Turok 2: Seeds of Evil Launch Data anunțată pe Nintendo Switch

 Turok 2

Băieții de la NightDive Studios au anunțat data lansării Turok 2: Seeds of Evil Remastered pe Nintendo Switch. Titlul cu tematica dinozaurului a fost deja publicat într-o versiune remasterizată pe PC și Xbox One în lunile precedente.

După cum puteți vedea prin tweet-ul casei de software despre care am raportat în partea de jos a știrilor, Turok 2 Seeds of Evil va reveni la Nintendo Switch la 9 august 2019 . Cu o serie de inamici, arme, misiuni și un nou mod multiplayer, Turok 2 va transporta jucătorii în medii extinse, cu dușmani aprigi care pândesc în fiecare colț. Jocul oferă texturi îmbunătățite, suport pentru rezoluție Full HD, echilibru de joc mai bun și un design de nivel ușor revizuit, comparativ cu titlurile seriei lansate inițial în 1998. Prin

consultând informațiile partajate de Nintendo eShop, aflăm că Turok 2 pentru Switch va fi vândut pentru 19,99 euro și va avea nevoie de 596,64 MB gratuit pe consola hibridă pentru a fi instalat. Puteți cumpăra jocul în format digital sau în format fizic, datorită unei serii limitate de exemplare cu amănuntul din primul și al doilea episod al seriei care va fi pus pe piață în trimestrul al treilea al anului 2019. Momentan nu știm nimic despre viitor. a francizei, dar mai mulți utilizatori, încurajați de aceste remasterizări, încep să se învârtă pentru un nou capitol pentru genul actual al consolei.

Turok 2: Seeds of Evil disponibil 9 august: https://t.co/CEMmTHsHwS via @NintendoUK #retrogames

– Nightdive Studios (@NightdiveStudio) 30 iulie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *