Truvele de cucerire curajos: sfaturi și ghid pentru a câștiga toate luptele

În articolul de astăzi, vom acoperi toate sfaturile și trucurile Brave Conquest pentru a vă ajuta să deveniți mai puternici și pentru a vă învăța cum să câștigați toate luptele dvs. și să construiți o bază puternică de operații.

Dacă doriți construirea, gestionarea echipelor și, în general, să devin super puternic într-un joc destul de rapid, atunci veți dori să urmați acest ghid, deoarece vă vom spune pas cu pas cum să îmbunătățiți rapid și cum să faceți totul așa cum trebuie!

Deci, ești gata să înveți toate sfaturile pe care le-am ridicat pe mânecă? Apoi, să nu pierdem încă o secundă și să ne scufundăm chiar în Sfaturi și trucuri Brave Conquest chiar aici mai jos!

Faceți misiunile cât mai repede posibil

Vă sugerez că primul lucru pe care îl faceți în joc urmează linia de căutare, deoarece acest lucru te va trece rapid prin fazele timpurii (și cele mai enervante) ale jocului, unde va trebui să deblochezi toate funcțiile.

Când vei finaliza misiunile vei câștiga EXP și, de asemenea, înțelegeți puțin ce fac clădirile și unitățile din joc, astfel încât să nu vă pierdeți și să nu fiți siguri cum funcționează acest lucru.

Practic, o altă parte importantă a finalizării misiunilor devreme este aceea că te vei grăbi să deblochezi Ambasada, deoarece asta îți va permite să te alături unei Alianțe și, astfel, să faci jocul mult mai bun.

Urmează cerințele bătăliei pentru 3 *

Ori de câte ori vei lupta vei fi într-o luptă, vei vedea pe partea stângă a ecranului o listă de cerințe care, după finalizare, te vor răsplăti cu o stea. De exemplu, bătăliile normale au fiecare 3 sarcini pe care atunci când le vei finaliza (toate) vei termina misiunea cu 3 *.

Încercați întotdeauna să faceți acest lucru, deoarece este mai bine să câștigați cu 3 * decât 2 * sau 1 * (evident), iar recompensele vor fi mult mai bune.

Ridicați lootul pe sol

Din când în când veți observa pe teren diverse obiecte, care nu sunt clădiri și le puteți ridica. De exemplu, puteți observa câteva piepturi, aur sau chiar mistreți pe care îi puteți vâna.

Asigurați-vă că urmăriți mediul, deoarece aceste elemente aleatorii vor apărea la întâmplare (ce vă așteptați de la un articol aleatoriu?) Și sunt cu siguranță utile. Asigurați-vă că alegeți Gems în special, deoarece veți avea diverse utilizări pentru toate pe tot parcursul jocului.

Îmbunătățiți-vă clădirile ori de câte ori puteți

Când îndepliniți cerințele unei clădiri pentru o actualizare, asigurați-vă că faceți pentru că va fi cu siguranță grozav, deoarece va deveni mai puternic și va debloca funcții noi care vor face întregul oraș mai puternic.

Este bine să păstrezi toate clădirile actualizate la nivelul maxim pentru nivelul tău actual. Vă sugerez ca înainte de a actualiza Castelul la nivelul următor, să actualizați toate clădirile la nivelul maxim posibil. Acest lucru va face totul mult mai ușor odată ce modernizați Castelul (care este clădirea principală a dvs. destul de mult), deoarece dacă o faceți, veți avea toate clădirile la potențialul lor maxim.

Eliminați ceața

Chiar dacă costă aurul să o faci, ori de câte ori nivelezi și este posibil să eliminați o ceață, asigurați-vă că o faceți, deoarece aceasta va debloca mai multe sloturi de teritoriu unde puteți construi și extindeți-vă astfel teritoriul în general.

Un alt lucru bun atunci când aruncați ceața este că veți descoperi plăci noi care conțin diverse piloți. Acest lucru poate fi foarte util dacă utilizați resurse reduse și aveți nevoie de tot.

Alăturați-vă la o alianță ASAP

Vă sugerez să vă grăbiți să nivelați la început și să finalizați căutările (așa cum am menționat la începutul acestui ghid), deoarece veți debloca clădirea Ambasadei și asta vă va permite ( în sfârșit) alăturați-vă unei Alianțe.

Când vă alăturați primei dvs. alianțe, veți primi 100 de diamante gratuite, ceea ce este super bun! Cel mai bine este să vă alăturați oricărei Alianțe pe care o puteți de la bun început și, odată ce ați devenit mult mai puternic, ar trebui să căutați să vă alăturați unei Alianțe mai bune, eventual una dintre cele mai importante.

Încercați să căutați alianțe de nivel superior și, dacă este posibil, pentru cei cu cei mai mulți membri. Numărul de membri este important pentru că, cu cât sunt mai mulți membri, cu atât este mai activă această alianță și cu atât mai mult ajutor veți primi pentru construire.

După ce v-ați alăturat unui Aliat, veți vedea că, atunci când începeți să construiți sau să modernizați structuri, veți putea să atingeți un buton de sus (cu două mâini de ajutor), care va solicita ajutor de la aliații dvs. pentru a construi mai rapid.

Ar trebui să acordați atenție, de asemenea, în partea de sus a Ambasadei, există un buton „mâinile de ajutor”, deoarece asta înseamnă că aliații dvs. au nevoie de voi – ajutați-i și pe ei!

Revendicați-vă cheful de cadou gratuit în fiecare zi!

În fiecare zi de joc, veți putea achiziționa un Chest cadou gratuit în magazin -> fila Cumpărări zilnice și asigurați-vă că îl faceți, deoarece este cu siguranță bun pentru a primi loot și articole gratuite! Un alt piept bun ar fi Diamond Chest (costă 700 de diamante), dar este foarte dificil să cumperi asta dacă ești un jucător gratuit și nu un jucător premium.

Construiți toate clădirile disponibile

Ori de câte ori veți ridica nivelul, veți putea construi clădiri noi. Asigurați-vă întotdeauna că aveți toate clădirile disponibile, deoarece asta vă va crește puterea și vă va face micul oraș acolo și mai puternic.

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre curajante de cucerire pe care le avem pentru tine chiar acum! Știți mai multe sfaturi sau strategii de joc utile pe care doriți să le împărtășiți cu restul jucătorilor? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *