Trucurile Royal Revolt 2: Sfaturi și ghid de strategie pentru a vă cuceri dușmanii

Mult așteptată continuare a jocului de apărare al turnului lovit Royal Revolt este aici! Revolta regală 2 vede jucătorii din nou cucerind regatele altor jucători în acțiune de apărare a turnului agitat! Cu noi unități, vrăji noi și turnuri noi, Royal Revolt nu a fost niciodată atât de explozibil! Sfaturile și trucul nostru Royal Revolt 2 vă vor arăta cum să obțineți mai multe unități și să vă construiți regatul mai repede.

Royal Revolt 2 este o continuare mai mare și mai bună a jocului inițial, așa că mai sunt multe de făcut aici. Să începem cu ale noastre Royal Revolt 2 trucuri, sfaturi și ghiduri de strategie!

Mutați-vă cu unitățile!

Dacă descoperiți că regele tău afectează prea mult când vă apropiați de turnurile adversarului, încercați să vă deplasați sub acoperirea unității. Așteptați ca soldații dvs. să vă prindă, apoi lăsați-i să meargă mai întâi, astfel încât să atragă atenția turnurilor. În acest fel vă puteți muta și asalta turnurile fără teamă să vă împușcați. Desigur, poate doriți să faceți opusul cu anumite unități fragile precum arcașii.

Ține-ți regatul ocupat și folosește sugestiile!

Puterea regelui tău în luptă este direct egală cu cât de dezvoltată este regatul tău. Aceasta înseamnă că va trebui să construiți clădiri noi în mod constant, să le actualizați pe cele existente și să deblocați noi unități. Dacă nu sunteți niciodată sigur despre ce să lucrați în continuare, atingeți pur și simplu butonul de trei săgeți din partea stângă a ecranului. Aceasta arată cozi de clădire actuale și există chiar sugestii pentru ceea ce ar trebui să creezi în continuare.

Cunoaște punctele tari și punctele slabe ale unităților!

Toate unitățile din Royal Revolt 2 excelează la doborârea anumitor turnuri sau dușmani și, în schimb, au propriile puncte slabe. Unele au o sănătate ridicată, dar daune reduse, altele pot ataca de la distanță și așa mai departe. De asemenea, este important de menționat că fiecare tip de unitate are rezistențe naturale la un anumit tip de deteriorare. Luați în considerare acest lucru atunci când alegeți ce unități să atace.

Cunoașteți tipurile de daune!

Continuând cu vârful anterior, va trebui să țineți cont de tipurile de daune pe care le puteți elimina și primi. Daunele sunt împărțite între două tipuri: daune regulate și elementare. Deteriorarea regulată constă în atacuri normale, piercing și contondente. Daunele elementare constau în foc, gheață, fulgere și otravă.

Este foarte mult să luați în considerare, dar fiecare unitate și turn are anumite puncte slabe pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a vă alege sarcina. Ca un exemplu, Turnurile săgeată aduc un prejudiciu masiv de 300% la atacurile de foc, ceea ce le face în special sensibile la Pyromancers și alți atacatori de foc.

Când intri într-o luptă, aruncă o privire la panoul informativ, pentru a vedea exact ce fel de turnuri și unități folosește adversarul tău. Utilizați aceste informații pentru a planifica în consecință!

Adu câțiva prieteni!

Pe măsură ce joci prin meciuri, vei câștiga vouchere speciale care pot fi răscumpărate pentru bunătăți utile, inclusiv mâncare, nestemate, aur și localuri speciale pentru regatul tău. Dacă invitați un prieten la joc, veți câștiga vouchere la un tarif mai mare! Deci, dacă cunoașteți pe cineva care este interesat, trimiteți-i o invitație! Chiar dacă nu joacă o perioadă de timp, veți mai câștiga mai multe vouchere.

Măriți-vă dușmanii!

După cum am menționat anterior, panoul de informații servește ca o mică previzualizare a pachetului adversarului. Puteți vedea chiar cât de modernizate sunt unitățile și turnurile lor, așa că luați în considerare și acestea. Dacă oponentul tău pare că ar putea fi în afara ligii tale, nu ezita să găsești un inamic nou. Este mult mai bine să folosiți tariful mic de aur decât să irosiți alimente pe un atac fără speranță.

Totul este pentru Royal Revolt 2! Dacă aveți alte sfaturi sau trucuri de distribuit, informați-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *