Truvele de cucerire curajos: sfaturi și ghid pentru a câștiga toate luptele

În articolul de astăzi, vom acoperi toate sfaturile și trucurile Brave Conquest pentru a vă ajuta să deveniți mai puternic și pentru a vă învăța cum să câștigați toate luptele dvs. și să construiți o bază puternică de operațiuni.

Dacă vă place să construiți, să gestionați echipe și să deveniți în general destul de rapid într-un joc destul de rapid, atunci veți dori să urmați acest ghid, deoarece vă vom spune pas cu pas cum să vă îmbunătățiți rapid și cum să faceți totul cum trebuie!

Așadar, sunteți gata să aflați toate sfaturile pe care ni le-am ridicat mânecile? Apoi, să nu pierdem încă o secundă și să ne scufundăm chiar în Sfaturi și trucuri curajos de cucerire chiar aici mai jos!

Faceți misiunile cât mai repede posibil

Vă sugerez că primul lucru pe care îl faceți în joc este să urmați linia de căutare, deoarece acest lucru vă va trece rapid prin fazele timpurii (și cele mai enervante) ale jocului, unde va trebui să deblocați toate caracteristicile.

Când finalizați misiunile, veți obține EXP și veți înțelege puțin ce fac clădirile și unitățile din joc, astfel încât nu vă veți pierde și nu sunteți sigur cum funcționează acest lucru.

Practic, o altă parte importantă a finalizării misiunilor de la început este aceea că vă veți grăbi deblocând Ambasada, deoarece asta vă va permite să vă alăturați unei Alianțe și astfel să faceți jocul mult mai bun.

Urmați cerințele bătăliei pentru 3 *

Ori de câte ori vei lupta vei fi într-o luptă, vei vedea pe partea stângă a ecranului o listă de cerințe care, după finalizare, te vor răsplăti cu câte o stea. De exemplu, bătăliile normale au fiecare 3 sarcini, care atunci când le veți completa (toate) veți termina misiunea cu 3 *.

Încercați întotdeauna să faceți acest lucru, deoarece este mai bine să câștigați cu 3 * decât 2 * sau 1 * (evident), iar recompensele vor fi mult mai bune.

Ridicați pământul pe pământ

Din când în când vei observa pe teren diverse obiecte, care nu sunt clădiri și le poți ridica. De exemplu, puteți observa câteva piepturi, aur sau chiar mistreți pe care îi puteți vâna.

Asigurați-vă că urmăriți mediul, deoarece aceste elemente aleatorii vor apărea la întâmplare (ce vă așteptați de la un articol aleatoriu?) Și sunt cu siguranță utile. Asigurați-vă că alegeți Gems în special, pentru că veți avea diverse utilizări pe tot parcursul jocului.

Upgrade-ți clădirile ori de câte ori poți

Când îndepliniți cerințele unei clădiri pentru o actualizare, asigurați-vă că o faceți, deoarece va fi cu siguranță excelent, deoarece va deveni mai puternic și deblocați noi funcții care vor face întregul oraș mai puternic.

Este bine să păstrați toate clădirile actualizate la nivelul maxim pentru nivelul dvs. actual. Vă sugerez ca înainte de a actualiza Castelul la nivelul următor, să actualizați toate clădirile la nivelul maxim posibil. Acest lucru va face totul mult mai ușor odată ce modernizați Castelul (care este clădirea principală a dvs. destul de mult), deoarece dacă o faceți, veți avea toate clădirile la potențialul lor maxim.

Demontează ceața

Chiar dacă costă Gold să o facă, de fiecare dată când niveliți și este posibil să eliminați o anumită ceață, asigurați-vă că o faceți, deoarece aceasta va debloca mai multe sloturi de teritoriu unde puteți construi și extinde teritoriul în general.

Un alt lucru bun atunci când aruncați ceața este că veți descoperi plăci noi care conțin diverse piloți. Acest lucru poate fi foarte util dacă utilizați resurse reduse și aveți nevoie de tot.

Alătură-te la o alianță ASAP

Vă sugerez să vă grăbiți să nivelați la început și să finalizați căutările (așa cum am menționat la începutul acestui ghid), deoarece veți debloca clădirea Ambasadei și asta vă va permite (în final) să vă alăturați unei Alianțe.

Când vă alăturați primei dvs. alianțe, veți primi 100 de diamante gratuite, ceea ce este super bun! Cel mai bine este să vă alăturați oricărei Alianțe pe care o puteți de la bun început și, odată ce ați devenit mult mai puternic, ar trebui să căutați să vă alăturați unei Alianțe mai bune, eventual una dintre cele mai importante.

Încercați să căutați alianțe de nivel superior și, dacă este posibil, pentru cei cu cei mai mulți membri. Numărul de membri este important pentru că, cu cât sunt mai mulți membri, cu atât este mai activă această alianță și cu atât mai mult ajutor veți primi pentru construire.

După ce v-ați alăturat unui Aliat, veți vedea că, atunci când începeți să construiți sau să modernizați structuri, veți putea să atingeți un buton de sus (cu două mâini de ajutor), care va solicita ajutor de la aliații dvs. pentru a construi mai rapid.

De asemenea, ar trebui să fiți atenți dacă pe partea de sus a Ambasadei există butonul „mâinile de ajutor”, deoarece asta înseamnă că aliații dvs. au nevoie de voi – ajutați-i și pe ei!

Revendicați-vă cheful de cadou gratuit în fiecare zi!

În fiecare zi de joc, veți putea achiziționa un Chest cadou gratuit în magazin -> fila Cumpărări zilnice și asigurați-vă că o faceți, deoarece este cu siguranță bine să primiți loturi și obiecte gratuite! Un alt piept bun ar fi Diamond Chest (costă 700 de diamante), dar este foarte dificil să cumperi asta dacă ești un jucător gratuit și nu un jucător premium.

Construiți toate clădirile disponibile

Ori de câte ori nivelați, veți putea construi clădiri noi. Asigurați-vă întotdeauna că aveți toate clădirile disponibile, deoarece asta vă va crește puterea și vă va face micul oraș acolo și mai puternic.

Câștigă toate luptele tale cu trupele potrivite

Acum jocul are un sistem de luptă destul de complex, așa că pentru a vă ajuta mai departe am creat ghidul Trupelor și Eroilor și am creat o listă de sfaturi și trucuri de luptă pentru a vă ajuta să câștigați toate luptele.

Acolo am explicat totul, precum și toate bonusurile trupei împotriva trupelor, deci asigurați-vă că le verificați și încercați să le amintiți, deoarece acestea vă vor oferi avantaje majore (în special față de adversarii mai duri).

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre despre Brave Conquest pe care le avem pentru tine chiar acum! Știți mai multe sfaturi sau strategii de joc utile pe care doriți să le împărtășiți cu restul jucătorilor? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *