Twitch: amenințări împotriva sediului din San Francisco. la risc de siguranță?

Twitch

Tragediile care au făcut sânge în Statele Unite în ultimele zile au raportat dramatic problema deținerii armelor de foc în Statele Unite, iar atacurile lipsite de sens (trite și trântite) împotriva jocurilor video nu demonstrează decât disponibilitatea de a muta problema găsind un țap ispășitor.

Problema rămâne însă în prim plan, deoarece în ultimele ore, potrivit lui Kotaku, sediul Twitch din San Francisco a fost supus unor amenințări repetate și grave din partea – se pare – a unei singure persoane.

Ceea ce a declanșat anchete ale poliției care au intervenit imediat pentru a păzi zona. Angajații, pentru a evita riscul ca amenințările să devină realitate, au fost informați de către companie prin e-mail care i-a invitat să lucreze de acasă.

„Am fost informați despre o amenințare împotriva sediului nostru din San Francisco și am lucrat direct cu agențiile de aplicare a legii pentru anchetă”, a spus Twitch într-un comunicat. „Securitatea și securitatea angajaților noștri este prioritatea noastră și ne concentrăm pe asigurarea că totul este rezolvat rapid și în siguranță.”

Unul dintre agenții implicați în anchetă a declarat că amenințarea va fi pe Twitter, dar a refuzat să se expună în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *