Trucuri Zombie Royale: Sfaturi și Ghid de strategie pentru a supraviețui la toate nivelurile

Zombii au preluat lumea! Prinde-ți pistolul și începe să alergi Zombie Royale, o linie nebună pentru a scăpa de câmpurile călărite de zombie! Zombie Royale este cel mai recent joc al lui Ketchapp și continuă tradiția distracției simple. Explodează și evită zombi, cumpără arme noi și mergi la scorul cel mare cu ajutorul sfaturilor și trucurilor noastre Zombie Royale!

Zombie Royale înseamnă să știți ce zombi să scoată și să știți ce arme vor face trucul. Iată-ne Zombie Royale trucuri, sfaturi și trucuri ghid de strategie pentru a supraviețui la toate nivelurile!

Conservă-ți muniția!

Rețineți că pentru a bate cel mai mult nivel, trebuie să faceți totul până la sfârșitul nivelului. Nu contează câți zombi ucizi atâta timp cât îl faci acolo în siguranță. Acestea fiind spuse, începeți fiecare nivel cu doar câteva runde, astfel încât va trebui să faceți ca fiecare lovitură să conteze. Încercați să țeseți cât mai mulți zombi și să trageți doar când este absolut necesar.

Scopul zombie-urilor emoji!

Dacă aveți nevoie să scoateți câțiva dintre strigoi, de ce să nu fiți compensați? Este posibil să fi observat pe alergările tale că există zombi cu diverse emoji care plutesc deasupra capului lor. Acești anumiți zombi au șansa de a arunca monede atunci când sunt uciși, așa că dacă sunteți în căutarea de a câștiga unele monede, încercați să le luați pe unele!

Înlăturați mai mulți zombi pentru o îmbunătățire a pagubelor

Scoate mai mulți zombi la rând și ai putea observa că arma ta începe să se aprindă cu culori aprinse. Când stai în această stare, gloanțele tale vor face ca zombii să se aprindă și să provoace mai multe daune și, de asemenea, să se răspândească zombi din apropiere. Acest lucru este util la nivelurile în care trebuie să eliminați o anumită cantitate de zombi, așa că încercați să grupați zombi împreună pentru a le scoate rapid!

Folosiți upgrade-uri!

Fiecare armă are propriul set de upgrade-uri pe care le puteți comuta oricând gratuit. Silențierii vă vor ajuta să liniștiți arma, făcând ca zombii din apropiere să fie mai puțin susceptibili să vină alergând după voi. Scopurile te fac să te blochezi mai rapid de zombi, făcându-le să tragă mai ușor. Nu există niciun dezavantaj în utilizarea oricăreia dintre aceste upgrade-uri, așa că vă recomandăm să le puneți pe amândouă dacă arma dvs. le susține.

Folosiți-vă grenada pentru a sparge hoardele!

Aruncă-ți grenada dacă lucrurile arată groaznic! Chiar dacă aruncați grenada de departe, aceasta va șterge imediat toți zombii din apropiere, chiar și pe cei pe care nu îi puteți vedea. Grenadele sunt nelimitate, dar trebuie să așteptați câteva secunde înainte de a putea folosi din nou, așa că nu vă fie teamă să aruncați una. De asemenea, sunt de mare ajutor la nivelurile șefului, unde trebuie să scoți un număr mare de zombi!

Căutați zombi explozivi!

Unii zombi vor avea o strălucire roșie strălucitoare în jurul lor – trageți-i pentru a porni câteva artificii! Acești zombi explodează când sunt loviți, acționând ca o mini grenadă. De asemenea, au un emoji exploziv peste ele, în cazul în care se află în mijlocul unei mulțimi. Scoate-i pe acești oameni la vedere!

Totul este pentru Zombie Royale! Dacă aveți și alte sfaturi de sacrificare a zombie, anunțați-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *