ori de câte ori terminați orice meci de trei meciuri. Evaluarea Zoo poate fi crescută adăugând mai multe animale și decorațiuni, iar dacă vrei să știi cât obții din fiecare decor, le poți verifica în magazin.

Fiecare decor va avea o pictogramă solară dedesubtul acesteia (peste prețul listat) care vă arată cât de mult crește ratingul zoologiei dvs.! Bonusurile pe care le puteți obține din grădinile zoologice de rating mai mare vă oferă tot mai multe monede, astfel încât este bine să cumpărați și mai multe decorațiuni!

Pentru a debloca noi stiluri de decor, va trebui să atingeți gradul 8 de zoo, apoi ratingul zoo 18 și, eventual, ratingul zoologic 28. Nu este ușor, deoarece vă va cere să jucați o mulțime de niveluri, să faceți o mulțime de monede și să cumpărați tone de decorațiuni!

Completați solicitările vizitatorilor!

Din când în când vei vedea că unii vizitatori au anumite solicitări pentru tine! Vă sugerez să încercați și să completați cât puteți, deoarece aceste solicitări vă vor oferi Diamante pe care le puteți utiliza pentru a cumpăra diverse boostere în joc și, dacă este nevoie, extindeți-vă mișcările la sfârșitul unei etape!

Conectați-vă în fiecare zi pentru a colecta Bonusul zilnic!

În fiecare zi în care vă veți conecta la joc, veți primi o recompensă zilnică care va fi la îndemână, mai ales în timpul nivelurilor ulterioare! Această recompensă zilnică vă va oferi diverse bunuri, inclusiv impulsuri care (după cum puteți ști bine) sunt foarte utile!

Vă sugerez să vă conectați în fiecare zi la joc și să colectați această recompensă zilnică, pentru că nu veți regreta! Chiar dacă nu intenționați cu adevărat să jucați jocul în acea zi, eu vă sugerez totuși să vă conectați și să îl revendicați pur și simplu, astfel încât să puteți utiliza boost-ul gratuit la următoarea conectare și să vă jucați!

Faceți tone de chibrituri și primiți monede

Acum există o mulțime de meciuri posibile în joc și vor veni în diverse forme și locuri, așa că nu vă pot spune că potriviți blocul X cu blocul Y și sunteți bine, dar în schimb vă voi spune cum să potriviți dale, astfel încât să puteți face o tonă de bonusuri!

– Potrivind patru plăci dintr-o linie (vertical sau orizontal) puteți obține o O doza de suc, care, atunci când se potrivește, va șterge toate țiglele dintr-un rând sau coloană.

– Prin potrivirea a 5 sau 6 plăci într-o formațiune în formă de L sau în formă de T, veți obține o Punga de chipsuri, care, atunci când este potrivit, va exploda și va elimina câteva blocuri!

– Prin potrivirea a 4 bucăți într-o formațiune pătrată, veți obține un Spinning Top, care, atunci când este potrivită, va zbura către unul dintre blocurile de care aveți nevoie pentru a vă completa nivelul.

– Potrivind 5 bucăți dintr-o linie, veți obține un Galeata de bomboane, care, atunci când este asortat cu orice piesă de pe placă, va elimina toate câmpurile de același tip din câmp.

Vă sugerez să încercați să potriviți aceste blocuri între ele pentru a crea niște super boostere! De exemplu, dacă se potrivește o pungă de cipuri cu o cană de sodă, veți elimina 3 linii verticale sau orizontale care explodează! Este super bine, așa că, de fiecare dată când ai două dintre aceste plăci speciale una lângă alta, asigură-te că le asortezi!

Funcționează deosebit de bine cu două Buckets of Candy, deoarece acesta este practic combo-ul wombo suprem! Va elimina toate plăcile din câmp! Este, de asemenea, cel mai dificil de eliminat, deci mult noroc!

Un alt lucru de care trebuie să ții cont aici: nu trebuie să utilizați întotdeauna power-ups! Dacă pur și simplu faceți pornirile și apoi le lăsați pe teren fără a le activa, când nivelul se va termina, va activa automat toate pornirile pe care le aveți pe bord și vă va oferi monede suplimentare pentru toate punctele pe care le faceți!

Acest lucru ar trebui să fie bun, deoarece vă va oferi puncte la sfârșit (când va activa pornirile), fără a fi nevoie să vă folosiți mișcările pentru a le activa și, probabil, nu vă puteți atinge obiectivele etapei!

Încercați întotdeauna 3 * o etapă

Trecând cu 3 stele, câștigi practic monede și adaugi mai multe stele în Star Chest! Acest Star Chest este un util în evenimentul jocului, care este foarte bun, deoarece de fiecare dată când adunați suficiente stele puteți deschide pieptul și puteți revendica prada liberă din interior (de obicei, boostere)!

Un alt motiv bun pentru a 3 * o etapă este astfel încât să puteți solicita mai multe monede completând-o!

Nu renunta!

Chiar dacă o etapă pare imposibilă, nu ar trebui să renunți niciodată. La nivelurile ulterioare, ar putea dura peste 10 încercări pentru unele niveluri, fără a utiliza boosterele – heck, uneori chiar în timp ce le folosești!

Știu acest lucru pentru că am jucat destul de mult jocul, așa că nu vă suprasolicitați! Pur și simplu țineți un cap rece și încercați să vă jucați din nou și de fiecare dată când aveți vieți Etapele tind să devină uneori super dificile, apoi, la a 15-a încercare, vor fi atât de ușor încât, practic, se vor completa singuri!

Tot ce spun este, perseverează și nu renunța! Etapele sunt aleatorii, așa că ori de câte ori încercați ceva nou, aveți o nouă șansă de succes!

Folosiți impulsurile dacă este necesar, dar folosiți-le inteligent!

Când ajungeți la nivelurile 14, 18 și 20 veți debloca trei noi impulsuri! Primul va începe nivelul dvs. cu o găleată instantanee de bomboane, cel de-al doilea cu o pungă de chipsuri și o cană de sodă, iar al treilea cu un cuplu de Spinning Tops.

Dacă aveți cu adevărat o perioadă dificilă care bate un nivel, folosiți-le pentru a vă da startul! Cu toate acestea, vă sugerez să acordați mai întâi câteva etape încercării, deoarece este întotdeauna mai bine să salvați Boosters pentru etapele cu adevărat de final!

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre peisajele sălbatice pe care le avem pentru tine chiar acum! Știți alte sfaturi interesante pe care doriți să le împărtășiți cu noi? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *